כבר ערב

ע ו מ ר 4

New member
כבר ערב

ודף חדש....מיתבקש ממש כעת
דרך צלחה אמא ואבא קשת ו3 אחים מקסימים שנוסעים מחר בפעם הרביעית אל הבקו"ם
מרגש גם בפעם הרביעית...ואפילו עוד יותר. אמא קשת יקרה
ענק חם ואוהב...
לילה רגוע

ל י ת י1

New member
עומר, אני קוראת את המילים שלך

וממש מרגישה איך הלב שלי מאיץ את הפעימות שלו... קשת יקרה, פעם רביעית אמא כבר יודעת כל כך הרבה דברים על הצבא....אבל הלב לא יכול להתרגל לרגע הזה שצפוי מחר.... בהצלחה לילדון, צאתו בשלום ושובו בשלום
ולך - המון חיבוקים

מצטרפת לברכות לאמא קשת

ברכות לגיוס של הג'וניור שלכם. פעם רביעית בבקו"ם ואצלכם זה בזוגות כל פעם שניים. בהצלחה לחמוד הזה שמתגייס מחר חיבוקים לכם

איחולי גיוס קל לכפיר האריות

ולהוריו מאחלת שקט נפשי לאורך כל תקופת השרות. ( אגב , הצעיר של קשת הוא ה"נכד" של המנומר של קוליברי ושל רותי )...

וואו - קשת, עשית זאת

שיהיה בהצלחה וקליטה קלה. ספרי לנו מה השתנה במשך כל השנים. פרידה קלה.. הוא יוצא לסופ"ש?????

פולי44

New member
קשת יקרה, שיהיה המון בהצלחה

למתגייס הטרי, וואו, פעם רביעית, לא הולך ברגל! בהצלחה וגיוס קל!

שויו

New member
קשת ,
בהצלחה לקטנצ'יק

ולכם !!! אני חושבת שמגיע לכם שטיח אדום שם בכניסה... גיוס של בן רביעי - מינימום
להורים .

עפרה ד

New member
בהצלחה

שיעבור בקלות, לילד וגם לאמא שלו
איך אני מבינה לאט
, רק אחרי מה שאדמונית כתבה הבנתי את התמונה של עומר.

ואני

רק אחרי שקראתי מה שכתבת, הבנתי מה שאדמונית כתבנ על התמונה של עומר.... קשת, סימבה או לא סימבה - שיהיה בהצלחה.

