ליסטה, את יכולה להקפיץ בבקשה?
ר רייסטלין מאגר New member 11/6/03 #23 תודה אבל לא מספיק שכולם יגידו "אני בא אני בא רעיון טוב". תנו תאריכים. אני אמרתי שלי נוח בכל יום בחופש הגדול.
תודה אבל לא מספיק שכולם יגידו "אני בא אני בא רעיון טוב". תנו תאריכים. אני אמרתי שלי נוח בכל יום בחופש הגדול.
ר רייסטלין מאגר New member 12/6/03 #25 כולכם אומרים "אני בעד אני בעד" אבל בסוף לא יהיה מפגש. תגידו תאריך!
K Kenny Girl New member 12/6/03 #29 האמפ לי יש חופש די צפוף אבל בבקשה בבקשה שזה יהיה בסוף יולי-תחילת אוגוסט כי אתם יודעים שאני טסה לרוסיה ועם זה יהיה באוגוסט, אני יכולה להביא את ליגי?
האמפ לי יש חופש די צפוף אבל בבקשה בבקשה שזה יהיה בסוף יולי-תחילת אוגוסט כי אתם יודעים שאני טסה לרוסיה ועם זה יהיה באוגוסט, אני יכולה להביא את ליגי?
ר רייסטלין מאגר New member 12/6/03 #36 ב-25 לא מפריע לי השאלה עם זה מפריע לאחרים, אבל אני מעדיף שזה לא יהיה ממש בתחילת החופש או בסופו, משהו באמצע.
ב-25 לא מפריע לי השאלה עם זה מפריע לאחרים, אבל אני מעדיף שזה לא יהיה ממש בתחילת החופש או בסופו, משהו באמצע.
ר רייסטלין מאגר New member 12/6/03 #40 אממ...זה לא צ'אט../images/Emo4.gif ואם אתם רוצים באוגוסט אז מצידי זה בסדר. אולי בראשון?