כבר חילקו עוגיות לתיאטרון?

נמאס לי להגיד את זה

ממש לא אכפת לי אם שוקי הזאב הוא הבןאדם הכי מגניב וכלי בעולם,אני רק רוצה שהוא יסתום ת'תחת

DaSiLDhoRF

New member
ענק!!!!

רק עכשיו שמתי לב לשרשור הזה, ולאיכות הכתיבה שמאפיינת. (אוח הצער שלא שמתי לב קודם). דבר אחד מאוד הצחיק אותי, הוא זה שוולפי היה מאוד נלהב לעודד את גונן למרות שבאותה מידה הסרקסטיות של גונן יכלה לפנות אליו, והוא לא הבין את זה. דבר אחד על עידו, (וכאן אני פותח את הלב ואת הרגשות שבפנים). אני חבר של עידו רק בחצי שנה האחרונה, ובאמת שאני מעריץ את הבנאדם. באמת שאף פעם לא ראיתי אותו מתנשא על אדם אחר, הוא האדם היחיד בפורום המטופש הזה (דברי וולפי) שבאמת מסוגל לדבר בגובה העיניים עם כל כך הרבה אנשים. אז סחתיקה עידו ומי יתן עוד שנים רבות של נהיגה בשיכרות וסמים קלים לכולם. ווולפי סתום ת'תחת.

id0a

New member
מחזק את דברי חפי (עכשיו אני רושם

הרבה רק כדי לעצבן את פיפי ואת שקרנית אם את לא מתעצבת שאת קוראת את שורות אלה).

FiFi 59

New member
צר לי לבאס אותך..

אבל לא.. זה לא מעצבן אותי.. חבל הא? ציפית.. נתתי לך מחמאה ויצאת דיי הומו אז בעיה שלך.. חפי את בכיין P: (ואתה יכול להיות רודן, זה הולך לך יופי:) ודסי את משאלות ליבך אתה יכול להפנות אליי אישית ;)

DaSiLDhoRF

New member
פיפי את יודעת שאהבה בנינו תמיד

נכשלה רק בגלל מחסום הגובה. זהו עולם אכזר, אבל לפחות אני לא גוץ

DeadWolf

New member
שמע חבריקו

זה שלך קוראים דסי כי יש לך שם של נקבה זה לא אומר שאת שמי הקשוח אתה צריך להפוך לאחד כזה.. אז מעכשיו בשבילך אני וולף

DaSiLDhoRF

New member
קוראים לי הדס, והדס פורח לא פורחת!

אז נראה לי שזיינתי אותך, וולפי.

DeadWolf

New member
אוהו אני מבין שהייתה לך

ילדות קשה שאתה ישר מגיע עם הסברים.. ולא התכוונתי ספציפית לצמח הדס.. אלא לשם הדס זה שם שאני שמעתי אותו רק אצל בנות.. ובטח שאת השם דסי שמעתי רק אצל בנות.. אז את השם הקשוח שלי אל תהפוך לשם של כוסית.. אמרתי וולף זה טוב.. ואגב לא זה לא מעצבן אותי שאתה קורא לי וולפי יש אנשים שקוראים לי כך.. אבל בגלל היותך כוסית תשאיר את זה וולף בבקשה

id0a

New member
הוא צריך עוד חברים כדי להיות גנג

בנתיים הוא לבד, וכולנו יודעים שזאבים חיים בלהקות ואם לא - הם מתים. מוהאהאהאהאהאה!

למעלה