הצתה קצת מאוחרת...
לפני שנה... בת 40, שלשה חדשים אחרי הגרושין. החברות היחידות שנותרו מכל התקופה,- נשואות ובלי להרגיש מתקבלת תחושת ה"לא נעים" להגיע לבקור. חשש מהבדידות ומהלבד. רק אז גליתי את הפורום. והשאלה הראשונה (בכנוי הקודם) אז איך מתחילים פרק ב'? ואז, בימים "שלו", דקות ספורות אחרי שהילדים יצאו, יצאתי מהבית להעביר את הזמן רק לא להיות לבד בבית. לא ידעתי איך "לאכול" את השקט הזה בבית. את הלבד. ולאט לאט התחברתי לפורום ניצת, -free-y, ממתינה-מוצאת, אריסטו, סגול, עמי, שחף ומעוף יערית, מתלבטת ומצוטטת, תהילה, מייקי, גורן, ועפרה וסליחה אם לא הזכרתי אחרים... וכולכם כל כך עזרתם לי בהתלבטויות שלכם בהתלבטויות שלי, באהבות ובקשרים שלכם ובנסיונות וההתמודדויות שלי.. בעזרתכם הגעתי לתובנות שלא היו לי, התחבטתי אתכם בנושאי זוגיות ופשרות ו,-מודה, אפילו קצת התמכרתי... היום, שנה אחרי, עדיין לבד אבל יודעת כבר גם להנות ממנו, ומבלה לפעמים בחברת "לבדים" כמוני כן, חסרה איזו זוגיות, אבל, לא רודפת אחריה... ולהוטה קודם כל לסגור את כל הקצוות הפתוחים שנשארו מתקופת הנשואים. תודה לכולכם על האוזן הקשבת, ועל היותכם לתמוך, לשוחח, לצחוק ואפילו לבכות כאן ב"בית" הזה.