כבר יום שלישי?!?!

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
כבר יום שלישי?!?!

אז מה עושים היום? מה שונה היום מאתמול? מתי קמת? מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד? משהו מגניב מאוד שקרה היום?

gorck

New member
שלישי?! כבר?!?!

אז מה עושים היום? לומדים לפיזיקה מה שונה היום מאתמול? עשיתי תאונה.. מתי קמת? עשרה ל10 מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד?צבע שחור, ומיוחד שכתוב מקדימה BAGGAGE...זה מצחיק... משהו מגניב מאוד שקרה היום? מגישים אותי לחשמל על פאקינג 93!!! ולקרינה על 89!!! אני מאושר!!!

שוף על הציונים../images/Emo8.gif

BAGGAGE

../images/Emo42.gifכבר שלישי אלוהים

אז מה עושים היום? לומדים, לומדים, לומדים ומתאמנים קצת על הגיטרה סוף סוף מה שונה היום מאתמול? הכרתי אנשים חדשים (
), ומעכשיו לומדים למתמטיקה והיסטוריה במקום לאלקטרוניקה מתי קמת? שש וחצי, היתה מתכונת (מעולה טפוטפוטפו וכאלה) מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד? כתומים עם פסים
משהו מגניב מאוד שקרה היום? בתכל'ס לחונכת נמאס כבר מהדיסטנס וסתם כיף לי ^_^

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifכבר שלישי!@?#!@?#

אז מה עושים היום? צופים.. מתאמנים על גיטר.. מה שונה היום מאתמול? אממ... כלום.. נראלי.. מתי קמת? 8:00 מה צבע התחתונים שלך היום ויש בהם משהו מגניב/מיוחד? ריבועים ירוק לבן.. עם פרח ורוד תקוע.. משהו מגניב מאוד שקרה היום? אממממ 95 במפמ"ר [מתמטיקה] ביצ'!!!!!! הכי גבוה בכיתה

Black Jane

New member
וואו! קולה כבוד../images/Emo12.gif

שיחקת אותה! למרות שאף פעם לא עשיתי מפמ"ר, זה נשמע כזה מפחיד..!

Efrat K

New member
שלישי

לא למדתי מספיק למתמטיקה,אסור לי לזנוח את זה עכשיו. היום הייתה מתכונת אנסין בספרות ונראה לי שלא רשמתי מספיק,מקווה לפחות ל85 כי בשני האנסינים האחרונים שהמורה החזירה לי היום קיבלתי 100. אה והקדימו את המסיבת סיום שלנו ל30 ביוני כי אחת הבנות טסה לתחרות של הכימיאדה העולמית,היא זכתה מקום ראשון בארצי
.

gorck

New member
דיברתי על החברה שלך...

אבל לדעתי יהיה לי מעל 90 ב007 אז הכל בסדר...

למעלה