כבר לילה?

ריף24

New member
רייף המאירי מצנזר.בגלל זה:כנסי

‫רייף המאירי-אתה מזלזל באינטלגנציה של הצופים.ה‬ ריף24 ☼ המעשה שעשיתם היום לקרן, לאורטל,לליהי- לדעתי לא יסולח. אחרי 3 חודשים של עונה שבה אנשים סימסו מכספם, ביד ברוטאלית אתם מנסים לקראת הסוף, לשדר תמונה שאתם רוצים בה- איתן אורבך העייף המשעמם והישנוני, ודניאל טרקאי התחמנית והשקרנית-שהם יזכו.זה רצונכם. אני רואה בזה זילזול גדול בצופים,שרבים מהם רוצים את אורטל ורבים מהם רוצים את קרן,וגם הדרך שזה נעשה-בזויה ורעה כלפני אנשים שהשתתפו בתכנית בתמימות ובצפיה ליושר-לפחות שלכם! התכנית היום הייתה מכוונת לאיתן דניאל, וגם זמן המסך הלא הגיוני והלא אפשרי מבחינת הצופים-מפאת השיעמום בצפיה בדניאל ואיתן,צועקים לצדק. ליושר. רמיזותיו של המנחה לאיתן,גם הם משולים לחוסר הגינות משווע. ועל כל אלה יש רק דבר אחד לומר: רק פעם אחת אתה יכול לעבוד על קהל שלם.לפחות על הקהל האינטלגנטי. אני מאודש שמחה בדיעבד, שהתכנית עם רייטינג נמוך מים המלח-כנראה שבקטע הזה נעשה צדק קטן. קבוצת פייסבוק שתפתח בקרוב,לאחר הגמר, תוכיח לך מר המאירי היקר, שלנהוג ביושר מהתחלה ועד הסוף-הרבה יותר משתלם. נכון, אומרים שגם פרסום רע-הוא פרסום. אך אני בטוחה שבפרסום הזה מר המאירי-מכרת את עולמך מאוד בזול.

andy181

New member
אם דני, אורטל, איילת ולינוי היו מתחברות

מההתחלה התוכנית הייתה הרבה יותר כיפית לצפייה.

meytula

New member
../images/Emo45.gifועדי גם

אתי הרסה את כל הדינמיקה בבית,אתי ליז וקרן

שאפולי

New member
אני גם פורשת..

הולכת לראות 1000 דרכים למות ואואואווווו!#$#$@ לילה טוב

meytula

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo24.gif

יאלה עוד 4 ימים והסיוט נגמר

../images/Emo32.gif'שלי יחימוביץ כנראה תבחר לראשות מפלגת..

העבודה,זהו יום היסטורי כאשר מתוך 3 המפלגות הגדולות בישראל ב2 מהן היושבות ראש הן נשים דומיננטיות ומשכילות. אני מאחל לגברת יחימוביץ בהצלחה ומאחל לה שתוכל לממש את חזון הסוציאל דמוקרט שלה במדינת ישראל, כין מתאים מיום זה שבו מדינת ישראל נלחמת על שמה הטוב באו"ם שמום.. להכתיר את המנהיגה החברתית הבאה,מנהיגה של צווארון כחול שחיה בצניעות,והולכת להלחם בשביל כולנו על רמת חיים בסיסית והוגנת,יום ורוד לנו,ויום שחור משחור לטייקונים,ולתאבי הבצע והשררה. בהצלחה שלי

למעלה