כבר חילקו עוגיות לתיאטרון?

DeadWolf

New member
שמע חבר זה לא אני שמתחיל פה

עם כל השטויות.. ותאמין לי שאני מכיר פה אנשים גם וזאת הסיבה היחידה שבאתי לפה.. זה שאנשים פה מתנפלים על כל הודעה שאני כותב בתגובה מסריחה זה משהו אחר.. ותסתכל שאף הודעה שלי לא הייתה בניסוח מעצבן עד לשלב שאנשים פה הגיבו לי.. אגב זה אתה גלעד מעין שריד?

glebRa

New member
זה לא העניין של הנוסח.

זה התוכן. אתה מגיב לעתים ברצינות על נושאים שהם לא. ולהיפך. כמו שאמרתי יש המון בדיחות פנימיות בכל נושא ולכן חכה שתבין אותן ואז אם יהיה לך משהו חכם וחשוב להגיד תכתוב.

DeadWolf

New member
בסוף אני זה שיוצא חרא אהה

שים לם שכל הודעה שכתבתי בפורום לא משנה באיזה נושא זה הפך ל "סתום ת'תחת" ויכוליות שזו בדיחה פרטית ויכול להיות שלא אני הבנתי את זה בדרך שזה נאמר אליי ואגב גם אנשים מהפורום פה שהם חברים שלי אמרו שהם לא יודעים על שום בדיחה פרטית בסגנון הזה. ואם אתם רוים לכתוב בדיחות פרטיות תפתחו קומונה/פורום פרטי ותכתבו כל מה שאתם רוצים.. ואף אחד לא יציק לכם.. ככה שזה פתוח לכל העולם והפורום עצמו נועד לאנשי לב השרון שאני אחד מהם אני יכול לכתוב מה בראש שלי ואם אתם לא רוצים שאני יגיב לבדיחות פרטיות תכתבו בסוף כל הודעה שהיא בדיחה פרטית "בדיחה פרטית אור וולף אל תגיב כי אתה לא מבין" סבבה??

סתום ת'תחת

גלעד תן לו לכתוב מה שבא לו. זכותו. אנחנו שמים זין על ההודעות שלך. אנחנו מתייחסים לך בהכי זין בעולם. סתום ת'תחת לפני שעידו זורק עליך חצץ.

DeadWolf

New member
אני רואה שאתם שמים

זין.. בזה שאתם לא מגיבים לאף הודעה שלי לא מקללים ורק רוצים שלום ואחווה בין כל בני האדם.. פחח

סתום ת'תחת

כבר אמרתי את זה ואני אומר את זה שוב: זה לא שאנחנו שונמאים אותך,אנחנו שונאים את כולם טוב האמת אותך קצת יותר למה אתה לא יודע מתי לסתום ת'תחת הגדול שלך

Ms UnderstOod

New member
חחח גלעד איזה טיעון הבאת

"זאת בדיחה פרטית אז יצאת מטומטם שהגבת".. נו באמת.. אז בגלל שהפורום מלא בדיחות פרטיות אסור לו לכתוב פה?
אוי, שרשרתי לא נכון? דאם.

glebRa

New member
לא. שיגיב בכיף, רק שישקול מילים

ולא יקפוץ כמו חמור...

NiKi†a

New member
הוא צריך לשקול מילים?

הוא קופץ כמו חמור? אתה בטוח שהסתכלת על ההודעות הנכונות?

ד"א

הפורום הוא פורום "ישובי לב השרון" לא פורום "יה-איזה-קטע-אני-מכיר-פה-אנשים-אז-אני-אכנס-ואציק-ואצא טמבל". משמע מלכתחילה מקומך לא פה, כי אתה מתל מונד, ותל מונשד זו מועצה מקומית משלה, והיא לא שייכת ללב השרון. עכשיו בנוגע לפרדסיה/אבן יהודה/כפר נטר/צורן וכו' שפה למרות שהם לא במועצה - הם בשכבה שלנו ולומדים בביצפר האזורי של לב השרון ומכאן הלגיטימציה להכנס לכאן. עכשיו לך.

FiFi 59

New member
גלעד תשתוק

שוקי מכיר פה ארבעה אנשים. ואפילו יותר טוב מאשר אתה מכיר אותם.

FiFi 59

New member
הוספה

וואלה גלעד תפסת ת'תחת. ועוד אני הייתי נחמדה. סתום ת'פה שלך לפני שאני אפתח את שלי ויש לי כלכך הרבה מה להגיד. הוזהרת מראש. יומטוב ושקט פיפי

glebRa

New member
ואללה פרקי. אני מעדיף לשמוע זאת

ממקור ראשון ובפנים, מאשר לקבל זאת בהפוכה אח"כ על שטות הכי קטנה שיש. וחוצמזה שלא בריא לשמור בבטן...

DaSiLDhoRF

New member
גלעד יא רכיכה,

תפסיק להתרפס כל הזמן. תהיה גבר! ככה אתה רוצה להיות בסיירת?!

id0a

New member
תכלס, לגלעד אין מעידות, הוא כל הזמן

מדבר בנימוס ויפה (שזה מעצבן?!#@) והוא אף פעם לא יורד על אף אחד, אז מה כבר אפשר להגיד עליו ? פאנפנט ?

id0a

New member
אבל תביא איזה משו קצת יותר מתוחכם

מסתם "הומו" "מטורפת" "עברין מקלדת" כדי שיהיה אתגר...

DeadWolf

New member
למה אתה צריך להתחכם??

זה בדיוק הדימויים המדויקים שלכם.. אם אתה רוצה אני יכול לפרט על זה..

למעלה