כדאי מאוד להיכנס

כדאי מאוד להיכנס

http://www.beauti-full.co.il/ אנו חברת יפה בגדול עוסקים באופנה למידות 44-56 ומעלה . השקענו תקציב עצום בקולקציה מדהימה בתחום ההלבשה הלילית. אנו מאמינים בכל ליבינו שכיום רוב בתי האופנה מתעלמים מאוכלוסייה חשובה ויפה זו ומהצורך שלכן להיראות במיטבכן , לכן בחרנו להקים חברה שתייצר הפלייה מתקנת . אם את רזה -אין לך מה לחפש אצלינו באתר , אולם אם את במידות הללו אז קדימה . כרג אנו עוסקים בהקמת מועודון לקוחות אשר יזכו לפניות שלנו עם הזמנה לתצוגות , קבלת עדכונים על קולקציות חדשות, וגם הזדמנות יפה להרוויח כסף . כיצד מרוויחים אצלינו כסף ו או פרטי לבוש חינם (לבחירתך) ??? את שולחת דוא"ל ל [email protected] עם הפרטים האישיים שלך לרבות דואל אלקטרוני , טלפון , ומבקשת להצטרף למועדון הלקוחות הפעילות בשיווק . אנו נצרף אותך לרשת ההפצה ותקבלי מאתנו אשור עם מספר חבר וכל שתידרשי לעשות זה : א. לצרף בנות שמתאימות במידותיהן לרשת . ב. להרשם גם באתר www.beauti-full.co.il כל חברה שצרפת לרשת שתרכוש באמצעותינו פרטי לבוש יזכו אותך ב 10% מהעלות ששולמה . חשבת שזה נגמר ??? טעית . אם הבנות שצרפת יצרפו גם הן בנות אחרות באותה שיטה בדיוק וגם הן ירכשו פרטים באמצעות האתר תזכי ב2% מכל רכישה כך שהרשת שלנו בעצם מופעלת עם שלוש שכבות , השכבה של אלה שצירפת ועוד שתי שכבות מתחתייך . אנו נעשה עבורך את כל מלאכת השיווק - אנו נפיץ קטלוגים , נזמין לתצוגות , נפיץ במחירים חסרי תקדים ועוד ועוד - מה שעלייך לעשות זה לצרף חברות מתאימות התנאים לזכאות הוא משלוח דואל לou-mama ולקבל אשור ומספר חבר . על הצעה כזו אומרים או ממה .... אנו מאמינים שרק אם נתאגד לקבוצה גדולה ולכוח קנייה משמעותי נוכל להשיג השקעה אמיתית בקולקציות אכותיות וברמה גבוהה . קדימה להסתער בנות / נשים שכן מספר החברות ברשת ההפצה מוגבל ץ

jak44

New member
יפה בגדול מומלץ מאוד

בנות כדאי להצטרף ,ראיתי את הקולקציה והיא מדהימה . אטי יעקובסון

תודה

sarad24

New member
כתבה בעיתון

בדיוק בסופשבוע האחרון היתה כתבה במעריב עסקים על החברות שאלו שמפרסמות בפורומים ומרווחיות בגדול!!!!!!! ונכנסתי לאתר של יפה בגדול-לא משהו!!! סתם אוהלים

מצטערת אני לקחתי את זה אישית!

אם אני במידה 48-50 אז אני לובשת סתם אוהל! כנראה שאת מישהי במידה 40 שחושבת שהיא שמנה לא אלו לא אוהלים ואני הזמנתי והרגשתי כל כך סקסית ויפה והמון זמן לא מצאתי משהו שהיה נראה לי כל כך יפה ולא על הקולב בלבד תודה לכם על ה"אוהלים"

sarad24

New member
אני שמחה שאת שמחה שקנית

אין לי שום בעיה עם הבגדים והמידות הגדולות, רק רציתי לתת לכם חומר למחשבה לגבי כל מי שמפרסם פה את העסק שלו. העיקר שכולן תהיינה מרוצות מעצמן ומהבגדים שהן קונות.

jak44

New member
האוהל יתפוצץ

יש נשים שבראש שלהן הן דקיקות, אך כשהן נכנסות ל"אוהל " הוא מתפוצץ וצריך אוהל גדול יותר .מה דעתך ? אטי יעקובסון

לא רק המילה אוהל, אלא חוסר רגישות

את נכנסת, כנראה בלי להכיר את יפה בגדול או את העובדה שחלק מאתנו ראינו את המוצרים שלהם בבזאר וחלקנו אף קנינו, גם אישית וגם דרך האינטרנט, ושכל התגובות שהיו באתר היו מפרגנות ושמחות. הדברים של יפה בגדול נהדרים בעיני רובנו - ואין שם אף דגם שעונה אפילו מרחוק על ההגדרה "אוהל". כשנכנסים למקום, מן הנימוס לבדוק קצת מה קורה בו, לפני שמשתלחים.

קרן,

את באמת חושבת שיש מקום לתת לה יחס? זה מה שהיא רצתה וסיפקתן לה וחבל.הרי זה ברור שהיא לא ראתה,ביקרה ובטח לא ניסתה את המוצרים הניפלאים של "bf".. אז באמת בנות,ביזבוז של זמן ועצבים לענות ללאנשים שמלחיתחילה באות להתסיס ולעשות רעש.

dalfin

New member
../images/Emo51.gif לכולן על הפרגון../images/Emo24.gif

הגברת הנכבדה קיבלה ממני מסר אישי והזמנה לבוא ולראות את הקולקציה. שיהיה לכולכן יום נעים

נועה37

New member
אני לא מאמינה

כמה רוע אפשר לזרוע ( יצא לי חרוז.. ) אני בטוחה שזה נובע רק מקנאה ! הייתי באתר של BF ויש לי חברות שקנו והן מאוד מרוצות. אל תתנו להן להשפיע עליכן. אני מאוד מרוצה מההמלצות שיש כאן, נחשפת לחנויות חדשות, חברות חדשות, מבצעים , בזארים וירידי מכירות. כן ירבו!!

למעלה