כבר לא יכולה יותר...

שרונוש16

New member
כבר לא יכולה יותר...

שלום...לפני כמה שבועות כתבתי כאן הודעה, אני לוחמת עם בעיות בבית וביחידה לא מוכנים לעזור ממש, כולם מודעים למצב ושאני לא צריכה להישאר בגדוד אך אני מדברת עם קיר..המגד הציע לפסול לי לחימה ולהישאר בגדוד אך בכל זאת ביקשתי התש 3 אחרי שההתש נשלל המגד החליט שאפילו פסילת מקצוע לא מגיע לי...המצב שלי בבית חמור מאוד וזה מאוד משפיע עליי, אני כל היום נסגרת בחדר בוכה, לא אוכלת, לא רוצה לראות אף אחד, אני מעדיפה לפגוע בעצמי רק שמישהו יעזור כבר!! אני לא מסוגלת להמשיך ככה במצב הזה, למרות כל המסמכים של אימי הם חושבים שאני ממציאה ושזה תירוץ כדי לצאת מלחימה...חשבתי לפנות לקבן, אך מה הסיכוי שהוא באמת יעזור? הוא יכול להוציא אותי מהגדוד או סיכוי קלוש? תודה רבה..

Maldini Girl

New member
אני חושבת ששווה לפנות לקב"ן

קודם כל כי אין מה להפסיד. זה מישהו לדבר איתו ולהסביר לו את המצב ואולי הוא יוכל לעזור.

ori239

New member
המלצה

שלי - נסי להסתדר עם המ"פ.
בראייתי ההת"ש ורוב ההגדרות היבשות - מיותרות.
היו לי חיילים שהיו להם בעיות בבית, בגלל שהם היו חיילים טובים וממושמעים המ"פים היו גמישים איתם מאוד ביציאות,
אני מדבר על חמשו"שים (ביחידה של 11/3), אפטרים באמצע שבוע וכו'.

יחסי אמון טובים עם המפקד שלך שווים יותר מ-1000 מסמכים למ.ת"ש, וכאב ראש לך ולמערכת.

שרונוש16

New member
כבר דיברתי איתו

הוא מת שאני יצא מפה גם, ומנסה ללחוץ אבל הבעיה היא מלמעלה יותר...הוא מתחשב יותר ביציאות אבל זה עדיין לא יעזור לי לקצר את השירות מ3 ל2 ו4 חודשים...ואני לא שורדת ככה עוד שנה...המצב שלה חמור ומצריך עזרה יום יומית, המפקד אגד בתשובה אמר שעד שאין לה מחלה סופנית אין שום סיבה להתש..אז מחלה סופנית זה לא אבל לא פחות חמור, ואין לה אף משפחה אחרת חוץ ממני..במקרי חירום אין מי שיבוא לעזור לה וכל עוד אני כאן אני רחוקה מאוד...

ori239

New member
איני בקיא יותר מדי בפקודות לגבי הת"ש

הביאי מסמכים נוספים, אם יש לך מסמך מרופא שטוען שהיא צריכה עזרה ותמיכה מקרוב משפחה ואת באמת האפשרות היחידה,
זה לדעתי יכול לעזור.
בחני עם מש"קית הת"ש אפשרות לערעור, או אולי גם מעבר למפקדה לתפקיד שאינו לחימה.
ממליץ לבחון גם הגשת ט' 55

בהצלחה

אוקיי

כמו שכבר ציינו פה, יש לך שתי אפשרויות.
הראשונה באמת לעשות שיחת הבהרה עם המ"פ כדי להבין מה קורה איתך כרגע ולהסביר לו את המצב ולפרט הכל.
השנייה היא באמת לבקש קב"ן ולספר לו הכל ולהסביר לו את המצב והבעיות ולראות באמת איך הוא יכול לעזור לך- והוא יכול במידת הצורך.
והכי חשוב להירגע ולנהל את הענינים ברוגע אבל לא להפסיק ללחוץ ולהציק.
בהצלחה ואני מקווה שהדברים יסתדרו בשבילך.

למעלה