כבר שחררו את הפצ"רית?

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

Harrington

Well-known member
מנהל
לא היה צריך לשחרר אותה
אני לא יודע אם יש עילת מעצר נגדה. נזכיר שהיא שוחררה למעצר בית, לא שוחררה לחלוטין. זאת בס"ה חלופת מעצר.

עם זאת, ברור שהיא נהנית ממעמד על שעצורים/חשודים אחרים לא נהנים ממנו. זה בא לידי ביטוי בין השאר בהחלטת בית המשפט לאפשר לה להשתתף בדיונים באמצעות וידיאו-קונפרנס דיגיטלי במקום התייצבות באולם בית המשפט, באיסור לצלמה באולם בית המשפט כשכן נכחה שם ועוד.

ai27

Well-known member
אני לא יודע אם יש עילת מעצר נגדה. נזכיר שהיא שוחררה למעצר בית, לא שוחררה לחלוטין. זאת בס"ה חלופת מעצר.

עם זאת, ברור שהיא נהנית ממעמד על שעצורים/חשודים אחרים לא נהנים ממנו. זה בא לידי ביטוי בין השאר בהחלטת בית המשפט לאפשר לה להשתתף בדיונים באמצעות וידיאו-קונפרנס דיגיטלי במקום התייצבות באולם בית המשפט, באיסור לצלמה באולם בית המשפט כשכן נכחה שם ועוד.
ומהבית היא לא תשבש עדויות?
איך מוודאים את זה?
הרי החקירה בעיצומה, והיא כבר שיבשה בעבר

Harrington

Well-known member
מנהל
ומהבית היא לא תשבש עדויות?
בתיאוריה יש דרכים למנוע זאת בימינו. לא פורסם אם הוטלו עליה מגבלות, אבל ברמת העקרון אפשר לשלול מחשוד שנמצא במעצר בית שימוש באמצעים דיגיטליים, למנוע את יציאתו מהבית ועוד.
הרי החקירה בעיצומה, והיא כבר שיבשה בעבר
זה בדיוק מה שבתיאוריה יכול להוות עילת מעצר. עם זאת, הדברים צריכים להיבדק לגופו של עניין. בתיאוריה הייתי אומר שחזקה על בית המשפט שעשה כן, אבל כאמור מעלה, ביהמ"ש בהחלט העניק לה מעמד/הטבות שלא מוענקות בדרך כלל לעצירים, כך שאי-אפשר לדעת באמת וקשה לסמוך על זה בלי להכיר את מלוא המידע (למשל פרוטוקול הדיון).

אגב שים לב שהמשטרה לא ביקשה להשאיר אותה במעצר, כך שכאן על פניו ביהמ"ש הוא לא הכתובת לתהיות.

ביטניקט

Well-known member

אם ככה למה היא רשאית להסתובב חופשי ברחובות כפי שאפשר לראות? האם להסתובב ככה חופשי ברחובות בדיוק כמו לפני מעצרה נקרא מעצר בית?

Harrington

Well-known member
מנהל
אם ככה למה היא רשאית להסתובב חופשי ברחובות כפי שאפשר לראות? האם להסתובב ככה חופשי ברחובות בדיוק כמו לפני מעצרה נקרא מעצר בית?
אם משם היא תוסע ישירות למעצר בית, זה בהחלט ייחשב כך.

ביטניקט

Well-known member
לא היה צריך לשחרר אותה
אל תתפלאו אם יחסלו אותה כדי שלא תדבר
ואם שחררתם, למה לא ציוותתם לה שני שומרי ראש ? לא הגיוני שיטפלו אליה ברחוב .
ככה זה שהמאפיה השמאלנית המשפטית קובעת, אכיפה בררנית, חקירה בררנית, ענישה בררנית והכי גרוע התעלמות הכוונה מכל העובדות והאמת. הכל למטרות פוליטיות זדוניות. הצדק והאמת לא מעניין בכלל את השמאלנים, ובטח לא החוק. השמאלנים ובראשם שופטי הבג"ץ מצפצפים על החוק ומשתינים עליו מהמקפצה האולימפית.

למעלה