כבר משוגע ממנה

יש איזה יציאה על זה...

בערך כך: איזה בחורה רשמה במודעות דרושים: אני בחורה יפה מזל דלי... מחפשת מזל סמרטוט... מי שמעוניין שיתקשר ל: 051 ואין שם אף אחד...

קסנדרה20

New member
לגבי השיטה החדשה

אם היא אומרת לך שהיא כועסת מאוד, ושהיא צריכה להרגע, אפילו יום יומיים אז למה אתה ממשיך להתקשר אליה 1,000 פעם בלי להתחשב בזה. היא נסערת, רוצה להרגע לחשוב, אתה יכול להתקשר למחרת פעם אחת לבדוק אם אפשר להתפייס, אבל אם היא לא עונה לך למחרת אל תתקשר אליה שוב 1,000 פעם כל חמש דקות, פשוט או שתשאיר לה הודעה או שתתקשר שוב יום אחרי אם אתה כל כך עקשן. ואפילו אם היא בנאדם מגעיל, רוב הסיכויים שמתי שהיא צריכה רגע להרגע ואתה לא יכול לכבד את זה ומתקשר אליה עד שתענה רוב הסיכוים שהיא לא מרגישה איזה כיף השפלתי אותו ואני לא חושבת שהיא תחייך, רוב הסיכויים שהיא תרגיש שאתה לוחץ עליה להרגע עכשיו ולדבר עכשיו ותפחד שאם היא לא תהיה מוכנה עכשיו עכשיו להתפייס אז תעזוב אותה. בקיצור, יכול מאוד להיות שבמצב של ריב וכאסח אתה לא היחידי שמפחד מנטישה. וזה שהיא כל הזמן אומרת לך שיש לה מחזרים ושהיא יכולה ללכת בכל רגע- חוסר ביטחון ופחד. אם היה לה ביטחון באמת ואם היא באמת היתה מרגישה שהיא שולטת על הקשר או בכלל על החיים שלה היא לא היתה צריכה להגיד שהיא יכולה לעזוב אותך, היא היתה פשוט יודעת שזה מובן מאליו בקשר שכל צד יכול לעזוב.

lorany

New member
חברים חברים אתם לא מבינים

זה לא הרציונל זה הסנטימנטלים! אני גם בגילך, ולפני 4 שנים עשיתי בדיוק אבל בדיוק את מה שאתה עושה עכשיו, ועוד עם בחור שלא היה חבר שלי בכלל. גם אני 4 שנים הייתי חיה בסרט שיום אחד הוא ישתנה ויתייחס אלי יפה. לקח לי המון זמן לאזור אומץ ופשוט להתעלם ממנו, לשכוח שהוא קיים. אתה צריך להבין שזו אהבה עיוורת. זה כוחו של הרגל, זה בדיוק כמו להפסיק לעשן להפסיק לשתות אלכוהול להפסיק לכסוס ציפורניים. יום אחד אמרתי: "די! הספיק לי, ואני לא חוזרת". והפעם באמת לא חזרתי, פשוט שכחתי ממנו כי זה הגיע למצב נפשי מאוד קשה שידעתי שזה או עכשיו או לעולם לא (בכל זאת 4 שנים). אז כן גם אני בת 24 ועד היום אמנם לא אהבתי מישהו כמו שאהבתי אותו, ובכל זאת זה הזמן להיות ריאליסטי. תקח את עצמך למבחן (מבחנים עצמיים זה כיף!) אל תחשוב עליה בכלל ואם אתה בכל זאת מתחיל פשוט תסלק אותה מהראש ותנסה להתרכז במשהו אחר, זה קשה בהתחלה אבל מתרגלים לזה מהר, אתה תתפלא עד כמה. חשיבה פסיכולוגית עובדת לפעמים אפילו בכוח. שמתי לב שאתה מודע למצב כמו שהוא ולכן לא צריכים להטיף לך לזרוק אותה כי זה משהו שאתה כבר יודע, ואל תנסה לשכנע את עצמך בכך שתגיד שהיא לא שווה את זה פשוט כי זה לא יעזור. הנפש שלך מסורה לה כרגע יותר מלכל דבר אחר. תקשיב לי מנסיון, אנשים לא משתנים. היא אל תשתנה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך ממנה זה שהגלגל יתהפך ועד אז כבר לא יהיה אכפת לך ממנה. אני מבטיחה לך שהיא תשאר במוחך כהאהבה המיוחדת שלך לעוד הרבה זמן, עד! שתבוא מישהי טובה יותר (את זה אני פשוט יודעת זה לא מנסיון:). לאחר 4 שנים אני עדיין מתגעגעת אליו, ולמרות שהיום אני מבינה סופסוף עד כמה הוא היה בן זונה אני עדיין מתה שהוא יחזור לדבר איתי. אבל את החלק הקשה כבר עברתי ואנחנו לא חוזרים אחורה. בקיצור תזכור, כוחו של הרגל. ועוד עצה קטנטנה תמצא לך משהו יותר טוב להתעסק בו בחיים כי נראה לי שמשעמם לך.

