שושי בואי יורדים לאילת יאללה הרפתקאות
ק קרן של תקווה New member 27/11/03 #14 מו זו אילת ? סתם ! בשבוע הבא אני שם !!!! טיול שנתי .. איזה כיף , התחלנו להכין כבר את הבירות, וודקה תפוזים .. יהיה שווה תבואו גם אתם ! ......
מו זו אילת ? סתם ! בשבוע הבא אני שם !!!! טיול שנתי .. איזה כיף , התחלנו להכין כבר את הבירות, וודקה תפוזים .. יהיה שווה תבואו גם אתם ! ......
L loving angel New member 28/11/03 #20 כיף לך....אילת...זה כיףף ../images/Emo99.gif תהני לך שם קרן!!!!!!! רק לא להיסחף עם כל הוודקה.... כן? סיון
כיף לך....אילת...זה כיףף ../images/Emo99.gif תהני לך שם קרן!!!!!!! רק לא להיסחף עם כל הוודקה.... כן? סיון
T ThE BluEyeS New member 29/11/03 #42 כדאי לראות... ../images/Emo9.gif משהו שממש מחמם את הלב, גורם להרגשה טובה.. כדאי לקרוא..
י ילדה מעולם אחר New member 30/11/03 #43 יאא!!! איך אני בוכה כשאני רואה פגישות כאלה...(בטלוייזיה..) זה מזה מרגש אותי!!
S sh53 New member 30/11/03 #44 כל הכבוד לצלב האדום ../images/Emo45.gif מחמם את הלב. אני חושבת שהוא קיבל אחלה מתנה - את האחות שהוא איבד לפני המון שנים
כל הכבוד לצלב האדום ../images/Emo45.gif מחמם את הלב. אני חושבת שהוא קיבל אחלה מתנה - את האחות שהוא איבד לפני המון שנים