כדאי ומומלץ

שאלה אליך

בוקר טוב אביר. יש לך מושג איך מטפלים באפילפסיה אצל ילד? הוא טופל ברייקי, כרגע מטופל ע"י הילר ובמקביל למד נשימות ולחיצות במקומות מסויימים שעושה כל יום (בכף רגל ובכפות הידיים) אבל ההתקפים עדיין חוזרים מדי פעם. אנחנו מנסים להמנע מטיפול תרופתי אבל לפעמים ניראה לי שאין מוצא אחר. ברפואה הקונבנציונלית לא מצאו שום סיבה פטולוגית להיווצרות האפילפסיה, לפי דברי קבליסטים שלקחנו אליהם את הילד זה בא לא מגילגול קודם ואין סיבה שלא יוכל להשתחרר מזה. מה דעתך? יום טוב לך.

mga-abir

New member
עצה

שלום. הנני מצרף חומר בנושא (קישור) מלבד זאת אם תרצי את עזרתי (חינם) שלחי לי את פרטי הילד (שם ושם משפחה) לאימל: [email protected] ואיעץ לך כיכולתי.ואם תרצי לפני כן פרטים על כך, אפשרי בהחלט. בברכה אביר

mga-abir

New member
אשה וסיפור להלן הקישור

http://www.infomed.co.il/questions/q_061800_2.htm

תודה-ראה המשך

כבר שולחת. תודיע לי בפורום כשתקבל אותם כיוון שאת האימייל שלי אראה רק בערב. מודה לך מאוד מאוד. בי.

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך ´אשה וסיפור´../images/Emo42.gif

אפילפסיה, או כפיון (קטן או גדול-היינו הך) הוא סוג של אי יכולת להתמודד עם ´המציאות´ היומיומית ונסיון בריחה ממנה, אל תוך עולם הנשייה. מכירה את הביטוי ´אני לא פה´ ?!?! נסי לבדוק, מה גורם לבנך לא לרצות ´להיות פה´ ב´כאן ועכשיו´. יתכן שהוא מתמודד עם מאבקים ועמותים, שהוא שהם ´גדולים עליו´. זהו סוג של דחיית התמודדות עם החיים. תחושת רדיפה. למרות שהילינג-מכל סוג שהוא יכול לעזור, אך יש צורך לעבוד מהשורש. הילינג הוא רק ´כבלים למצבר´. תמציות באך עשויות לעזור מאד, יחד עם עבודת הדמייה והמרצות (משפטים בונים, עם טור תגובה) אבל חשוב לדעת באיזה גיל הילד. אם הוא יכול לכתוב את ההמרצות בעצמו, או שאת תעשי זאת עבורו. משום כך, חשוב שתעברו את התהליך יחד, כמשפחה. בדרך כלל, מחלה של ילד מניעה את כל המובייל המשפחתי. יש מי ש´מאפשר´ אותה ותומך בה שלא ביודעין. L&L TALYA

שאלות לטליה

ראשית תודה על התגובה. מהיכן מסיגים תמציות באך? למה כוונתך ב-"עבודת הדמייה והמרצות"? הילד בן 11 ואשמח אם תוכלי להסביר קצת יותר בפירוט מה עלי לעשות. תודה ולילה טוב.

Tal_Ya_Tal

New member
תגשובות לאישה וסיפור ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

ראשית, תמציות באך, אפשר להשיג בכל בית מרקחת הומיאופאתי וכמעט בכל חנות טבע שמכבדת את עצמה. א-ב-ל, תמציאות באך, הן תמציות של פרחים מ-38 סוגים שונים, העובדות בעיקר על גוף הרגש ויש להתאימן באופן אישי. על כן, מומלץ לך לפנות אל אחד המטפלים באמצעות תמציות באך. תוכלי למצוא אותם במדריך ´ידע טבע´ או ´דפים אחרים´של ´חיים אחרים´וכו´. מעניין באיזה איזור את גרה. אני מכירה מטפלת מעולה באיזור הצפון (כפר תבור). גם אני עובדת עם תמציות באך ובעיקר עם הדמייה. הדמייה היא טכניקה מאד חזקה, ליצירת ´מציאות´ רצוייה, באמצעות הדמיון. מה שמכונה יותר בשם:´דמיון מודרך´ המרצות, הם משפטי מפתח, העובדים על תת המודע, הממריצים אותנו לשנות מצבי חיים באמצעות השאות בונות לשכל שלנו. בדרך כלל מוגדר כ´חשיבה חיובית´. (אינני מקבלת את המושג הזה, מפני שהוא לוקה בחסר! הוא יוצר הדחקה של התנגדות ופחדים) לכן, כתיבה עם טור תגובה חשובה מאד במקרים שכאלה. ילד בן 11 בהחלט יכול לעבור טיפול כזה בעצמו. אך כפי שכבר אמרתי, כאשר ישנה בעיה במשפחה, כדאי לעבוד גם עם ההורים במקביל. כי יכול להיות ש´הבעיה´ של הילד היא קריאת מצוקה, המכוונת אל אחד מכם. זה בדרך כלל כך. כי כל מחלה היא מגננה L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
תוספת,../images/Emo42.gif אשה-סיפור../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

המטפלת שהמלצתי לך עליה, כותבת בפורומים ´רפואה משלימה´ ו´הפרעות אכילה´ של ´תפוז´. תוכלי לזהות אותה תחת השם: נאוה פרנס, נתורופתיתתוכלי לשאול אותה ולהתיעץ אתה מעל דפי הפורומים, בדבר יותר פרטים. אני ממליצה בחום!!!בלי שום קשר להיותה חברתי הטובה משכבר הימים, היא מטפלתבחסדורק בידיה, הייתי מפקידה עצמי בעיניים עצומות לטיפולה. רצ"ב לינקים L&L TALYA

למעלה