חנהA

New member
סמרטוט

נדמה לי שאתה אוהב את הראיון הזה. ונראה לי שגם אם תעבור למישהי אחרת תחפש את אותה בחורה שטלתנית. אז קח את עצמך לטיפול פסיכולוגי כד שיסדרו לך את המחשבות כי משהוא לא בסדר אצלך. אני מצטערת לומר לך זאת. אתה צריך טיפול. או שזה יהיה ריטואל קבוע.

czar

New member
כי אתה מתנהג כמו אפס

קומפולסיבי...... תן לה גז ועוף משם מהר....

ohad30cohen

New member
אחי היקר.

חבר טוב סיפר לי על מקרה דומה. "יצאתי עם בחורה ובתחילת הקשר הכל היה מושלם, הבחורה היתה אהבת חיי, אהבתי כל דבר בה, היא היתה הילדה המושלמת, הזוגיות שלנו היתה מדהימה. התאהבתי. נתתי לה הכל, שילמתי עליה, הייתי מאוהב, מעל הראש, חשבתי שאנחנו נתחתן. ואז הפכתי להיות אובססיבי, היא היתה הדבר היחיד שחשבתי עליו, הדבר היחיד שרציתי בחיים שלי, לא רציתי כלום חוץ מלהיות איתה, איבדתי את עצמי. איבדתי את הדימוי העצמי שלי, קראתי לעצמי בשמות מזעזעים, איבדתי את הכבוד שלי כלפיי עצמי, הפכתי להיות עושה דבריה, ולא שמתי לב שהדבר שבגללו נשארתי בקשר, זה לא האהבה שלי כלפי עצמי, לא הרצון שלי יהיה טוב, שאני אהיה בזוגיות טובה, הדבר שהניע אותי היה הפחד, הפחד הפנימי מלסיים את הקשר המזיק שהייתי בו ולעבור הלאה, הפחד המשולב בחשדנות וברכושנות גרם לי להישאר בקשר הזה, קשר שרק הרס לי את החיים שלי.ברגע שהבנתי את המניעים שמהם אני פועל, הצלחתי לחזור לעצמי, שיחררתי את עצמי מהקשר המזיק וההרסני שהייתי בו. היום, כמה חודשים אחריי שסיימתי את הקשר שלי, והבנתי את הסיבות האמיתיות שבגללן הייתי בקשר, וישבתי עם עצמי ובדקתי מה אני רוצה באמת בקשר, איזו בחורה תתאים לי, מהם הגבולות שלי, יש לי חברה חדשה, האהבה פורחת, אמיתית ואנחנו מאושרים יחדיו". מקווה שהסיפור יעזור.

למעלה