אבל אני כתבתי כאן הודעה../images/Emo10.gif
תפוז העלים לי אותה! מזל ששמרתי אותה לפני! my day
אני מעדיפה קצת לחפוןר בדרך שלי,ואז לענות על שלך {ממה שנשאר כעע?
} קמתי ב5 בבוקר. ושמעתי פול רעשים מהלון. וקקמתי לבדוק כל שניה ולא היה כלום
אז אמרתי בטח זאת ציפור שכל פעם שאני פותחת את החלון היא בורחת. אבל לא. ברבע לשבע בדקתי שוב וראיתי חתולה. יאוו חיפרנה אותי לגמרי! ואז התארגנתי וזזתי לביה"ס.
שעה ראשונה חינוך{לא ספורט..} סתם דיברנו עם המחכנת שלנו..{המחליפה} כי המחנכת שלנו{המקורית!}ילדה ביום שיש בת
והסבתר לנו שהיא גם לא תמשיך איתנו שנה הבאה כי היא לוקחת שנת שבתון
וזה כזה לא פייר! לפחות תסיימי איתנו! היא הייתה מחכנת שלנו 3 שנים
אוף
אני אתגעגע אליה! ודיברנו גם על בגרויות,ועל המורים שדיי לא מלמדים ואח"כ מתפלאים למה אנחנו לא מצליחים>< והיא גם קצת התעצבנה על מי שלא בא לסיור לימודי כזה>< והומצא חוק חדש בביה"ס! כל תלמיד שרוצה לצאת החוצה מהכיתה מוחייב להיות עם אישור מהמורה! כן,גם אם אתה רוצה ללכת לשתות או להתפנות אתה חייב אישור מהמורה! אין זה קורע אותי! וגם אם המורה מבקשת ממך משהו,אתה עדיין צריך לקחת ממנה אישור שחס וכרפס לא יגידו שאתה מבריז! יאווא הרגו אותי
שעה שניה פיכסטוריה היינו 5 תלמידים. היה משעמם,אבל דיברתי עם דניאל כל השיעור ועשינו צחוקים!
הפסקה הלכתי לסיפריה,דיברתי עם נדב
וביקשתי מנו עזרה בלשון אז הוא יעזור לי מחר! והוא הביא לי כמה דפים כדי לתרגל{כי אני לא ממש מצליחה לעשות מיודע מה בלשון><} ואז סתם דיברתי עם בני
והיה נחמד. שמעתי ת'מוזיקה שלו,נחמדה,אבל לא משהו
ואז סתם דיברתי עם כמה חברים בהפסקה ועשינו צחוקים מישהו החליט שבא לו לזרוק על מרקר אז הוא זרק ופספס. ואז הלכתי להרים משהו והוא זרק עלי ת'טוש של הלוח ופגע בי בול ברגל ואז הבאתי לו 'צפחה בראש
היה דיי נחמד בסיפריה
שעה שלישית פיכסטוריה היינו 3 תלמידים. היא דיברה איתנו,והסבירה את החומר ואז באתי אליה ברעיון! אולי תעשי לנו משחקים? ואז היא התחילה לעשות לנו גלגל המזל היה ממש נחמד ומצחיק הקאש פה שהיה? מי שמגלה את המילה צריך להסביר מה היא אומרת. היה קורע זה הלך ביני לבין דניאל.. כל השיעור אני והוא!
הפסקה הלכתי לסיפריה ודיברתי עם רון
התחלנו להגיד שרק בגלל שהבאתי שח מט כל הביה"ס התחיל לשחק
ואז דיברתי קצת עם נדב
שעה רביעית פיכסטוריה המשכנו את המשחק והיינו 4 תלמידים בכיתה... היה ממש ממש מצחיק
זה ממש עבד והיה ממש נחמד היא תעשה לנו פעם הבאה מופול או סולמות וחבלים.. כל מיני משחקים כאלו נחמדים. איזה כייף1 וזהו,ואז הלכתי הביתה. אח"כ בשלוש וחצי יצאתי לכיוון הראיון עבודה שלי..{יותר נכון,חתימת החוזה שלי..} ואני עובדת! אני מועסקת אצלהם עכשיו רשמית! היה נחמד
אח"כ הלכתי לדוד שלי ולקחתי את המצלמת אינטרנט ואת החבילת קלפים שקיבלתי מהעיתון
וסתם שיחקתי עם דודה שלי אחד נגד מאה וזה. היה ממש נחמד
ועכשיו אני בבית>< עייפה,סחטוה אבל מרוצה
עכשיו אעבור לשאלות שלך
מה שונה היום מאתמול? שיש לי עבודה,ושאמא הכינה אוכל טעים
מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד? צהוב עם פסים ירוקים למעלה בגומי כזה><
משהו מגניב מאוד שקרה היום? סיפרתי כבר למעלה
יום טוסט לכולם
מישהו קרא?