כבר לילה?

sendibar0

New member
קונסטנזה סלח לי, מאין לך הכישורים

לתרגם איך קרן פירשה את המטאפורה של אורבך? אני דווקא מקבלת את האמירה של ריף22 ש'שכב איתה אחרי שבעצם הינדס לה את הראש שהיא צריכה ליזום איתו,כי דניאל יוזמת'. ומה לעזעזאל זה קשור לראייה מרחבית?

אלונה1288

New member
גברים כאלה צריכים להישאר לבד כל החיים

להשפיל ככה בחורה... ידענו שהוא צנון אבל לא חשבתי שעד כדי כך אידיוט!!!!

24שעות1

New member
רק היום - ואני הוסיף

על שיחות הסנדק שעשתה לבנות המפוחדות מהדחה אני עם הבנים ואיתן והם איתי -

24שעות1

New member
אבא גאה - אמרה הם מאד דומים

דורסנות ,תחמנות, כסף ושליטה זה שם המשחק

איכס עליהם, עוסקים בהימורים, בטח ההורים

של איתן מאוכזבים קשות שהבן שלהם הולך עם בחורה כזאת שבגיל 17 עברה להתגורר עם בן זוג. ומתעסקת החיפוש אחרי לקוחות להימורים באינטרנט,

niva99

New member
סיפרה גם

שיש תחתיה 45 עובדים והיא טסה לעיתים תכופות לחו"ל לכנסים מקצועיים. וגם שמתכננת ללמוד לימודי ניהול מלונאות.

24שעות1

New member
ואת מי ההפקה העלימה היום מהמסך קרן וגב

ההפקה נבהלה ממדד האהבה העצום שקרן וגב מקבלים מהקהל וכנראה איומים של איתן ודניאל /או/ ובאי כוחם עשו את שלהם ולכן מאתמול בהדרגתיות והיום מהבוקר נשברו שיאים של 24/7 התעלמות התעלמות התעלמות מגב וקרן שרק הם השחקנים הראשים ובתוכנית ואם הראו לרגע אז כבר הראו אותם ישנים או לחילופין כואבים המומים ושותקים החרם שעשו עליהם איתן וחבריו (בשיחת החצר המפורסמת) זה עוד שיטה כייצד להפילם לדאון

אלונה1288

New member
אשכרה מעלימים אותם!!!!!

גם כן הפקה ביזיונית.... מעדיפים לצלם את בן בוהה בעציצים שבחצר ורק לא את קרן וגב בלופאט. יאללה נמאסוווו

אלונה1288

New member
איתן הוכיח כמו הוא אפס. זה לא גבר!!!!!!!!!!!

הגועל נפש הזה קורא לעצמו גבר??????????????? בא לי להקיא על גברים כמוהו איך הוא מעז לומר ששכב איתה בגלל התחייבות לתכנית???!?!?!?!?! ואח"כ הוא והפוסטמה שלו לא מורידים את החיוך מהפנים כששניהם רואים כמה פגעו בה...אוי אם רק היית יודע איתן יקר שבטיפשותך הרבה רק הורדת את הערך שלך בעיני הצופים. זוועת עולם.

אלונה1288

New member
אם זה מה שאת אוהבת...

גבר בן 34 (אין מצב בטוח ההורים שלו לא ספרו טוב הוא מתנהג כמו בן 8 או משהו כזה...) כ"כ שיפוטי כלפיי חבריו וכ"כ מחושב... שוכב עם בחורה (וזה לא משנה מי "פיתה" את מי ומי "התעלק על מי" וכל החארטות שאומרים על קרן) ואח"כ משפיל אותה ואומר שאלו היו אילוצים והתחייבות לתכנית. אם זה גבר, עצוב לי מאוד.

למעלה