כבר לילה?

LILACH43211

New member
קלפים אתה בכלל לא הקשבת לו היית עסוק להיות

לטובת סער ואתה גם קלפים חסר אינטילגנציה רגשית אז ככה שגם אם הקשבת לא הבנת דבר עומקים זו לא פוליטיקה וכלכלה עומקים מבחינה אנושית (רגשות,הבנת האחר ועוד) .

SHELGIA21

New member
KLAPIM ../images/Emo3.gif סתם כי בא לי../images/Emo192.gif../images/Emo13.gif

יום נעים

אני הבנתי מה הבעיה של יוני , הוא לא מסוגל

לשמוע שקט. ברגע שכולם משתתקים, הוא מתחיל לדבר. תופעה.מעצבנת. מאוד.

dindan84

New member
בשפה תקשורתית זו אישיות של מקדם וגם תומך

אורן למשל משימתי לפעמי גם מנתח איתן משימתי וגם תומך בן.......אידיוט

meytula

New member
חמודים

דניאל מספרת משהו מצחיק כשהייתה שמנה וחיה אצל סבתא שלה סבתא שלה מאוד שמה דגש שתאכל בריא ותוריד במשקל ולבית ספר גם מכינה לה ארוחות בריאות אבל מה דניאל הייתה קונה בבית ספר ג'אנק פוד ולפני שחזרה הבייתה הייתה דופקת מקדונלדס וסבתא שלה לא הבינה למה היא לא יורדת במשקל

את האמת בשלב הזה היה לי קצת נמאס

לשמוע על הסיפורים שלה.. היא קצת מגזימה כל דבר יש לה סיפור ולא נותנת לאנשים לדבר.. לא אוהבת את זה..

andy181

New member
יש בזה משהו..למרות שהיא תמיד מצחיקה

את כולם.. אני חושבת שזה מגיע ממקום שבתור ילדה היא לא קיבלה תשומת לב מההורים שלה, לפני כמה ימים סיפרה שאבא שלה לא יכול לדבר איתה יותר מ-10 דקות בלי לקום וללכת.

meytula

New member
כן יש לה חסך אמיתי בתשומת לב

ולא סתם אמרתי שכשלא מצביעים לה והיא מועמדת להדחה זה לא בגלל הכסף זה יותר בגלל אהדת הקהל,חשוב לה להיות אחת שאוהבים. היא מהאנשים שצריכים אישור לזה שהם אנשים טובים,מצחיקם וכו. וזה גם מה שאבא שלה רשם לה שהוא יודע עד כמה היא צריכה את הפירגון הזה. לא סתם היום היא עלתה ככה במצב רוח.הפירגון העציום מהבנות הרים אותה

noaxxx

New member
לדעתי היא מנסה להסתיר את העיניים

היא בכתה קודם וכנראה שזה ניכר על פניה.

יש לי הרגשה שהרבה קולות ילכו עכשיו לדניאל

ואיתן אחרי היום הזב. ברור שההפקה עושה ה-כל כדי להרים אותם מהתחושה העצובה והכועסת שהם אמרו שהם נמצאים בה אתמול. משוכנעת שכל מחיאות הכפיים שהם קיבלו כשהם יצאו =ההפקה גרמה לזה! מבאס אותי לחשוב שבסופו של דבר אולי הם יזכו, בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

sivan1237

New member
אין לי ספק שהם הזוכים

הם סתם רצו ליצור מתח עד הסוף ולגרום לאנשים לסמס יותר בגמר.. מאתמול המצלמה לא זזה מהם..והפרק האחרון היה ממש פרו הזוגיות הזו

adiyon2

New member
אל תדאגי בשידור של מחר

ידאגו שכולם יראו איזה חמודים גב וקרן, איך דניאל ואיתן מרכלים, איך אורטל רק רוצה את הכסף, איך ליהיא - לא קיימת. יגרמו לכולם להשתכנע שלקרן וגב מגיע המיליון. אל תדאגי הם הזוכים של הדור הבא

מחיאות הכפיים היו אותנטיות ובאו מהלב הנקי של

המודחות,כנ"ל מחיאות הכפיים לאורטל שיצאה. מי שלא זכו לכך הן ליהי ובן וגב וקרן,והאמת בצדק. מי שבישל בערב שבת זכאי לאכול,מי שרק עשה קישוטים והצגות זכאי רק לבוז.

למה כל פעם מצנזרים את קרן וגב??

מה הם לא רוצים שנשמע?? אני באמת לא מבינה כל שיחה שלהם לבד מצונזרת! עדיף לראות סנוקר???

למעלה