כבר משוגע ממנה

simond999

New member
אחי היקר ........שמע נא

אימי היקרה הייתה נוהגת לומר תמיד אחרי סערה ומשבר ....באה פריחה וכך ראיתי בזוגיות,עסקים...... יבוא רגע ותמצא מישהיא אחרת ,ואתה תברך את הרגע שלא היתחתנת עם הראשונה ותברך את הרגע שהימתנת לשנייה המתוקה לך תעשה ספורט,מוסיקה, .....ותחשוב כמו גבר עם כבוד תקשיב לחברים החכמים כאן בפורום שייעצו לך כולם להיתגבר ולחשוב בהיגיון סימון

NICI GIRL

New member
היא מתנהגת כמו בחורה שקראה את...

למה בנים אוהבים ביצ'יות ולקחה את הטיפים שם צעד אחד קדימה מדי... כל הדברים שהיא עושה זה שטויות לתחילת קשר, כשהבחורה עוד רוצה לבחון ולראות איפה היא עומדת. אם היא עושה לך שטויות כאלה של נתק ולתת לך למות עד שהיא עונה או לצפות שתשלם על היציאה- היא ברגרסיה בקשר. שווה להישאר שם?

היה לי מקרה יחיד כזה לפני שבוע..

היא באה אליי. יצאנו. נתתי לה מה שהיא ביקשה מה שהיא רוצה הכל היה סבבה. עד שפתאום היא ביקשה משו שלא תלוי בי, ובלתי אפשרי בעליל כי זה לא תלוי בי ויש עוד אנשים בבית שלי שצריך להתחשב בהם. בגלל זה היא החליטה שכל הערב היה לה חרא. שהיא לא מרגישה לא רצויה. שאני בנאדם קר. והטיחה בי עוד דברים והדם עלה לי לראש. הבלגתי. המשכתי ת'לילה ומאז, שכבר שבוע עבר לא חזרתי אליה. היא חיפשה אותי ולא חזרתי אליה. הדם עלה לי לראש ואני כולי עצבים. קילה מה שהיא רצתה ובסוף חירבנה עליי. ואתה, במקרה שתיארת פה, היתי בועט אותה קיבינימט ללפלנד. ועזוב אגו, שים בצד. היא מנצלת אותך, היא יורקת עליך ומשתמשת בך. נראה לי הראשות שלך אליה מאוד לא הדדים. ולפעמים עם כמה שקשה צריך לוותר. ועוד במקרה שלך לוותר ומהר. הזוי קשה בלתי אפשרי לא משנה מה לדעתי תספוג את כל הסרטים האלה ואל תחזור אליה. תמחק כל זכר ממנה.ואני יודע שזה הכי קשה בעולם. אבל צא מנקודת הנחה שממילא לא יצא לך כלום חוץ מלהיות שטיח שלה. ועכשיו תכניס גם ת'אגו ותפרנציפ. בהצלחה.

chenby

New member
לפחות

עלה לך לראש דם ירוק :) זו כבר סיבה להיות. מעודד. ואם אתה ממש עצבני, אנחנו עוד שבועיים במכתש, שם אפשר יהיה לפרוק אותם בצורה חיובית :)

כ``כ נכון

הבחורה חיה בתסריט שהיא כתבה.די לסמרטוט.. תקשיב,אם לא היית מייחס לה חשיבות,לא מטלפן,לא שולח אסמאסים כל הזמן,אלא,יחס טיפה רופפ..יכול להיות שהיא היתה לוקחת אותך יותר ברצינות... למה מה קרה שהיא מתנהגת ככה? זו לא אהבה!

תזרוק אותה.

אף פעם בחורה לא צריכה להתייחס לגבר שלה כסמרטוט. כמו שאמרו לפני כן,יש עוד המון דגים בים וחבל שאתה נשאר מקובע רק אליה. היא לא הבן היחידי בעולם - וטוב שכך. וכשתזרוק אותה תעשה את זה בדיוק בדרך שהיא התייחסה אלייך. אל תענה לה לטלפונים ולא לSMSים. פשוט אל תגיד לה כלום. שתבין לבד את הרמז. לגבר כמוך מגיע מישהי רצינית והכי חשוב.......... בן אדם טוב! שיהיה המון בהצלחה בזריקת הנבלה ושתמצא אהבה טובה כמה שיותר מהר!

