לתרגם איך קרן פירשה את המטאפורה של אורבך? אני דווקא מקבלת את האמירה של ריף22 ש'שכב איתה אחרי שבעצם הינדס לה את הראש שהיא צריכה ליזום איתו,כי דניאל יוזמת'. ומה לעזעזאל זה קשור לראייה מרחבית?
ההפקה נבהלה ממדד האהבה העצום שקרן וגב מקבלים מהקהל וכנראה איומים של איתן ודניאל /או/ ובאי כוחם עשו את שלהם ולכן מאתמול בהדרגתיות והיום מהבוקר נשברו שיאים של 24/7 התעלמות התעלמות התעלמות מגב וקרן שרק הם השחקנים הראשים ובתוכנית ואם הראו לרגע אז כבר הראו אותם ישנים או לחילופין כואבים המומים ושותקים החרם שעשו עליהם איתן וחבריו (בשיחת החצר המפורסמת) זה עוד שיטה כייצד להפילם לדאון
הגועל נפש הזה קורא לעצמו גבר??????????????? בא לי להקיא על גברים כמוהו איך הוא מעז לומר ששכב איתה בגלל התחייבות לתכנית???!?!?!?!?! ואח"כ הוא והפוסטמה שלו לא מורידים את החיוך מהפנים כששניהם רואים כמה פגעו בה...אוי אם רק היית יודע איתן יקר שבטיפשותך הרבה רק הורדת את הערך שלך בעיני הצופים. זוועת עולם.
גבר בן 34 (אין מצב בטוח ההורים שלו לא ספרו טוב הוא מתנהג כמו בן 8 או משהו כזה...) כ"כ שיפוטי כלפיי חבריו וכ"כ מחושב... שוכב עם בחורה (וזה לא משנה מי "פיתה" את מי ומי "התעלק על מי" וכל החארטות שאומרים על קרן) ואח"כ משפיל אותה ואומר שאלו היו אילוצים והתחייבות לתכנית. אם זה גבר, עצוב לי מאוד.