כבשה קדושה שלי!!!!!!

אלדר

New member
כבשה קדושה שלי!!!!!!

אז ככה....... לא נכנסתי אנא לאחרונה מעומס לימודים קטן כזה... אבל עכשיו אני כאן למזמן מה..... ויש לי משהו להגיד לך!!!!!! כבשים עושות בה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזים עושות בע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם עיוות המילה בהבהבה כמובן!!!!! ואני חייתי אם כבשים לא מעט מחיי כי זו חיה מתוקה ממש! אז ככה שאין לך מה להגיד בנושא...... כבשה עושה בהבהבהההההההההה!!! עובדה!!!! לא מהההה!!!! כי את זה האדם המציא ועיוות!!!!!!! ואת מירושלים?? ממש מצויין!!!!!!!!! אולי תבקרי בנירים פעם אחת בשבילי??? נכיר קצת...................... בת 15? באמת??? יפה יפה...... כבר בט´.......... או ח´ בעצם? קשת זה משונה.... זה או שנה מעל או מתחת לגיל............. כאילו.....את מבינה את זה.............. אבל יש ביננו רק שנה אחרי הכל!!!! פפחחח לא משנה אני מפגר אמיתי היום! אבל מזל טופ שמה שהיה לך לאחרונה עבר ממך!!!!!!!!! ממש מזל טופ! ועוד משהו אחד!! אם את תמימה כזו אני חציל!!!! וכמובן שאני נער אז את לא תמימה!!!!! לא כל עוד שאני מדבר איתך!!! כל מי שאי פעם דיבר איתי לא יהיה תמים אף פעם יותר......... ויקירתי אפשר ממש להתאהב בך רק מלהתכבת איתך מידי פעם בפורום הזה... קשתית אמיתית ממש! ממש אפשר לעבור את זה......... את ממש מתוקה!!!!!! דלך כיבשתי ה"תמימה" ....... אלדר

אלדר

New member
ועוד דבר קטן כבשתי!

תקראי לי רק אלדר!!! ולא tksr המבתו´ש??? זה חשוב מאוד!!!! מאוד!!!!! אל תקראי לי כך יותר! רק אלדר!!! אחרת יהיה לך מזל מאוד רע איתי!!!!! ואישית לא כדי לך................... אז בבקשה עזבי את זה שלך אלדר

למעלה