כבר ערב

Rainbow100

New member
אממאא

הכתף שלך דבר יקר והמילים שלך כמו תמיד מדוייקות... וכן, חשוב מאד לא לשכוח בין לבין גם לנשום... . אוהבת אותך המון בחזרה!!! תודה עלייך !!! |שפתיים|

ק ש ת

זה כל מה שבא לי לעשות לך עכשיו...והכי חזק שאני יכולה... אני קוראת ודומעת , וסביר שאקרא את המילים שלך שוב ושוב ושוב (בבית , בנחת). מורידה את הכובע בפני העמידות והגבורה. שיעבור לכם בשלום גם הפעם ובלי כל אותן "חוויות" מיותרות

קשת קוראת אותך ודועמת בלי סוף

אני מצדיעה לך !!! על הימים והלילות שעברת בלבנון 2 , גיוס ראשון ובן במלחמה קשה מנשוא, מצדיעה לך על גיוס שני שלישי והיום לרביעי את ממש גיבורה. קבלי המון חיזוקים וחיבוקים , מתפללת חזק איתך לשרות שיעבר בשקט ובשיעמום לבנים שלך ושלנו.

מגלית

New member
קשת יקרה

הישארת אותי ללא מילים
מילים כ"כ עוצמתיות ומרגשות. מאחלת לכל משפחתכם שתדעו תמיד תמיד רק אושר וימים שמחים שהאפרוחים תמיד יהיו מוגנים ושאת תיהיי שקטה ורגועה!!! בהצלחה! נשיקות

wow קוראת ודומעת!

כולי צמרמורת! כמה שאת מרגשת!!!! הלב.... ראשית- איזה משפחה!!!!! איזה בנים!!!!!! ואת! כמה את חזקה! איך את עושה את זה........
המון המון בהצלחה לבן הצעיר! מאחלות לו שיגיע לכל הפסגות שרוצה לגעת בהם. מאחלת לך הרבה שקט ורוגע. חייבת לציין שכל הדברים כולם שנכתבו בשירשור הנ"ל....... כולם מלאים בחום ואהבה. כולם מדויקים כל כך ומובנים כל כך לכל מי שנמצא כאן.

ממש
שמת לנו כאן

קשה לבלוע. מרגש. אין מילים. יישר כח, ואני מאחלת שהשרות של הבן האחרון יהיה יותר קל.

יומטוב5

New member
קשת יקרה

בהצלחה בגיוס והרבה נחת מבן ושיחזור הביתה בשלום אני כמעט שלו מגיע לכאן ולא מספיקה לקרוא מצטערת נראה לי שלא הבדתי זנב אחד אלה כמה ואני כל היום רצה מכאן לשם ועייפה ומותשת אבל קראתי את שכתבת וכל כך מזדהה וגם אני גהה מאד בבני שמתגסים להכי קרבי שהם יכולים ויודעת שזאת הדרך אבל מרגישה עייפות והפחד היום אצלי הרבה יותר גדול והשבוע הבן החמישי אמר לאחים שלו שלו בטוח שיבקש דחיה שרות ואני כנראה פתחתי זוג עניים כי מיד הם אמרו לו אל תדבר על יד אמא אמא לחוצה ומפחדת וגהה הלכתי ביי יום טוב

סמדר בנ

New member
בהצלחה למספר 4

של אמא קשת. מאוד מרגש מה שקשת כתבה ואני זוכרת את כל מה שסיפרה עליו. אכן, עברו תקופות קשות ונקווה שלא ישובו
בינתיים מקווה שהבן יקבל את מה שהוא רוצה.

Rainbow100

New member
גברת מנהלת יקרה,-

את היית חלק ממערך התמיכה היציב, האוהב, המרגיע והמוצק שלי בימים ההם של כמעט אי-שפיות. אוהבת המון

Rוני

New member
וואהו, מצדיעה לכם

למרות שאתם בוודאי כבר רגילים שיהיה שרות מדהים

Rainbow100

New member
לא ממש יודעת במה להתחיל היום הזה...

