כבר עשר פעמים

r e d head

New member
red.....על.....red

כשהייתי ילדה הייתי כותבת במחברות אח"כ כשהמחשב נכנס הביתה המילים שלי נשמרו בספריות במחשב המילים שלי שכתבתי לעצמי היו תמיד פורקן הכתיבה היתה משחררת הקריאה החוזרת היתה מבהירה אף אחד אף פעם לא ראה אותם. כשלוש שנים אני מחוברת לאינטרנט התחלתי באיסיקיו וצטים ואח"כ האודיגו ואימיילים. מצחיק שבמשך הזמן נהייתה לי קבוצת חברים וירטואלים הכתיבה נהייתה הרבה יותר חופשית וזורמת ופה ושם גם מחמאות ומעריצים. לא הכרתי את עולם הפורומים יום אחד כתבתי משהו שהיה בשבילי מאוד מיוחד ופעם ראשונה רציתי לשמוע תגובות מאנשים....הרגשה קצת אקסביציוניסטית חיפשתי איפה אפשר לכתוב באינטרנט וכך הגעתי לפורומים בקריאה בהם גיליתי שיש שם קבוצות של אנשים שכותבים באופן קבוע ונראה לי עולם בפני עצמו כמו חברה סגורה שקשה להיכנס אליה. פרסמתי את הסיפור שלי באחד הפורומים שנראה לי הכי מתאים....ועדין לא בתפוז. קיבלתי תגובות מאוד מרגשות אבל לא נשארתי שם. שמעתי מחברה על פורום גרושים גרושות בתפוז והתחלתי לקרא שם. משם הגעתי לפרק ב'. כמדומני התחלתי לכתוב כאן בחודש יוני או יולי 2002 ת'אמת...ממש לא בא לי לחזור אחורה ולמצוא את ההודעה הראשונה שלי עם הכינוי הקודם ושאף אחד לא יחפש אותה!!!. אף על פי כן אני זוכרת בדיוק מה כתבתי שם. איפה אני היום ואיפה היתי אז פיזית בדיוק באותו מקום אבל בהבדל אחד גדול אני מבינה מה שאני עושה לתרום ולהיתרם זה המון!! גם חיבוק וירטואלי לפעמים כותבת אז איז....ושולחת לפעמים כותבת, משנה, משכתבת וחושבת שלוש פעמים לפני השלח פעמים רבות נהנית לקרא אתכם פה ושם גם מתעצבנת לבית הזה יש מקום של כבוד בחיים שלי מצחיק לחשוב כך על עולם וירטואלי אבל מאחורי המילים הכתובות יש אנשים כמוני מזל טוב פורום פרק שני
גדול לכל אחד ואחת מכם

שנה, ונאדהההה. כלומר אני...

מה אספר לכם, דבר לא השתנה עדיין לא הצלחתי להוציא את הראש שלי מפי הטבעת של עצמי. אההה כן חויתי כמה חויות, התחלות, סיומות,מסטיקים למיניהם ושאר הבררה של החיים,"חיים". היתי קוטר מקצועי עם אופטימיות קוסמית ונשארתי ציניקן מקצועי אם אמונה מלאה בנשים. כן בניגוד לחלקחם אני שועל ותיק של פורומים וצאטים, אולי מה שמפתיע שדאווקה לאודיגו ודומיהם מעולם לא הצלחתי להתחבר. שנה, כגרגר חול. דבר אחד אני גאה בו!!! מערכת היחסים ביני לבני פורחת באהבה חסרת מעצורים. עכשיו הוא כאן איתי יושן במיטתי וסיפר לי בקול מתוק כמה שהוא מתגעגע אלי כאשר אני לא שם.אך אפשרת להתפגר מחנק בגרון. כשנה כלכלית אין לי מה לומר טוב על השנה שעברה פרט לכך ששרדתי נו טוב אני משקר קצת אני מניח שביחס לאחרים הצלחתי לא רע, כמעט הרמתי ידיים באפריל השחור של שנה שעברה, אך צפתי. נשים(אני חושב שמילה אחת הזאת מכילה בתוכה שיחות של ימים ולילות) חברי הפורום, כן זאת באמת חברות מוזרה, אך היא קיימת לא אוכל להתקחש לה. תודה לניצת ולכולכם על השנה, קיבלתי ממכם רעיונות, דחיות, הרמות גבה, נשיקות ומה לא, אז באמת כיפק לפורום!!! סגול(זקוק דחוף לחופש של שנה)

מה אתה הולך ../images/Emo4.gif

מי מאשר לך בכלל חופש של שנה הא??? זוכרת את ההודעה שלך הראשונה , אפילו לא צרכה לחזור לארכיון לעלעל קראתי אותה אז זוכרת את ההתנפלות רבתי עליך ועל דעתך וזוכרת איך חייכתי לעצמי בעונג מתחת לשפה או , הנה הגיע טיזר אמיתי חשבתי לעצמי ואחרי המילים בין השורות קראתי מילים אחרות שלא עבר הרבה זמן וגם כבת אותן הפעם שחור על גבי לבן אין ספק שאוהבת את נוכחותך כאן ואין חופש שנה ,אתה שומע? לא מאשרת לך!!! סגולי בוא רגע לצד שאפ'חד לא יראה תביא
| ניצת שהצבע האהוב עליה הוא סגול |