עדיף סוף לכאב. מכאב בלי סוף!

עברתי מה שעובר עליך. אני מבין אותך טוב מאד וכמה קשה לוותר. אבל ה``אולי בכל זאת`` יתפוצץ לך בפנים. זה עניין של זמן

wild orchid

New member
אתה גבר מוכה. אומנם לא פיזית אבל בהחלט נפשית.

היא בדיוק המקבילה הנשית לגבר אלים. חברה שלך רומסת את כבודך, מפעילה עליך סנקציות ומניפולציות ריגשיות זולות, מאיימת ומשפילה. לך אסור לדבר עם נשים אבל לה מותר לדבר עם גברים, היא מתעללת בך בכל דרך אפשרית. ולא, זה לא הולך להשתנות. אל תנסה לשנות אותה כי זה לא ילך ואם חלילה תתחתן איתה זה רק יחמיר. קח את הרגליים שלך ולך משם כמה שיותר מהר.

גוני 18

New member
אתה אכן סמרטוט

ואני יכול לומר לך שאני מתבייש בגברים כמוך ואם היתי בחורה היתי אפי קצת יותר מתעלל בך כי אני לא אוהב חלשים ביחוד שאתה אמור לייצג מעמד גברי ובו נעזוב לרגע תשפנפנות שיש לך גם שכל לא בדיוק הדבר החזק אצלייך כי אם אהבה היא לא אהדדית אז איך אתה מסוגל לאהוב מישהי ששונאית אותך? תפתח תעיניים תהיה גבר זה בדיוק שלושים שניות של תעוזה שאחר כך תוכל לתת לעצמיך טפיחה על השכם ולומר עשיתי את זה ולמרות שברור לי שהיא תלקק לך שהיא תראה שיש גבר אבל אתה תגיד לה היה... נגמר... לא עוד... ממני שלמדתי לעבוד עם השכל כשצריך... בהצלחה..

daniel771

New member
אתה מטומטמם שלא מתקשר אליה שוב שתדרוך עליך.

שלח אותה ואלף בנות כמוהה לאלף עזאזל.

טואנדה

New member
ידידי האומלל

צא מזה! א. תחתוך ומהר. ב. אם אתה לא מצליח לך לקבל עזרה. אם אתה מתעקש להמשיך א. אל תתקשר אליה בשום אופן ב. אם היא תנסה ליצור קשר אפילו עקיף אל תגיב ג. תשאיר הוראה בבית שאם היא מתקשרת הם לא יודעים איפה אתה ד. בסוף תן לבחורה אחרת לענות לה היא השתנתה , כי יש אנשים שכל כך מקבלים כמובן מאליו שאוהבים אותם שהם מתחילים לזלזל ולהרים את האף. אבל בעיקר משאירים אותך כדי שהאגו שלהם לא יגרד את הריצפה. 1000 בחורים? חחחחחחחחחח אין אחד שיסבול כזה דבר, אלא אם הוא מזוכיסט. אני לא חושבת שכדאי לך בכלל להתעסק עם בחורה כזו. גם אם תצליח לחנך אותה, כל חייך תצטרך להיות עם היד על הדופק. אתה רוצה כלב לאילוף או רעיה לצידך? לדעתי אין סיכוי. זו כלבתא מהסוג שמגיע לה גבר מניאק שיתעלל בה. רק ככה הן הופכות לילדות טובות. עזוב אותה לך תימצא לך ילדה טובה אחרת, לא חסר בנות נחמדות.

ליאורפי

New member
תגיד זה אמיתי ?

תגיד זה הודעה אמיתית מה שרשמת ?!? נשמע לי פשוט הזוי ברמות ... תעזוב אותה כמה שיותר מהר...מזכיר לי מישהו שהייתי איתו בקשר שכבר הספיק להתחתן ..ועשה טעות שכבר אי אפשר לתקן .. הוא בא לתקן אצלי את המחשב לפני כמה שנים --היא הייתה באה איתו ביחד ...היא לא נתנה לו לצאת לבד ..היא תמיד הייתה איתו בכל מקום .... הם לא שכבו תקופה ארוכה היא לא נתנה לו ... וזה אמיתי לגמרי ... הם עכשיו עם תינוק ...והוא סובל בשקט ...עד שמשהו יקרה ...וזה יתפוצץ להם בפנים ... בצורה שאני לא יכול לתאר את זה .. אתה רוצה להיות כזה ?!! בבקשה ... רק הזמן יעשה את שלו ...תמשיך לסבול בשקט... אני יודע שאולי זה יהיה לך קשה אבל תאמין לי שיש לך הרבה בנות שמחכות לך... ורובם יתנו לך את הכבוד שמגיע לך ואת היחס הנורמלי שבן אדם כמוך צריך לקבל ...

