אחי היקר.
חבר טוב סיפר לי על מקרה דומה. "יצאתי עם בחורה ובתחילת הקשר הכל היה מושלם, הבחורה היתה אהבת חיי, אהבתי כל דבר בה, היא היתה הילדה המושלמת, הזוגיות שלנו היתה מדהימה. התאהבתי. נתתי לה הכל, שילמתי עליה, הייתי מאוהב, מעל הראש, חשבתי שאנחנו נתחתן. ואז הפכתי להיות אובססיבי, היא היתה הדבר היחיד שחשבתי עליו, הדבר היחיד שרציתי בחיים שלי, לא רציתי כלום חוץ מלהיות איתה, איבדתי את עצמי. איבדתי את הדימוי העצמי שלי, קראתי לעצמי בשמות מזעזעים, איבדתי את הכבוד שלי כלפיי עצמי, הפכתי להיות עושה דבריה, ולא שמתי לב שהדבר שבגללו נשארתי בקשר, זה לא האהבה שלי כלפי עצמי, לא הרצון שלי יהיה טוב, שאני אהיה בזוגיות טובה, הדבר שהניע אותי היה הפחד, הפחד הפנימי מלסיים את הקשר המזיק שהייתי בו ולעבור הלאה, הפחד המשולב בחשדנות וברכושנות גרם לי להישאר בקשר הזה, קשר שרק הרס לי את החיים שלי.ברגע שהבנתי את המניעים שמהם אני פועל, הצלחתי לחזור לעצמי, שיחררתי את עצמי מהקשר המזיק וההרסני שהייתי בו. היום, כמה חודשים אחריי שסיימתי את הקשר שלי, והבנתי את הסיבות האמיתיות שבגללן הייתי בקשר, וישבתי עם עצמי ובדקתי מה אני רוצה באמת בקשר, איזו בחורה תתאים לי, מהם הגבולות שלי, יש לי חברה חדשה, האהבה פורחת, אמיתית ואנחנו מאושרים יחדיו". מקווה שהסיפור יעזור.