כדאי לראות...

לילה טוב לכולם

סיימתי לעבוד עכשיו נרגעים שותים יין מעשנים סיגריה חוקית כמובן והולכים לאמבטיה חמה יש אווירה של שפיות מדברים על שלום נקווה שיהיה טוב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רבקה מחפשת צומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וחשבתי שאולי אני אמצא אותו כאן... עשיתי היום ניקוי פנים וזה כואב... אתם לא יודעת כמה שזה כואב אבל זהו נו מור שחורים!! נו מור פצעים מגעילים על הפנים!!! אני נקייה

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממממ

אני לא מספיקה לעקוב אחרי כל השירשורים, אבל רציתי להגיד כמה דברים שאין לי כוח לשרשר [סורי
] ריבקה: *צומי**צומי**צומי*
על הניקוי פנים
שושי: קבלי ח"ח על העידכון השבועי
לכל השאר... היי [
] ו-ד"ש. מממ קצת על היום שלי: שומדבר מיוחד הייתי עם ידיד שלא ראיתי מלא זמן, עם חבר שלי
עם בת דודה שלי, ו... זהו [
] והיה דיי נחמד :] מחר בת דודה שלי תישן אצלי. ד"א לאן ליסה נעלמה
המוצא, נא להחזיר
[
]

dafgol

New member
../images/Emo32.gif בקשת סיוע למשפחה במצוקה

צהריים טובים לכולם . שמי דפנה ואני מנהלת פורום הורים לתינוקות. אני פונה אליכם בבקשת סיוע למשפחה של חברת פורום שלי שנקלעה למצב קשה לאחר שביתם נשרף והם חסרי כל. מדובר על אישה גרושה + 4 ילדים ( בני נוער ) כל עזרה תתקבל בברכה ( ריהוט , ביגוד , כלי אוכל וכל מה שאפשר...) , המשפחה מתגוררת בנתניה. מודה לכם על תשומת ה
ו
מיוחדת לsh53

הולך לאמבטיה לבד?

שלום .... אממ.... מתי השלום הזה כבר יבוא ... בינתיים אני יודע שמחר יש מכירת חסול בקניון ..... אני מקווה שהקונות לא יהרגו אחת את השנייה....... השלום מתחיל מבפנים ..... אגב... ללכונן לעליה חדה במכירות של פוקס... הם עושים מבצע חם ... אתה בקטע של מניות לא ?!

sh53

New member
כדי להיות יפה - צריך לסבול

אז כנראה שזה נכון
עכשיו יהיו לך פנים יפות ומקסימות (למרות שאני בטוחה שהחבר אוהב אותך גם עם הנקודות השחורות וגם עם הפצעים), אבל אם אפשר להיות יותר יפות, אז למה לא בעצם? אז תתחדשי על המראה החדש

enjoi butterfly

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gifסוף שבוע מהנה לכולםםם

מקוה שתנצלו אותו כמו שצריך...

למעלה