כבר לא כל כך יפה....

אניהו

New member
כבר לא כל כך יפה....../images/Emo3.gif

....... מוזר שאין לי דרך לפתוח את המכתב הזה. מוזר עוד יותר ששבוע שעבר ,בסך הכל, כתבתי לך ממש פה מכתב בידיעה מוחלטת שאת בכלל לא בארץ אבל בתקווה מוחלטת,כמו תמיד, שתקראי ולו שורה אחת. והינה, למרות ונגד כל הצפיות שלי ראיתי אותך במקום ההוא ששם תמיד אנחנו מתראים. כרגיל הסתייגת. כרגיל התעלמת וכרגיל,בשתי הדקות הראשונות לא יכולתי להזיז את העיניים. פרפרים של התרגשות געשו בקרבי וחשתי את אותה הרגשת הנפילה הזו. משהו שהוא גם סוף וגם התחלה. משהו שהוא גם דמיון וגם מציאות. אבל הפעם ,בניגוד לכל שאר הפעמים, בניגוד לכל שאר הימים בהם שירתנו יחד והייתי יכול לבהות בדבר היפה הזה שנקרא את שעות וידעתי כל תנועה שלך בעל פה.. או מרגיש כמו ציפור בכלוב, הפעם אני ניצחתי. אז ליאור את כבר לא כל כך יפה. הגוף שלך מעולם לא היה מושך בצורה יוצאת מגדר הרגיל רק שאני מעולם לא ראיתי את זה. השפתיים שלך כבר לא מושכות אותי כפרפר לאש ומלבד הניצוץ הזה בעיניים שגרם לי להתאהב בך ממבט ראשון אין בך כלום. פתאום את עוד אחת מבין רבות שעמדו שם. פתאום כן יכולתי להזיז את המבט. פתאום את עוד בן אדם בשחור ולבן - כמו כל הנוף סביב לך,וכבר לא פרח בשדה קוצים. בסוף ניגשתי. שאלתי מה נשמע ואחרי שנתיים שמעתי את הקול שלך. את התבלבלת מהר מאוד - פעם ראשונה שאת לא מוכנה - וענית משהו לא ברור. חזרת לא מזמן. ניו זילנד ואוסטרליה. ויתרת על ברזיל ואת עדיין איתו. וכמו בכל סוף של סרט גם הוא היה שם. וניראיתם פחות נוצץ מתמיד ופחות מחוברים. כאילו שהטיול הזה עשה גם לך קצת דביק במערכת יחסים הזו. אבל נמנעתי מלנתח יותר מידי. נמנעתי ממך בפעם הראשונה מאז ראיתיך באותו יום ששינה את חיי. היית האהבה ממבט ראשון שלי ורק היום אני מרגיש נקי ממך לגמרי. כבר לא כך כך יפה. כבר לא האישה המיתולוגית שתמיד ארצה. רק עוד אחת מיני רבות בקהל האילמים הזה. עוד נגיעה. עוד מבט. עוד דבר שחולף עם הרוח. עוד ילדה בשחור ולבן - כי האהבה עיוורת כל כך ר א ב א ק!!! חתום. עידן

dance of life

New member
ואני חשבתי

שיום השחרור לא באמת מגיע לחייו של אף אחד.. אתה הוכחת לי שכן.. שמחה בשמחתך!!!!

../images/Emo6.gif

אכן עידן האהבה כל כך עיוורת.... לפעמים כשמביטים לאחור זה נראה מגוחך, לא מובן, וכו'. חושבת שאהבה אין לה הסברים ולא צריכים להיות לה רגש נטו, נטול הגיון , חשיבה, הסבר. עירבוב חושים של שניים בזמן מסוים בחיים- לזמן מסוים. היופי בעיני המיתבונן.. כך אומרים ואתה יודע מה? לאותו זמן היא היתה יפה , הכי יפה בעיניך ויש לזה את היופי של זה.

כל כך מזדהה..

אני רק מחכה לרגע הזה שאוכל להתבונן בו ולהרגיש שזה נגמר.. שמחה בשבילך שהצלחת לעבור הלאה.

ה מוזה

New member
.....

היופי הוא בעיני המתבונן .. והיופי המדהים ביותר הוא היופי הפנימי .. לא יודעת להסביר את זה קוראת את השורות שלך ומבין השורות עולה הרגשה של .. עצב מהול בכעס או באי השלמה אז ..נכון היא פתאום לא מיס עולם ועם זאת זו מי שאהבת את הפנימיות שבה במכתב הקודם ..היא זו שהעניקה לך מתנה מופלאה , השראה אומנם כתבת "היום אני מרגיש נקי ממך לגמרי" קשה לי להסביר למה יש בי תחושה .. שלא נקי מתוך השלמה וסגירת מעגל של אהבה ראשונה .. אולי כי הדגשת את "ההוא " אולי בגלל מה שלא כתבת .. יש בי תחושה שאתה כועס עליה .. או מאוכזב לא ממש מצליחה למצוא את המילה המתאימה ( מילים לפעמים כל כך מוגבלות ) מין מועקה שכזו נשארה בי לאחר שקראתי שוב ושוב "רק עוד אחת מיני רבות ".. ה"רק" עוד אחת הזו ....היא אותה אחת שאהבת את הנפש שבה , שנתנה כנפיים למילים שלך אהבה היא אכן עיוורת ..ללב אין עיניים והיופי החיצוני לא ממש חשוב לאותו איבר מוזר ,כשהוא אוהב - הוא אוהב את הלב של האחר/ת אולי אני טועה בתחושות שלי .. אולי ... שמור לך בלב בפינה חמה את אותה אהבה ראשונה שמור אותה ..בחום היא ראויה לכזו פינה ,לא?

גם אני כמוך מוז קראתי והבנתי לעצמי

שאילו היא לא הייתה איתו, אילו היא לא הייתה מסוייגת, אילו היא לא הייתה מתעלמת, הדברים יכלו להיות לגמרי אחרת מבחינתך........ לא ניצחת.....עדיין לא. לדעתי הפרפרים בבטן אומרים הכל. כל שניכתב הוא ניסיון לשכנע את עצמך.......... ותקן אותי אם אני טועה.............

למעלה