DeadalusX

New member
עצה של פיקאפר

סמוך עלי, תפסיק להיות הסמרטוט שלה ולא רק שהיא לא תעזוב אותך, היא תידלק עליך עוד יותר (מי לאזעזל היה נדלק על סמרטוט?) - זה בקצרה וגם אם הקשר יגמר, זה לא סוף העולם, יש עוד הרבה בנות שאני מניח שיסכימו להתייחס אליך לפחות כמו גבר

עצה שלי

בוא נגיד לך ככה תתחיל לזלזל בה ואל תתקשר אליה יותר אם היא לאעונה לך קבע איתה באיזה מקום ותבוא עם מישהי אחרת שים עליה פס ותראה איך היא משנה את עצמה כי אם היא באמת אוהבת אותך היא תשאר איתך ואםלא אז היא רקנצלה אותך ובינניו אח שלי ליניראה ל י אני בטוח בזה כל אישה אין מצב שאין לה איזה ידידים מהצד בכללי אחי זלל בה ובאלף כמוה כי בסוף מגיעה המיהי הטובה

rap girl 15

New member
חממ

עם בת רואה שהחבר שלה סמרטוט,היא תעשה ממנו כזה,עם היא תיראה שהוא לא רץ אחריה ואפילו מעוניינות בו בנות,ישר היא תתחיל לרוץ אחרייך,ככה זה אצל הבנים ככה זה גם אצלנו. לדעתי היא לא שווה אותך,וחבל שמביא למישהיא לעשות ממך סמרטוט,ויום אחד תימצא נורמלית ותחשוב עד כמה אתה דפוק שרצת אחרי פוסטמה כזאת,תאמין לי כולנו עברנו תשלב של הסמרטוט,גם אלי בחור היתנהג ככה,והיום אני מיסתכלת וחושבת עד כמה הייתי דפוקה שנתתי לו להיתנהג ככה,ושבחור כזה לא שווה אותי. יש המון שירצו לקבל תאהבה שלי.

הי הגעתי מהראשי

תגיד לעצמך אני אדם טוב, אדם שיש לו מה לתת לבת זוג ומגיע לי גם לקבל יחס בהתאם לא מגיע לי יחס כזה, אני שווה יותר מזה אבל אתה חייב להאמין בזה אתה חושב שבאמת מחזרים אחרי בחורה שמתנהגת ככה? רוב הבחורים ישלחו אותה לאלף עזאזל אחרי הפגישה הראשונה היא אומרת לך את זה כי היא יודעת שלא טוב לך ככה, היא מנצלת את הפחד שלך להישאר לבד כדי לנצל אותך כשיימאס לה או כשהיא תמצא קורבן אחר שאולי יוכל לתת לה דברים שאין לך (נאמר תכשיטים מאוד יקרים) היא תעזוב תיקח את עצמך בידיים, תאמין בעצמך ותעזוב תגיד לה: מגיע לי יותר ותלך

RacheLeob

New member
../images/Emo7.gifמאד עצוב לי לקרוא מה שכתבת

אתה נשמע כמו נשמה טובה אמיתית שלא מעריך את עצמו כמו שהוא צריך. חומד שלי, בנות יפות יש בכל מקום. אתה לא צריך להיות עם המפלצת הזו רק בגלל שהיא הייתץה יפה ובגלל שפעם היא הייתה אדם טוב. היום היא לא. היום היא דורכת עליך. למה אתה צריך את זה? מה רע בך שאתה צריך להתפשר? אהבה אמורה לגרום לך להרגיש טוב. לקום בבוקר עם חיוך - יש מישהו שדואג לי ומעריך ואוהב. אם הקשר שלכם גורם לך להרגיש בדיוק ההיפך הוא פספס את המטרה שלו ואין לו ערך יותר. יאללה, יקירי - תפוס חכה ולך לדוג לך חברה שתאהב אותך, שלא תיקח אותך כמובן מאליו ושתגרום לך לחייך כל בוקר מחדש

למעלה