Rainbow100

New member
לו ידעתי שאתן כאן כבר הייתי מגיעה מזמן

לא ישנתי כל הלילה... כמה מחשבות וזכרונות קטעי תמונות וחוויות. הגיוס הראשון שלי כאן, בתחילת הפורום. גולני 51 בנובמבר 2005. פגשתי כאן אמא אחת שהבן שלה מאותו גיוס רק ל13. נפגשנו בקבלת הכומתה שלהם והיינו בקשר ואז, במסלול שלהם, לבנון 2... איזה בלאגאן היה שם, כל כך הרבה נפגעים... הבן של האמא ההיא מצולם בעיתון עם החבר'ה שיוצאים "משם" עייפים וכואבים ואנחנו מדסקסות ביננו יום ולילה על המצב. אין קשר עם הילד שלי כבר מתחילת המלחמה ופתאום הגולנצ'יק שלי מתקשר ומספר לי שהוא שמע שיש משהו בצפון אבל הוא בבא"ח, הם מתרגלים משהו. אני שמחה ורגועה מספרת לאמא של ההוא מ-13 והאמא לתומה שואלת את הבן שלה "שמעתי ש51 בבא"ח...?" והוא צוחק אומר לה "הוא ממדר את אמא שלו...". והיא לא מספרת לי על התגובה של הבן שלה למה שאדאג. אבל בינתיים משהו נדלק בי כי הבן השני שהתגייס אחריו כבר גם נמצא שם באזור, במעטפת. לאט לאט נופל לי האסימון... והמלחמה לא נגמרת....והגדוד עולה לכותרות ואנחנו כאן כמה אמהות שהבנים שלהם יחד בצפון... ורשת הקשר ביננו פעילה בכל שעה משעות היממה... יום אחד כשהמתח בשיאו אנחנו מחליטות להפגש בתל אביב. מגיעות לנמל עם עינייים נפוחות מלילות ללא שינה. ישבנו בחוץ. הקהל במסעדה ובכלל בחוץ מאד שקט. מסוקים עוברים מעל העיניים נשאות למעלה בתפילות חרישיות...מבט לנייד לוודא שהוא לא על שקט ואנחנו ממשיכות בשלנו. כמה רעש עשינו אז, כמה צחוקים בקולי קולות,- לא היה אדם מן הצד שלא עבר, התבונן בנו ובטח חשב לעצמו " הן נחתו מפלנטה אחרת, אין להן מושג מה קורה בצפון...". גולני 51. לבנון ועזה הבוערת ועוד כמה מקומות פסטוראליים. בעזה נהרג בן כובאני,- בן הזוג שלו לפעילויות. השני
ביחידה מובחרת. פעילויות בכל מקום ובכל זמן. וידיעה אחת שמגיעה ליחידה שכנראה כנראה שהבן נפגע ושעות ארוכות עד שמתברר שהכל בסדר... והלב דואג פעם לזה ופעם לזה ופעם לשניהם... השלישי עוד
מסוג שונה. ארבעה בנים לוחמים בשירות סדיר. וגם במילואים הם לא ממש נחים... אני זוכרת שבאותו מפגש ראשון בתל אביב אמרה לי אחת האמהות שהיא, במקומי, לא היתה מסכימה שהבנים שלה ילכו לקרבי. אני זוכרת את שעניתי לה ואת העוצמה בתשובה. היום הייתי עונה לה את אותו דבר בדיוק, לא מתחרטת על כלום אבל אני יודעת שהעוצמה היתה שונה. עייפתי... היום הרביעי שגם התעקש להיות לוחם. גם הוא רוצה לעבור גיבוש ולהגיע ליחידות המובחרות של כפיר. הולכת לוודא, שוב, שהשמיכה לא נפלה לאפרוח שלי,- הלילה כבר לא יהיה לו מי שיעשה את זה...
לכול אחת מכן. בוקר טוב

colibri

New member
קשת יקרה

אכן, גור האריות שלכם הוא נכד של המנומר שלנו... מאחלת לך ולכם ולא מכל הלב דרך צלחה ושנים של שלום
פעם רביעית... וואו. כל כך התרגשתי לקרוא את דברייך. אני זכיתי לחמש בנות ובן אחד, ולכן כל המציאות הזאת של בן בשירות קרבי היא חד פעמית עבורי. ואת נכנסת לזה היום בפעם הרביעית... שיהיה רק טוב!!!
(וכן, בטח שאני גאה במשפחת האריות מנומרים המתרחבת... כאילו יש לי איזו תרומה לעניין
)

שויו

New member
קשת

ריגשת אותי כל כך מאחלת ומקווה בכל ליבי שהחוויות הללו, יישארו רק בגדר עבר שירות של אימונים ושלום ורגיעה לך ולמשפחה

ל י ת י1

New member
קשת, קראתי אותך בנשימה עצורה

ריגשת אותי כל כך, המשפחה שלכם מיוחדת במינה
שיהיה לאפרוח בהצלחה, שיהיה לאמא שלו שקט בלב

אממאא

New member
יקירתי

אני לא פה מאז הגולנצ'יק המצולם שלי השתחרר... אבל הגעתי בשביל לתת לך שוב את הכתף. אנחנו כבר מתורגלות בלילות בלי שינה, אבל לא מתרגלות בכלל. מכירות את הצבא אבל כל גיוס מבחינתנו הוא כל כך אחר, וכאילו הוא הראשון. שיהיה לילד בקלות, ואת.. אל תשכחי לנשום. אוהבת אותך המון

למעלה