כבר כמה ימים..

תודה על ההזמנה אן באמת עד היום

עוד לא יצא לי להיכנס לספרים בתפוז מה שמראה שההרגל הוא הגורם כמעט מספר אחת אנימציצה מידי פעם בזה של ווינט אבל מכיון שאת התמנית לכבודך אכנס ואפילו אפייברט אותו לקאלום שלי בצד שמאל ואני מאחלת לך המון הצלחה אגב בשוויל מה לך גם טיולים וגם עוד אחד אם את רוצה קצת להיגמל מהרשת? נורא מסקרן אותי לדעת מה הקריירה החדשה המסעירה שלך תוכלי לגלות לי בתיבת המסרים לפחות? שלך בהערצה אחת שהכל הקריירות שלה כבר דעכו מזמן והתקווה היחידה שנשארה לה הוא הציור

lady_anne

New member
תודה על האיחולים ../images/Emo142.gif

כמו טיולים גם ספרים הם אהבה ישנה שלי, ומכיוון שהמנהלת שם פרשה הצעתי את עצמי כחלק מצוות שינהל את הפורום. ניהול פורום אינו מהווה לגביי מעמסה ואינו מגביר את ההתמכרות. יש סוגים שונים של מנהלים, דומיננטים יותר או פחות, ומכיוון שאני שייכת לסוג השני, ניהול הפורום לא גורם לי לשבת ליד המחשב שעות. מדי פעם אני מציצה, מסדרת את מה שצריך, מעירה ועונה ואז יוצאת. לפעמים צריך להשקיע קצת יותר, לסדר את דף הקהילה ולהוסיף מאמרים וכד´, אך ככלל לא מדובר בעיסוק מתיש מדי. ניהול שני פורומים אינו מסובך בהרבה מניהול פורום אחד, ולא זה מה שיגרום לי להגמל או להתמכר יותר. כנראה שהגעתי לאיזשהו מצב סטטי בכל הנוגע להתמכרות. הקריירה החדשה שלי נוגעת לעריכה. אני עורכת טקסטים, מאמרים וסיפורים, ונהנית מכל רגע. ומילה אחרונה - אני מעריצה אנשים שעוסקים באמנות על כל צורותיה, החל מציור ופיסול וכלה בכתיבה, אז תהני מאד מהיכולת הזו שלך.

amiak

New member
אתמול היה לי חצי יום בלי אינטרנט..

יצאתי מהעבודה בשלוש, נסעתי שעתיים באוטובוס לאחותי. שיחקתי עם אחיין שלי, פגשתי את בנדוד שלי שהגיע לארץ לשבוע, שיחקתי עוד עם האחיין. והלכתי לישון! לא היה לי חסר! וגם היום כשהגעתי (שוב, אחרי שעתיים וחצי באוטובוסים), לא התחברתי עם האינטרנט לוריד, היו לי דברים לעשות, אז עכשיו אני מחוברת, כי אין לי מה לעשות בכמה זמן הקרוב. אז זהו! נקווה שימשיך לא להפריע לי כל כך... עמיה

actress

New member
יש לי גם וידוי קטן גם אני קצת התחלת

י לצאת ואני עובדת עכשיו בשתי עבודות ואני מידי פעם מתחברת בלילה ולפני שאני יוצאת לעבוד אני מרגישה שאני רוצה ולפעמים שאני מטיילת בפורומים אני מרגישה שלא כ"כ בא לי להכנס לפה כי יש פעמים שאני מתחברת למה שרושמים ויש פעמים שלא נכון שיוצאים מהבית חושבים מה הולך בפורום ואני בתור מנהלת ממש ממש אכפת לי ואני מחפשת להיות בקרבת מחשב כדי לראות מה הולך ואם אין בעיות לפעמים להיות מנהל זה קשה כי אתה צריך נורא נורא להיות קשוב אבל אני צריכה גם לדעת לחלק שאינטרנט זה אינטרנט ועבודה זה עבודה ובנתיים קשה לי מאוד לעשות את ההפרדה כי כל פעם אני חושתב מה אני מפספסת אבל עכשיו לשם שינוי אני מחוברת ובקושי באמת נכנסת לכאן אבל קוראת מידי פעם מה רושמים. אני חושבת שאם היינו פה יותר מגובשים היה אוירה יותר כיפית ולא רצינית שכזאת ונכון זה פורום למתמכרים אבל בכל פורום יש את הקהילה שמגובשת ויש קצת תחושת פספוס כאן או שאני פספסתי משהו ויש כאלה שמנסים, אני מאלה שמנסים ליצור כאן גיבושונים קטנים ובאמת הגיע הזמן שניפגש ונכיר אחד את השני לעומק ונעזור זה לזה אני מקווה שחלק פה מסכימים איתי.

e-magine

New member
actress לעניין ההתחברות

ברור שאת לא יכולה להתחבר לכל מה שכותבים כאן, וגם אני לא. בסך הכל, האנשים שבאים לכאן די מגוונים, גם בגיל גם בעיסוקים וגם בכל מיני דברים אחרים. לעניין המפגש, תראי מה אני אעשה, אחרי שאני אתן לסקר הנוכחי למצות את עצמו, (העליתי אותו לא מזמן והיו מעט משתתפים בו) אני אעלה סקר לגבי השאלה, אם יהיה מפגש, מי יבוא, נראה מה ייצא מזה. אם כבר דיברנו על גיוון, אני חושב שאת נמצאת בקבוצה שלא שומרת על חיסיון, כתבת את השם בכרטיס וכד´, ככה שאבדן האנונימיות לא כל כך חשוב לך, כנראה, אני מהקבוצה השניה.

actress

New member
איך אפשר?

אני בהתחלה בהתחלה גם שמרתי על חיסיון אבל לאט לאט אתה מגלה כמה העולם הוא קטן.

לשירזזזזז יקירתי - כנסי לפה רגע

ללשכה.... לא כותבת לך מסר כי נפגשנו אתמול או שלשום בצאט אמרת שאת כבר לא משתמשת בתיבת מסרים שירזזזי באמצע שדיברנו עפתי מהצאט ואחר כך כשחזרתי כבר לא היית הייתי עסוקה גם בהתכתמות סוערת עם ידיד ותיק מהצאט מקווה שנוכל ליצור איזשהו קשר ושתנסי בכל זאת גם להיכנס לפה להכיר את החדשים וביחוד את ניבלונגים שהוא מקסים מאין כמוהו אז להשתמע

למעלה