יהודה 59

New member
עברה שנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אכן עברה שנה שנה שבה למדנו להכיר וירטואלית די הרבה אנשים שחלקם עדין איתנו וחלקם נטש אותנו אם לטובת מקומות אחרים ואם הזניח את הוירטואליות חלקם מסיבה זאת או אחרת שפורום מקסים זה לא התאים להם לי מאד חסר "יפתח המלוכלך" אכן עברנו כולנו הרבה שינויים שנמשיך בדרך זו עוד הרבה שנים
יהודה שכנראה מצא את פרק ב' שלו

נו יאללה

אנחנו מחכים להזמנות לחתונה
ויפתח המלוכלך? ראבק מי זה??? היה לנו אחד כזה? | ניצת הולכת להתביש בפינה |

עכשיו אני

יכול להיות שזה הולך להיות ארוך , אולי קצר , לא מתחייבת על כלום מסך , מקלדת ומתחילה לרוץ , לעשות סדר במחשבות ובתהיות כאן. לפני שנתיים לא ידעתי מה זה מחשב בכלל ( חוץ מכזה שמפעילים עם דוס וגם אז הילדים היו צרכים להעלות לי את מה שרציתי). חברים שסיפרו לי על האינטרנט ונפלאותיו (אז היתה ההתלהבות מאודיגו והצ'טים בעיצומה)זכו במבט של זלזול - " נו באמת מה קרה לכם, הייתי אומרת ,יושבים מול המסך ומקשקשים , מתלהבים ממה? ממסך דומם , בלי קול, בלי אינטונאציה,בלי הבעת פנים ושפת גוף. אני? אני מעדיפה להתחכך עם העולם, לראות את בני/ות שיחי ,לצאת החוצה , לראות עולם" ואז הגיע המחשב המבהיל הזה ,שלא ידעתי מה עושים איתו , הרי הוא כל כך לא אנושי. לא עברו ימים והתודעתי לנפלאותיו , כמה פשוט ונחמד. באודיגו דיברתי עם חברים וחברות מהחיים (יותר זול מטלפון
), גלשתי בכל מיני אתרים וגם נכנסתי לפרדס לאחד הפורומים לשאול שאלה , התלהבתי כמו ילדה קטנה מהפלא ,כל כך מהר ,לא צריך לחפש ,הכל מוגש בלחיצת עכבר... לא ארבה בפרטים (בטח אתם כבר עייפים) , אבל יום בהיר אחד אחרי פחות מחודש שהתודעתי למחשב נקראתי לדגל , ראיון במשרדי תפוז - חזרתי משם עם פורום משלי (פורום מקצועי
) , ז גם התחלתי יותר להתערבב בפורומים, אבל היה חסר לי מקום בו אוכל לשתף , לדסקס ,להתיעץ וכל מה שיש לנו פה... בקיצקוצ הנה אנחנו פה , אחרי שנה שנה שתרמה לי ה מ ו ן למדתי להעריך את עצמי מבפנים ,באמת להאמין שאני שווה משהו
למדתי לא לבשל חומוסים - לפתוח דברים ולשים על השולחן בלי לפחד (כשזה קשור לעניני הלב, לרגשות) למדתי לזהות מהר יותר מה נכון לי ומה לא הבשלתי לקשר יותר מתמיד גם היו כל מיני קשרים בחיתולים והגיע נסיון של אהבת יש שהיום לצערי נמצא בפרפורי גסיסה אחרונים מבחינתי הפורום מבחינתי הוא החיים האמיתיים , לא מסתתרת אחרי מסכות מביאה את עצמי נטו אוהבת את החברים כאן וזה הוא ה
בדיוק כמו ה
הפיזי עבורי תודה לכם אנשים על הפורום הנפלא הזה שבנינו כולנו יחד תודה לכם על כל מה שנתתם לי בשנה הזאת ויאללה צריך כבר לרוץ , לפתוח ת'שנה השניה | ניצת תוהה אם למישו היתה בכלל סבלנות לקרוא הכל |

תתארי לך שלא היו מספרים לך

ולא היו מספרים לי ולא היו מספרים לכולנו? לא לא מוכנה לחשוב על זה... ואת את תמיד היית מקסימה ונעימה גם כשניסית להיות קצת ג'ינג'ית כמוני לא הצלחת בכלל בכלל

יהודה 59

New member
בטחחחחחחחחחחחחחח

אם לא נקרא את מה שגיברת מינהלת כותבת אז מה נקרא

dganit32

New member
ולי..

אין עבר אצלכם ועתיד..יכול להלקח בחשבון. ורק שאלה.. אתם רגועים כאן.. זה בגלל הפרק ב' או שאצלי..יש מערבולת.?

למעלה