כבר שנתיים תופעות

אני adi :

New member
כבר שנתיים תופעות

חפצים עפים דברים נדלקים לבד.איך אפשר לדעת אם יש בדבר?

nepthys

New member
לא הבנתי מילה.

מכל אופן, אני שואלת את זה סתם לידע כללי, מי בעד לפתוח פורום לתופעות על טבעיות ולהשאיר את זה מחוץ לפורום המאגיה, שהקשר בינהם קלוש?

אני adi :

New member
לא ידעתי לאיזה פורום להכנס?!

בכל אופן צריכה הדרכה ועזרה דחוף להבין מה קורה איתי ולידי!

Justin Angel

New member
אני נגד

"תופעות לא-טבעיות" כמו שאת אומרות אותם קשורים בהרבה דרכים למג´יק ובפרט מאגיה. מאגיה וקסם זה ניצול אנרגיות למטרה זאתי וזאתי. טלקניזיס למשל זה בדיוק אותו דבר. הרעיון של גלגול נשמות וסינאסים פועלים גם בגלל אנרגיות. הכל מקושר ביחד על ידי הרעיון שהכל מונע ומתפעל על אנרגיה.

אני adi :

New member
אני חדשה בנושא

צריכה שיפנו אותי לחומר קריאה ולימוד בנושא.אנא!

אני adi :

New member
תמיד היתה לי משיכה לנושא

מגיל קטן קראתי ספרים כמו המציאות האחרת ונמשכתי לבתי קברות למשל

nepthys

New member
אני לא מבינה

מה את רוצה, אבל לפי בתי הקברות אני מניחה שזה לא רציני במיוחד..

Justin Angel

New member
אההממ...

בתור התחלה , אני מכיר מספיק אנשים ש"קשורים לבתי קברות" ורציניים יותר מחלק גדול מכל חברי הפורום. דבר שני, הגישה שאת לוקחת זאת אולי הגישה שלי מותר לקחת. אבל לך כמנהלת פורום צריכה להיות גישה טיפה יותר חברותית. לעדי: הנה הבעיה, אין לנו מושג קלוש מה את מנסה להגיד. תכתבי עכשיו בפירוט או לפחות עם דקדוק נכון של עברית , מה בדיוק את רוצה. אם את רוצה ספר שינחה אותך להתחלה אז אני ממליץ שתחכי עוד כמה ימים כי אז אמור לצאת ספר בשם "המקשוף" שיסביר את הבסיס למג´יק.

nepthys

New member
קודם כל,

עדיין אני לא מנהלת פורום, ויקח לי הרבה זמן להגיע לשם אם בכלל. דבר שני, אני לא אמורה להיות מתונה ולא להביע את דעותי רק כי אני המנהלת כאן. אני לא אמורה להיות שונה מכם, לדעתי, אלא פשוט להיות זו שאחראית על "ניקוי" הפורום משטויות, ואולי דברים מעט מעבר. לפי מה שהבנתי ממנה, היא מהטיפוסים של בית קברות, הזזת חפצים, וליפסטיק שחור. למרות שכמו שאמרת, לא הבנתי כלום.. ולגביי החברים שלך - אין לי אפילו תגובה. אדם לא צריך להתעסק במאגיה כי זה הולך יפה עם בתי קברות ומיסתורין של ספרי אימה.

Justin Angel

New member
...

הם לא בדיוק "חברים" שלי פר סה. הם יותר מכרים. בארץ בכלל אין אנשים כאלה כי זה לא מתאים למנטליות של ישראלים , להכנס לבתי קברות. צריך להבין שבית קברות הוא מקום מצויין לאנרגיה. במשך שלושה ימים מיום פטירת הגוף יש עדיין אנרגיה בגוף , ולא סתם אנרגיה שאפשר למצוא מסביבנו , אלא את האנרגיה הבסיסית של הנשמה. אני בכל אופן גם לא עושה את זה וחושב שזה טיפה מוזר , אבל יש הבדל של כה יבשות ביננו לבינם.

nepthys

New member
אתה צוחק?

לך לערבי גותים ותמצא קומונה שלמה כזו. בגלל זה אני מוותרת על הרעיון ונשארת בבית. למרות שבארץ יש יותר מידי סאדו מאשר בתי קברות, זה עדיין קיים, והמון.

Justin Angel

New member
*צחוק עז חותך את האוויר*

למעשה לא ידעתי שיש בכלל גותים בארץ :) אבל אנשים שהולכים לבתי קברות הם לא גותים בהכרח... בארץ כן...

וווווועעעעעע...

יש לי פחד מבתי קברות...תמיד הייתי עוברת לצד השני כשהיה בית קברות בסביבה...כאילו...כאילו שהרגשתי ...אה...שמשהו שלילי ידבק אלי...אפילו לנשום את האוויר... זאת יכולה להיות האנרגיה שאתה מדבר אליה?

wicca_sphere

New member
בקשר לאנרגיה של בתי הקברות

בבית קברות יש מלא אנרגיה... כל דבר שמת בעולם הזה משאיר מאחוריו משהו, מן טבעית אצבע וזה האנרגיה של תמצית החיים (או לחילופין המוות) שג´סטין דיבר עליה. אני לא ניסיתי, אבל לפי מה שהבנתי מאנשים שכן זה מאוד מסוכן לקחת את האנרגיה הזאתי ואם תקחו אותה בקביעות בסוף זה יהרוג לכם את הגוף הפיזי. (אבל זה רק שמעתי מאנשים שמתעסקים בנקרו´)

פיאודל

New member
לפני חודש בערך

ראיתי מישהו ישן בבית קברות בלילה על האדמה בין הקברים והוא היה עדיין חי...

wicca_sphere

New member
כמה אפשרויות:

1) הוא נקרומנסר 2) הוא רצה לישון ליד אשתו המנוחה 3) הוא סתם נרדם 4) הוא חטף מחבט בראש ואז אנסו אותו 5) הוא חטף מכת ברק קטלנית שגרמה לו לאובדן הכרה זמני
תבחר

למעלה