כבר

p o l i

New member
כבר

שמתי אותם בפורום אבל לא ראיתם/לא הגבתם אז עוד פעם... עעעעעעד שימאס ד"א אפרת תודה רבה

p o l i

New member
בציור

הזה למשהו לא הצלחתי לצייר את היד מעל הראש- ורק אחרי שהעלתי אותו למחשב ראיתי את זה...

p o l i

New member
אז ככה

בדרך כלל אני מציירת מתמונות וצילומים והציורים שלי יוצאים פחות או יותר מדוייקים ותואמים למציאות הפעם ראיחי בספריה בבית שלי ספר שהציורים בו ממש יפים ובכלל לא "נכונים" אז החלטתי לצייר אותם או משהו שדומה להם קבלו

p o l i

New member
אממממ..

השיר שכתוב בציור "...כך בני אדם אשה ואיש, כשהאבה לבם תציף. אז זה את זה הם אוהבים הם מתמזגים בחם ועדנה ובתענוג נפלא" לי אישית הם לא ניראים כמו זוג אלא כמו אמא וילד תשאלו למה! לא, לא בגלל שאני חולה וסוטה אלא בגלל שהם הזכירו לי את הפיאטה

eranoz

New member
עבודות יפות

הציורים מאוד אוירתיים הרישום השלישי והרביעי מצוירים בחופשיות ועם רקע שמוסיף לתחושת התנועה שני הרישומים האחרונים פחות עושים לי את זה כי הם מצוירים בפחות חופשיות וזרימה איכות הסריקות די מבאסת קצת קשה להתרשם באמת

p o l i

New member
רפי רוזן

אני ודודי השיר הארוך באחד הציורים "... לפני הרבה הרבה שנים, לפני הרבה הרבה דורות, לפני אלפי שנים רבות, בנו בני האדם חומה, בינם- לבין הטבע בינם- לבין החיים. החומה הגנה עליהם מסכנות הטבע, והחומה סגרה אותם בתוכה. החומה נתקה אותם מן החיים, החיים שבטבע, החיים שמחוץ לחומה. עד היום הזה, פוחדים בני האדם מכוחות הטבע שסביבם, ומכוחות הטבע הפורצים מתוך עצמם. לכן עוצרים הם בחומה אשר הקימו בעצמם, בתוך גופם, את זרמי רגשותיהם. את הכאב והשמחה, את הכעס והאהבה, את החיים הזורמים בגופם. אך יום יבוא, שיהרסו בני האדם את החומה אשר בנו סביבם ובתוכם, אז יחיו חיים חדשים, ויאהבו אהבה חדשה ויהיו גאים ושמחים בגופם ואהבתם. אז יריעו לחיים וליפה שבחיים, לאהבה...."

למעלה