בעצם יודעת מה אשאיר לסוף... עדיין לא יודעת פרטים מדוייקים, מה בדיוק היה לו היום. אין לי מושג אם הוא כבר בבא"ח או שהלילה ישן עוד בבקו"ם אבל דבר אחד אני יושעת,- האפרוח הקטן שלי חיל. בבקום היה "משעשע", הלוח האלקטרוני, זה שעליו נכתבים באדום שמות האזרחים שצריכים לעלות על האוטובוס (שיסיע אותם 200 מטר ואז יהפכו לחיילים
), הלוח הזה לא עבד היום לפחות בשעות הבוקר ובמקומו היתה איזו חיילת שכרזה בקול את השמות... . מי שהי(ת)ה פעם בבקום ביום הזה מכיר/ה את הריקודים, שירים ודרבוקות שמגיעים לעשות שמח בשעות האלה, אז דמיינו לעצמכם איך צריך לשים אוזן כאפרכסת כדי לנסות לשמוע מבעד "לצלילים" אם הפעם זה השם שלך שקוראים לו לעלות לאוטובוס שמחכה ברחבה. ניפנוף לשלום עם אגודל למעלה, חיוך רחב, זכוכיות כהות של האוטובוס שמסתירות, אני מקווה, דמעה סוררת שלי שעיפעוף מהיר של העין מצליח להעלים וב8:55 האוטובוס "שלנו" חצה את השער. היו לי תוכניות להמשך היום הזה אבל חברה הטילו עליהן ווטו והכריזה שהם ממש לא טובות וכך מצאתי את עצמי בשעות הבוקר יושבת בבית קפה עם חברה טובה טובה טובה. בדרך הביתה התקשר הגולנצ'יק שלי שמזמן לא אכלנו ביחד ושהיום זה היום לאכול יחד צהריים אז היתה לי כחצי שעה שלימה להיות לבד עם עצמי והילד הופיע ולקח אותי לאכול צהריים, חזרנו לא מזמן ... וקצת מצחיק להגיד את זה דווקא על היום הזה אבל בהחלט היה לי יום של כיף, ככה סתם ביום חולין אחד לעזוב הכל ולבלות במסעדות עם אהובים זה לא דבר של מה בכך...
. האמת שבגלל "החגיגות" עוד לא הספקתי לבדוק איך אני מרגישה. אני יודעת שזה עוד מעט יגיע... אבל מה שהיה הכי חשוב לי לכתוב לכם כרגע ואת זה השארתי לסוף זה פשוט לכתוב לכל אחת מכן תודה אישית ומיוחדת. תודה לכל אחת שקראה את המילים שלי והרגישה אותן. תודה לכל אחת שהגיבה. תודה לכל אחת שכתבה אלי באופן אישי במסר, סמס או מייל. תודה לכל מי שהתקשרה אלי היום ואתמול. תודה לכל אחת ואחת מכן.

פולי44

New member
וואו, קשת, ריגשת אותי

נכון שאת צמודה עכשיו לטלפון? אני בטוחה שהוא יגיד שהכל בסדר ולמה לא לבלות עם חברה? מגיע לך, הרווחת את זה ביושר שיהיה המון בהצלחה!

ע ו מ ר 4

New member
כבר ערב

לילה ראשון של "אני חייל" לילה ראשון של "אני אמא לחייל רביעי...אני?!כבר?!" אמא קשת יקרה יקרה...יקרה
ענק ,וככה עבורך עד שעת הט"ש המיוחלת שולחת לך קשת בענן שצולמה בשנה שעברה ע"י ירוק בקבוק מעל הכינרת. ימים רגועים ולילות עוד יותר...אוהבת

Rainbow100

New member
אני צמודה לטלפון כבר המון זמן...

שכחת שיש לי עוד |חיל|
? תודה

ל י ת י1

New member
קשת, אי אפשר שלא להתרגש מהמילים שלך

כשהגעת ללשכת גיוס לא שאלו אותך "עוד פעם את?"
איזה כיף לשמוע שהיום עבר בנעימים, בדיוק כמו שצריך ביום כזה....ועוד קצת כבר שעת ט"ש...זה כבר מוכר לך
שיהיה לילה מלא חלומות מתוקים

קשת , נדמה שרק את (ואנחנו) יודעות עד כמה

היום הזה , שלכאורה זורם לו בניחותא על מי מנוחות , עד כמה הוא גועש ורוגש ... שנשמע רק בשורות טובות. אזנינו כרויה...

Rainbow100

New member
זו בדיוק המילה הנכונה: "לכאורה"...

מילה מאד משמעותית ליום הזה ולא רק... . תודה

למעלה