כדברא -שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא -שבוע 4 חטפתי צינון .. ואני מקווה שלילה תבוא אלי להטיל עלי לחש "נאהסו" ותרפא אותי...
צפייה מהנה וקסומה ....

פרק 14- הצעת עבודה

צפייה מהנה, הרבה דקירקי ולילה!

הזכירו את עומר ברנע בגב האומה אתמול
אורנה בנאי ניסתה לדבר על עומר בר לב, אבל בדיוק כשהיא ניסתה למצוא דרך איך שאנשים ישימו לב אליו, התברר שהיא בעצמה לא יודעת איך קוראים לו וקראה לו בטעות "עומר ברנע"...

שרון ממשיך לחפש מה שאחיו מצא כבר מזמן... והוא עוד מוצא שאריות קטנות...

להתנשק עם דקל זה טוב... כאילו, טוב לנשק את קירקי. חמודה לילה. אבל כן, אין הבחנה בין טוב לרע אצלם.

למה הפסקתם להתנשק, זוג שאני מכיר חצי ממנו? עוד פעם! כן, עוד פעם! אה, אבל קירקי חומקת למען המשפחה. לא בפעם האחרונה...

היא אמרה אוורור. היא מכוסה משפטית, הבנת, פירו? מעניין מה החום עושה, ממיס אותם? פירו לא יודע לשחק את המשחק כמו שצריך.

היי ליבי! מה שלומך, בחורה שאני מכיר? מה, גרומלית? מור סרוסי יפה. אבל עמית קצת פרחית, לא? כל הזמן אלוהים ואמן...

ראיתי היום קטע באינסטגרם שבו אביה מלמדת את גילי את "נהטו"- כישוף חיסול הגרומלים.

אביגיל, את היית לחוצה. למרות שעמית אסתמטית. שחר מלחיץ יותר מפירו. מקווה ששרון לא... גם אתה? בחייאת, שרון... אה, לא.

הרבה הרבה גרומלים. הרבה מאוד.

איזו שלישיית בנות מצחיקות. שלושתן קורעות. לילה מצליחה להיות קצת מניפולטיבית. שרון ממשיך להפחיד.

מה הבעיה אם הוא חושב על פיצה כל הזמן? הפלאפון של קירקי הוא שמועה. מעניין איפה קירקי ואביגיל יהיו בסוף הקיץ.

הוא רוצה לבדוק אם אחת מכן כדברא. ליבי?! למה הוולוג?! וונדר ליבי?! כוח העל הזה היה גם של שרון מגאליס... אני מאוד לא אוהב את זה, ליבי, ואני הרי מקושר אלייך. עשית לי לייק... פסים זה פאסה! מכולם חשדת דווקא בליבי? למה? מה יקרה אם שרון יתקרב קצת לעמית בגלל שהוא יחשוב שהיא כדברא? אין, הוא לא תופס כדברא.

תמרה? זה לא שם לכדברא... זה שם למתנחלת... אני מהמר שיום המאורות יהיה בסוף העונה.

עמית מסכנת אנשים. נראה לי שעל זה לילה ושחר יפרדו. אני רוצה דייט משולש! דקירקי, אוביגייל ו... שחרלילה... שזה לא שם טוב.

"ניקיון זה לחלשים", לחלוטין! אוי. החלון.

ערב קאברים? מגניב! הרבה לילה! פירו, מה אתה מסתכל? ולמה אתה לא מקפיא?

כן, לורי, לגמרי.

אה. אז פירו מתכנן לקבל את שחר בגלל לילה... מה הוא מתכנן עם זה? רואים, זה סיום נחמד לפרק. התחלנו את הפרק כששחר לא מקבל עבודה, בסוף הוא כן מקבל עבודה בגלל הקרבה ללילה.

בפרק הבא:

שרון ילך לבית ברזילי!

פירו יפקד על גרומלים!

panda0zombie

New member
אולי ליחר? שילה?
ככה זה דקל תמיד מקדים את שרון
כן, לילה די מניפולטיבית כשהיא רוצה
את כל הקטע של הלהתבלבל במכשפה כבר עברנו עם הפרקים המתסכלים של אביגיל אז בבקשה שאם שרון יתקרב לעמית זה לא בגלל שהוא חושד בה במשהו (כן הוא גילה שהיא לא כדברא אבל מי יודע.. יכולים עוד לחשוד שהיא גרומלית)
בסוף שחר מקבל עבודה אבל הגרומלים יפעילו אותו..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב...
הוולוג של ליבי קצת הצחיק אותי...
דקל ניסה לצאת עם לילה? איך? היא ושחר זה לא תמיד היה הם? מהזוגות האלו שמכירים בגיל 10 ומתחילים לצאת בגיל 12-3 ?
&nbsp

כולם מכירים מגיל אפס בערך
אני חושב.

כנראה בגלל זה דקל לא אוהב אותה, הוא רואה אותה כסנובית שמתעלמת ממנו. חוץ מזה, לילה כנראה גדלה כל החיים כשאימא שלה אומרת לה לא להתקרב ללביאים, אז היא לא הייתה מאוהבת בדקל.

