כבקשתך מילי

DiGiHiLa

New member
עזריאלי....

זה כן בת"א....כי פעם הלכתי עם אימא שלי בדרך חזרה עד לבית....וזה לא כזה הגיוני שזה לא בת"א נכון?....

Kenny Girl

New member
לא לא לא, זה ברמת גן

בתור אחת שהולכת לשם פעם פעמיים לקניית דיסקים\סרטים אני אמורה לדעת, לא?

star_female

New member
אממ..

התחנת רכבת שיש בעזריאלי נחשבת לתל אביב, אז אני חושבת שזה בתל אביב. מצד שני, רמת גן ות"א ממש קרובות אז יכול להיות שעזריאלי באמצע (אני חושבת שאפילו יש שם שלט שאם הולכים לצד אחד זה ת"א והצד השני זה רמת גן).

star_female

New member
אה כן,

ולדעתי עזריאלי זה רעיון טוב, למרות שאם זה יהיה בחיפה יהיה לי יותר קל להגיע. ^^; אבל לא צריך להתחשב בי כי רוב הסיכויים שאני לא אוכל להגיע בכלל.

Digi Lista

New member
ומכיוון שגם אני בספק...

חיפה דווקא יותר נוח לי מעזריאלי(הייתי בעזריאלי לפני שנה ונראה לי שזה באמת בין תל אביב לרמת גן,אבל אמממ...אני גרועה בגיאוגרפיה),אלא שאני באמת בספק אם אני אבוא ולכן אני לא מציעה לקבוע מקום לפי מה שעדיף לי. כמו שאמרתי אני לא אחראית לעניין ולכן כול התכנון מוטל עליכם(...)...

Unicorn Fairy

New member
גמני בעד חיפה...

פשוט כי אחרת המפגש הולך להתפקשש חבל"ז. אני מבינה שהחברה' מעדיפים לסוע לת"א, שהיא עיר מרכזית וכו'... אבל בזמנים כאלה זה בעיה לצפוניים ובכלל לכולם לסוע לת"א שהיא מוקד חם לפיגועים, ובחיפה, (נכון שיש פיגועים בכל מקום), המצב יחסית שקט. אגב, אני אישית מוכנה לדאוג לכיבודיה (רק אם זה יתקיים בחיפה).

Kenny Girl

New member
גם לי לא יהיה פשוט להגיע

הרי אני גרה במקום שלא היו בו פיגועים ואמא כלבתית שלי מפחדת שאני מוציאה את האף מהביית

ריינמון

New member
מה אתם פסדר?

עזריאלי זה בין תל אביב לגבעתיים וזה בצעד של תל אביב וזה די רחוק מגבתעיים איזה 5 דקות ואל תיתווכחו אני גרה בגבעתיים ואני כל הזמן בעזריאלי אז זה לא בין רמת גן לתל אביב ורמת גן היא בצד השני של גבעתיים ככה שהם ביכלל לא קרובים ואני לא חושבת שאני יכל להגיע כי אני כניראה טסה לגור עם אמא שלי(בטוח)

Kenny Girl

New member
מה זאת אומרת גבעתיים?!

טוב היום אני ממילא הולכת בערב לראות שם סרט, אני אשאל את אבא שלי איפה (תארו לכם מה הוא יגיד? X_X)

גם לי יהיה יותר קל להגיע אם זה בחיפ

עכשיו אני כועס על תפוז הזה! כל המשפט נכנס ואני כבר מקווה ופתאום האות האחרונה של המילה האחרונה לא נכנסת! אההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ריינמון

New member
מה מה זאת אומרת גבעתיים?

גבעתיים זאת עיר בין תל אביב לרמת גן אפילו שהיא קטנה לא צריך למחוק אותה מהמפה גרים בה מלא עשירים (מי כמוני יודעת)

digiken

New member
אכפת לכם אם אני אתערב?

דבר ראשון, כמה מכם גרים במרכז הארץ? וכמה מכם גרים בצפון הארץ? אם אתם רוצים להפגש... צריכים להחליט גם על תאריך וגם על מקום שהוא מתאים לכולם... ואם תהיתם, עזריאלי הוא בת"א קרוב לגבעתיים... אני תמיד עוברת שם כשאני נוסעת לדודה שלי... ועוד דבר, כולם בעד הרעיון? ואמ... אני לא מכירה פה את כולם, ואני נחשבת לחדשה פה... אז מצטערת על ההתערבות... וכן, היה נסיון למפגש ככל שזכור לי בחופש שעבר, לא?

למעלה