כבר חילקו עוגיות לתיאטרון?

id0a

New member
ובוא אני יגיד לך עוד אמת, לא מעניין

אותי מה אתה חושב על הבחירות שלי בחיים (לא שאני יודע על מה אתה מדבר..) ואתה לא תשפוט אותי, כי אתה אהבל (אם שכחת) כמו שהזכרתי למעלה, ואני שם עליך זיין. עצמאות שמח.

בוא נדבר על בחירה דפוקה בחיים

שלך וזה להיכנס לפורום כי לאט לאט אתה תעצבן אותנו יותר ויותר,והקשיחות שלנו תאפיל על ההגיון ואז נבוא אליך בלילה (או ביום),ונעשה בך את זממנו. ושאני אומר זממנו אני לא מתכוון למשהו מיני חס וחלילה (אתה מכוער),אני מתכוון לאלימות חסרת רסן. ואל תחשוב בכלל להביא חברים לעזרה,כי אין לך (אל אם כן אתה מחשיב את יד ימין...). אז סתום ת'תחת

id0a

New member
חפי אני לא מאמין, אתה כל כך כלי

תכלס, החתימה הזאת הכי מתאימה לך. (מעניין מי צעק לך את זה אתמול בצהריים..). ומר וולף, אם פנינות חוכמה הללו יצאו מפיו של דור המאופק והמחושב, מצבך דומה למתב המים השפירים בארץ. (ובגלל שאתם לא מבריק בחוכמה נגיד את זה ככה: המצב שלך חרא.)

מסתבר

New member
אתה יודע ... לא כולם מבריקים כמוך

והצליחו להתקבל למגמה היוקרתית "גיאוגרפיה", סליחה, לימודי א"י.

DeadWolf

New member
1 ו2

1)אני לא אח שלך ולא של אף אחד מכם 2)אמא שלך פריק!

id0a

New member
אני יודע שלא כולם מבריקים כמוני...

ואני לתומי חשבתי שחובלים לוקחים רק אנשים איכותיים..."מסתבר" שלא... אומנם אני לא בכימיה או פיזיקה או משו כזה, ואולי ניסית לרדת\לפגוע\להתנשא (כמו שאתה בדר"כ אוהב לעשות לאחרים..) אבל עליי זה לא הצליח לך. אני מרוצה ממה שאני עושה ואתה רק יכול לקנא... בברכת יום עצמאות שמח, נקי מתאונות, משיכרות ושניהם ביחד, עידו.

מסתבר

New member
../images/Emo6.gif

חל חוק ההתיישנות על תאונות דרכים? כי למיטב הבנתי גם לך היתה אחת כזו. ההבדל הוא שאני צריך להיות שיכור מת כדי לעלות על המדרכה, אתה עושה את זה גם כשאתה פיכח. לא באתי להתנשאות על מגמת לימודי א"י, אתה השווצת במין ידע שרכשת במקצוע מורחב בלימודיך התיכוניים, אין פה שום חכמה יוצאת דופן, זה כמו שאני אדבר על כוח צנטריפטלי ואומר שאתה מטומטם כי אתה לא יודע מה זה אומר. והקטע עם חובלים - יש מה להגיב בכלל? אתה סתם מבואס כי לא קיבלת כלום ביום סיירות.

id0a

New member
../images/Emo151.gif

ההבדל הוא שאני יודע שלא עולים על אוטו שיכור מת ו\או לא שותים לשיכרות שאתה צריך לנהוג הביתה ועוד הבדל קטן שאצלי זה היה רק מדרכה ואצלך בו נספור ביחד, 123 פריטים: 2 מכוניות ועץ. (אני בודק מכוניות בדרכים לא קונבנציונליות, זה הכל). במגמת א"י לא נוגעים ולא פעם אחת במילה מים שפירים, זה בעצם לא קשור לכלום כי זה רק מילה בשפה העברית בלי שום קשר ללימודי א"י או פיזיקה. ועוד משו, אתה ועוד רבים חושבים שגאוגרפיה זה מקצוע תת רמה, נמוך ושפל (ככה הצגת את זה תקן אותי אם אני טועה) ואני מבין מאיפה קיבלתם את הרושם הזה. בגלל שבבצפר מב"ר לומדים גאוגרפיה והרמה באמת נמוכה, אבל בוא תתקרב ואני אגלה לך סוד, זה לא. והקטע עם חובלים ? אני לא מבואס מזה שאני לא קיבלתי כלום, הכל לטובה ואני יודע שאני יגיע לדברים שאני שואף אליהם וחובלים זה לא אחד מהם. נדבר עוד שנתיים ושיהיה לך בהצלחה בחובלים ואולי תלמד מזה רעות ולא התנשאות.

DeadWolf

New member
"ואולי תלמד מזה רעות ולא התנשאות"

יופי של משפט.. תקיים אותו קודם על עצמך לפני שאתה זורק דברים באוויר

id0a

New member
וזה נאמר מתוך.........היכרות איתי ?

לא, אז סתום ת'רקטום.

DeadWolf

New member
מתוך סיפורים ששמעתי עליך!

ומתוך ההכירות שלנו בפורום.. שאין פה כמעט אף אחד שלא התנאשת מעליו.. בכל נושא..

id0a

New member
בוא נלבן כמה דברים וכבר דיי נמאס

להיתווכח איתך, גם אם זה בצחוק וגם אם לא. וואלה, סיפורים... את גוליבר בארץ הגמדים קראת ? וכל העניין של הפורום, קח את הכל בצחוק כי ככה זה (חוץ מהוויכוחים עם גונן). כאן סיימתי את דבריי. סתום ת'לוע.

DeadWolf

New member
אני לוקח הכל בצחוק..

ואני לא סגור מי זה גונן.. אני מקווה שכולם פה לוקחים הכל בצחוק כי באמת שלא באתי לפה בכוונות זדון.. תשמחו

למעלה