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל...
אם היא תתאהב בשרון , היא בעצם תשבור את המוסכמות של אימא שלה
למרות שלפי מאיה הוא בכלל ילך עם עמית , אבל כבר הרבה התבלבלו בין שרון לשחר כי יש להם מראה אחורי דומה וקצת תווי פנים דומים , למרות ששרון עם קצת זיפים ושחר מגולח...

שאלה יפה
האם לילה תתאהב באח של חבר של אחותה וככה תקבע ברית מוחלטת בין הלביאים לכדברות?

או שאולי עמית תחליט להתנחם באח של מי שהיא רצתה?

אני מאמין שעמית תלך לשרון.

panda0zombie

New member
גם אני מאמינה שזה יהיה עמית ושרון
עמירון.. או שמית. מצד שני נחכה שזה יגיע קודם
ראיתי ביוטיוב באחד מהסרטונים שעשו לקדם את כדברא בפבואר קטע ממש קצר של איזה שתי שניות של עמית ושרון עומדים די קרוב אחד לשני וראו בבירור שזה הוא
ואם כבר, אז באחד מהקטעים שהראו בפתיח (לקראת הסוף שלו) הראו את עמית ושרון יושבים בגנרטור עם לילה ושחר במה שאני רק יכולה להניח שזה דאבל דייט

למה שאני אוהבת גם את הרעיון ששחר ועמית יהיו זוג.. או שלפחות יתפתח בינהם משהו

panda0zombie

New member
ליבי קורעת
דקל לא ניסה לצאת עם לילה.. בגלל שהוא לביא אז היא התחמקה ממנו ולא ניסתה להתחבר אליו אז דקל לקח מזה שהיא סנובית ומאז הוא לא מת עליה

שיר m

Well-known member
אחלה פרק
מסכן שחר. אם הוא רק היה יודע במה הוא מסתבך... אבל לילה באמת אוהבת אותו, זה נחמד.
&nbsp
ליבי חמודה.

אגב, שימי לב לדבר המוזר
גם הלביאים (אחד מהם) וגם הגרומלים רודפים אחרי אותה בחורה...

נו? זה לא סימן בשביל הלביאים להבדיל בין על טבעי טוב לרע?

שיר m

Well-known member
אני רק לא הבנתי
אם הם נקראים לביאים כי זה השם של הציידים, או כי זה השם משפחה שלהם, "לביא"

&nbsp
כי אם השם משפחה של הלנה היה כדברא זה היה פותר להם את התעלומה

panda0zombie

New member
באמת מסכן שחר
לפחות יש לו את לילה.. למרות שאיך שהיא משחקת בו כמה פעמים מרגיז אותי

panda0zombie

New member
שרון בלש חוקר
מצא שאריות קטנות של כדברות..
סתם שאלה כל הכדברות מהמערה גרות בכנען או שהן מפוזרות וסתם באות במיוחד כל הזמן? כי אם הן גרות בכנען כולן הייתי מצפה שמישהו ישים לב או שיהיו יותר שאריות כדברות
שרון חושד עד כדי כך שהוא זורם אם להיות המודל של וונדר ליבי לוולוג.אבל עזבו את זה סוף סוף שיחה ראשונה עם עמית.
לורי גילתה על שרון. היא תגנוב את זה ממנו חזרה?

ואם כבר עמית וליבי.. אני אוהבת סצנות שלהן ביחד.
לילה ממש מחממת. טוב המטרה מקדשת את האמצעים. גם אם זה אומר שצריך לשחק קצת עם אחת החברות הכי טובות שלך
עמית אסמטית זה באמת מסוכן. מי הרופא שאישר את זה?
כששחר ולילה יפרדו זה לא נראה לי יהיה בגלל עמית אבל

להגיד את האמת זה די הוגן ששחר מוציא את התסכול עם החוב על לילה בהתחשב בעובדה שהיא די אחראית ואז עשתה קצת מניפולציה על שחר כדי להתחמק מזה. למרות שהמטרה לשמה עשתה את זה די טובה
אבל שחר מצא עבודה! יאי.. גרומלים..

פירו הזה מלחיץ. צבא החיסול של הגרומלים.. מה הבעיה שאין מזגן?
אין סיכוי שלא נשמע עוד מהעיוור ומאיה שואף

אז זוממים להפריד בין דקירקי שלי עכשיו. אבל הם כאלה חמודים

אז הן ביקרו במערה. שלום לך תמרה
יום המאורות זה בטח היום שבו הגרומלים מתכננים להשתלט על בני האדם

אוביגיל מקסימים. גם אני תמיד חושבת על פיצה
החלון.. החלון

שיר m

Well-known member
גם אני תהיתי
מאיפה מגיעות כל הכדברות האלה... אולי מאיפה שמגיעים כל הגרומלים

&nbsp
וכן, תמיד פיצה. מוזר שאצל אביגיל לא

בנוגע למזגן
הגרומלים מבוססי קרח. היה קטע בפרק הראשון שונטו לא רוצה ללכת לכנען כי חם שם, וגם לפני שפירו הלך לכנען ונטו שאל אותו אם יש לו קפסולות או משהו.

אני משער שהחום זה החולשה שלהם.

למעלה