כבר ראיתי נחליאלי..................

עיניים

New member
הוא רק הגיע, חונחונה,

וכבר??? הוא רק אמר שפגש נח-לי-אלי נח-לי-אלי נח-לי-נח-לי-אלי, וכבר,,,: ידידי - ציצי ועוד צי, ועוד סופי ?

magy

New member
חונה.........היונה הלכה לאיבוד...

שלחתי אותה אלייך לעבודה...... מי יאכיל אותה כעת בשישי שבת??????????
)))))

ולמה לא שולחת עוד יונה לכתובת

השניה? את העבודה עזבתי אתמול עוד בשעה 14.00 לקחתי הדברים וחתכתי הביתה... זהו הרגשתי שהמצברים התרוקנו... יש מים כאלה... לאחר שינה טובה - קמתי הבוקר כמו חדשה... נו טוףףף - כמעט. ושבת שלום טובה על ראשך ועל כולללללם,
וגם
מכל
Aני במצף רוח שמאלצי במיוחד

עיניים

New member
ואתה, שקדי

וודאי כבר ראית הכל במו עיניך- כי כאן אין סודות,,, היה לנו מכל טוב הארץ, קפה ועוגות, פיצוחים - אגוזים ופיסטוקים ואגוזי לוז, וגרעיעני חמניות כמו גם לבנים, היה ה-כל, חוץ מדבר אחד: היו חסרים השקדים,,, אז מה שנותר לך לעשות - זה לשפוך כמויות ולמלא את החסר,,,
) ברוך הבא

magy

New member
ראיתי את הפרוספקט.....

של הביקתה.....יפה יפה..... ראיתי מטבח...מרפסת, סלון,, ואיפה חדר השינה?????? אני, בלי חדר שינה.....לא נוסעת למקום הזה......
)))))

שקדי

New member
למה????? מגי??????

את מתכוונת לישון כל הזמן הזה??????? לא חבל???????? אגב גם החדר הזה נבדק ונמצא ראוי...................
תגעגעתי לך...........אבל זה אוף טופיק בטח אקבל נזיפה........

magy

New member
אוף...OFF

אילו אני שם במקום ההוא, בבדיקת החדר הראוי......... הגעגועים שלי לפורום......בטלים בשישים.... אם בכלל הייתי חושבת על משהו אחר חוץ מ- "חתונה מאוחרת"
)

magy

New member
אוף...OFF

אילו אני שם במקום ההוא, בבדיקת החדר הראוי......... הגעגועים שלי לפורום......בטלים בשישים.... אם בכלל הייתי חושבת על משהו אחר חוץ מ- "חתונה מאוחרת"
)

שקדי

New member
אני מבטיח עיוני.................

לתת את מיטב כשרון האיכרים שלי לתפריט הנוסטלגי התרגשתי מקבלת הפנים............
ראית אולי את החבירה מנהלת בסביבה??????.....

שקדי

New member
היה כייף וקצר..............

תקציר הארועים בהודעות למעלה ומחר יום חדש......שגם הוא יהפוך במהרה לפנטזיה ולנוסטלגיה

למעלה