אז מה אתה כאילו זומבי? וואי אתה כזה כלי! זומבים יודעים לסתום ת'תחת?
ק קולה מהאף New member 5/5/06 #109 אז מה אתה כאילו זומבי? וואי אתה כזה כלי! זומבים יודעים לסתום ת'תחת?
ק קולה מהאף New member 6/5/06 #122 כי יש לנו דברים יותר חשובים לעשות כמו לחגוג את ה-1 במאי ולהציל את העולם. אתה מפריע לנו,אז סתום ת'תחת
L lil bad ridin hood New member 6/5/06 #121 ולענייננו קצת בדיליי, אבל זה בגלל שאמרתי לכם את זה כבר - היה מדהים. כמה אנשים שם ממש הפתיעו אותי. עלו והצליחו.
ולענייננו קצת בדיליי, אבל זה בגלל שאמרתי לכם את זה כבר - היה מדהים. כמה אנשים שם ממש הפתיעו אותי. עלו והצליחו.
D DeadWolf New member 7/5/06 #132 אתם אלה בלי הגיוון.. כולם פה באותה קללה.. חשבתי אולי זה משהו מעבר לידע שלי וככה אני אפגע בכם קשה יאללה כוסומו
אתם אלה בלי הגיוון.. כולם פה באותה קללה.. חשבתי אולי זה משהו מעבר לידע שלי וככה אני אפגע בכם קשה יאללה כוסומו
I id0a New member 8/5/06 #133 זה מדע נשגב, אפילו דסי האלכימאי המשוגע לא מבין מה הולך עם צמד המילים האילו. אבל דבר אחד ידוע וברור! לא קיבלתי רשות להשתמש ב"סתום ת'חור" (צריך רשיון מיוחד..)
זה מדע נשגב, אפילו דסי האלכימאי המשוגע לא מבין מה הולך עם צמד המילים האילו. אבל דבר אחד ידוע וברור! לא קיבלתי רשות להשתמש ב"סתום ת'חור" (צריך רשיון מיוחד..)