כבר חילקו עוגיות לתיאטרון?

id0a

New member
ובתכלס, לנו יש גאוות יחידה\מגמה

כמו שלאף אבל לאף מגמה בבית ספר הזה(ושירה תסלחי לי, אבל גם לקולנוע וזה לא נתון לוויכוח) ואני חוזר "אף" מגמה בבית ספר דרור לא תיהיה ולא היתה. אז זיין עליך. ושוב, חג עצמאות שמח נקי מתאונות, משיכרות ושניהם ביחד.(כדי שלא תשכח ושוב יקרה מקרה).

Ms UnderstOod

New member
הרשה לי להעמיד אותך על טעותך..

המגמה עם הכי הרבה הווי לנצח תהיה ה"מ.. איפה דניאל כשצריך אותו

דניאל עם נפוליאון ברוסיה...

וה"מ בהחלט אחווה לא מזמן אני רע אייל ואופיר עשינו דאבל דייט

Ms UnderstOod

New member
יצאנו לבית המרקחת של פאנקיוויץ'

מקום מפגש מרכזי של כל המי ומי מזל שלחפי יש 18 אחרת לא היו מכניסים אותנו

FiFi 59

New member
חמוד

תרגע.. כל מגמה והגאוות יחידה שלה, וסליחה אבל אין לך זכות להחליט מי הוא השולט כמו שלי אין.. (ואני יכולה לתת לך מספר טיעונים שמצדיקים אותי בקשר לשליטה של המגמה שלי)

id0a

New member
לו משנה מה הכיתה אומרת בסוף משנה

מי מפקד על הכיתה, אצלנו זה שלמה. אדם אשר אינו מכבד את שלמה - עתידו לוט בערפל. (יענו מורידים לו ת'זיין-מופנה גם לבנים וגם לבנות. תפעילו ת'דמיון).

DeadWolf

New member
אוהו..

רק בלי אייומים.. פשוט תגיע מחר ב12 בלילה לעיגול ונסדר את זה רק שנינו.. אגב שכחתי להגיד שאתם אפסים.. ובקשר לקטע של מכוער.. אני רק יגיד שאת כולכם ראיתי וכולכם לא בשיא.. בכלל לא בשיא ועוד משהו.. עידו אתה הומו! שירה את מטורפת (במובן הרע)! קולה מהאף אתה סתם עברין מקלדת.. שיהיה לכולכם עצמאות שמח! וביי

Tapuhi

New member
ממ אני לא מכירה אותך ואתה לא אותי

(בתקווה) אם אף אחד פה לא "בשיא" ולא עומד בסטנדרטים שלך.. למה אתה לא הולך? סתם תהייה :)

DeadWolf

New member
למה אני לא הולך??

כי אתם חברה מצחיקים... יותר נכון מטופשים.. וזה מצחיק אותי אז אני נשאר.. ושאמרתי לא בשיא לא התכוונתי למה שחשבת.. שיהיה לך יום טוב ולמה את פה אגב??

glebRa

New member
היא כאן כי בניגוד אליך, היא מכירה

את האנשים שכותבים פה, גם מעבר למקלדת. ולא. זה שראית אותם במופע תאטרון לא נחשב היכרות. אם אנחנו מטופשים בעיניך ומצחיקים אותך, שיבושם לך. תקרא, תצפה ותצחק עד מוות. רק תעשה טובה ואל תגיב, זה רק מרגיז. אז אותך זה מצחיק, אחרים זה מרגיז. אז תעשה טובה ואל תעשה צראמוניה מכל הודעה שנראית מטופשת בעיניך. הרבה מהנושאים פה זה בכלל בדיחות פרטיות שלא תבין אותם גם בעוד 7 שנים.

למעלה