כבר ראיתי נחליאלי..................

שקדי

New member
כבר ראיתי נחליאלי..................

לפני כשעתיים על הטיילת בנהריה פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת נחליאלי קל זנב מנענע בזנב אמנם לא הצהוב הנחשב יותר אלא האפור הפושט אבל בכ´´ז הרגשתי כאילו פגשתי מכר ותיק בלי הכנה ו.....יוווווו איז ו פעילות כאן כמה חדשים שעות ייקח לי להשלים חומר מישהו מוכן לתת לי תקציר ארועים עיקריים????? היייי לכולם תגעגעתי................

נחליאלי וזהו ?../images/Emo2.gif

ספר איך היה.... אין קיצורי דרך... תשקיע ידידיץץץ תקרא... יש הודעות אחת אחת... אפילו האוסקר הגיע לכאן. תגעגעתי גמני - בטוחה שכולם.

שקדי

New member
נחמד נחמד.....היה ממש נחמד.........

שקט גלילי בבקתה ביער המון דיסקים וקלטות......ושקט חתול מגרגר במרפסת אש מבוערת באח טיול לצפת העתיקה ולגלריות וכו........... והופ אני כאן........איך לא???????????????????

זה מרגיש רומנטי לאלללה

עוד מעט תגיד שבבקתה היה גם ג´קוזי... והופ...הדימיון שלי משתולל!

שקדי

New member
המציאות עולה על כל דמיון...........

והדמיון שלך בהחלט ראוי לו שישתולל ואני אפילו אציע לו היכן לעשות זאת......... הנה........כאן

שקדי

New member
זה מה שאני מוכן לדווח.............

ע´מ שלא יגידו שלא מספיק שאנחנו חיים ע´´ח הציבור וגומרים לכל המדינה את המים ורובצים כל היום ליד בריכות השחיה אני עוד נופש כל היום אבל בטח היו עוד כמה .................... ואתה אשורי........היכן נפשת לאחרונה????????

אשור

New member
בבית השיטה והיה גועל נפש!

אך השחייה בנחל הקיבוצים ריככה את הצער!

שקדי

New member
תודה מגי.............

על ההשקעה......ובכלל כנראה שזה היה סלנג של ותיקינו שמוצאם מערבות רוסיה שלא נקלט ברחבי המולדת המתחדשת לילה טוב................................

נתיבה

New member
המכונת פליט... ככה קראו לה

והיתושים שלנו עמדו על הרשת של דלת המרפסת וחיכו שהדלת תפתח..כדי שיוכלו להיכנס ללילה..ועל כן היה צורך לרסס את הרשת..לפני היציאה.

איזה יופי מגי, לא להאמין

אולי נוכל לעשות מזה יזמות עסקית? חחחחחחחחחחח אחותו תאהב את זה אם תפסתי נכון את הראש שלה

magy

New member
אהבתי את המפשיט......

והמבעיר תבערה...... יופי של מקצועות
)))

ל"ט אבות המלאכה?

תגידי, אופו חיפשת ? ומה זה האתר הזה ? מגי התשכיליני? כמה זמן עוד אפשר להשאר בורה ועמת ארצות ?
וכולה רצית לחפש מכשיר לפליט? בשבת אנסה לחפש בבוידאם של אמא שלי... היא לא זורקת כלום - ולפעמים מוצאת שם אוצרות...

למעלה