כבר יום שלישי?!?!

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

Efrat K

New member
הלוואי עליי

בכל מקרה,היא לא חננה היא פשוט גאונה ברמות מטורפות. הכי הצחיק אותי שהמנהל בא אליה ושואל אותה "תגידי מאיפה את יודעת את כל הכימיה הזאת?" אז היא עונה לו "נו אתה יודע,זאת סתם כימיה פשוטה!".

../images/Emo79.gifנראה שאת מסתדרת,

עם כל המאיות שלך
לא ידעתי אפילו שיש תחרות כזאת
מזל טוב לה, או משו...

Efrat K

New member
די אתם לא יודעים איזה קטעים

אני רואה היום את המורה לספרות המחליפה שהייתה השנה והיא סתם שאלה מה נשמע ואני ישר יורה "קיבלתי 100 בשני אנסינים בספרות!" והיא עושה לי "שניים?!איך שניים?!" ואז לחברה שלי "נו גם את עם מאיות כל היום?". זה היה חמוד.

dragonit12

New member
85 זה טוב

ואני בטוחה שתקבלי יותר! ויהיה בסדר
ובהצלחה למי שנוסעת!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאיי דונט נואו וואייי

אז מה עושים היום? מבחן בכימיה, המבחן הכי שוק שקיים בעולם בערך. שיעור פרטי באנגלית ולישון הרבה. מה שונה היום מאתמול? שהיום יש לי חרא מצברוח
מתי קמת? 6 וחצי. מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד? כתום, ומה שמיוחד בהן זה שלבשתי אותן הפוך ב'טעות אבל וואי..זה כזה שטחי לסווג בנות לפי התחתונים שלהם
משהו מגניב מאוד שקרה היום? הגעתי לכמה החלטות חשובות ואני הולכת לממש אותן ואם לא...אזזזזז גררר :/

dragonit12

New member
איך הלך המבחן?

זה אומר מצב רוח טוב או רע? אם רע אז
ואם טוב אז
בהצלחה במימוש ההחלטות! יהיה בסדר

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifהמבחן?

הלך סבבה לחלוטין..הוא לא היה קשה. זה אומר שהור רע..אבל ההחלטות שקיבלתי כבר מוכיחות את עצמן.. תודה

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

שמחה שהלך לך טוב
מה קרה?
אני מקווה שהכל יסתדר בסוף ואם תרצי לדבר,אני כאן

moruush

New member
../images/Emo90.gif:)

אז מה עושים היום?
פעולה, ישיבת שכב"ג אח"כ. מה שונה היום מאתמול?
היום לא רוקדים .. חח מתי קמת?
8:10 מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד?
ורודות עם משהו כמו גומי עבה למעלה והגומי בגוונים של ורוד ולבן. משהו מגניב מאוד שקרה היום?

moruush

New member
משו מיוחד ../images/Emo90.gif

הייתי אצל חברה שלא הייתי אצלה מכיתה ו' וישבנו ודיברנו דיי הרבה עם אח שלה והיה מצחיק
והיום ראיתי אותו
כמה פעמים כאילו רצוף בהתחלה לא התייחסתי וראיתי שהוא קלט אותי אח"כ עוד פעם אח"כ שעברתי שוב הוא לא היה שם ואחרי עוד פעם עברתי לידו ובהתחלה כאילו לא ראינו ואחרי שנייה שנינו חייכנו אחד לשני ואמרתי היי
יאבוביייייייייה.. מה זה השלמות העילאית הזאת. וראיתי היום את הספר מחזור שהוא היה בכיתה ו', חחח איזה נוד קטן

moruush

New member
חחח לא.../images/Emo90.gif

זה לא כזה פשוט. וגם כרגע זה עוד לא בכיוון הזה בכלל.

../images/Emo79.gifהיום...

היום לקחתי את המכונה מתיקון, אני כל-כך מאושרתתת
אני אתחיל לתפור ביום שישי, מיד אחרי המתכונת בהיסטוריה. הלכתי לאוני', למדתי קצת.. חזרתי, למדתי קצת... עוד מעט אני שוב אלך לאוני', אלמד קצת... ואז אפגש עם ידיד טוב, נלך ליריד הספרים
|חנון| נלמד עוד קצת, ונלך לישון...
שונה מאתמול... לא כל-כך שונה, ת'אמת. לא שתיתי קפה בבוקר, זה מבאס
בקושי הצלחתי להגיע לאוני'... קמתי ב-8:20, אבל יכלתי לקום יותר מאוחר
טפשות אוהו, תחתוניי... היום אני בתחתוניי האהובים - היו פעם לבנים עם פסים עדינים-עדינים בתכלת, אבל אחרי כביסות מעאפנות בבית שלי הם ורדרדים עם פסים עדינים בתכלת, מה שלא הורס אותם
עם תחרה בכל הקצוות, ומן שסע כזה איפה שהרגליים
קיצר, אלה התחתונים הסקסיים שלי, ששמורים לארועים מיוחדים
too much information

../images/Emo79.gifציפיתי לשאלה הזאת ממך../images/Emo3.gif

מחזור, זה האירוע המיוחד בסוף

למעלה