כבקשתך מילי

עקב שיחת אייסיקיו אתמול בלילה...

(שאת פרטיה לא אפרט כאן), אני ממש רוצה שיהיה כבר מפגש פורום, כי לחלק מחברי הפורום יש בעיות שכפי הנראה, אפשר לפתור רק פנים-מול-פנים, ולא דרך המחשב. עוד מעט מתקרב החופש הגדול, אין לימודים, אין מבחנים, אין חוגים. לי טוב בכל שעה ובכל יום. מה דעתכם?

Unicorn Fairy

New member
אני וסטטה חברות במציאות...

ואני חושבת שהיה נסיון לעשות מפגש שלא צלח (אבל זה רק מזכרוני...יכול להיות שאני טועה)

star_female

New member
לא היה מפגש...

היו כמה נסיונות לארגן אבל אף פעם לא היה ממש מפגש. אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא (אנחנו נהיה בחו"ל כנראה ואחרי זה אני מתגייסת).

star_female

New member
*אהם*בגרויות*אהם*

בתחילת החופש עדיין יש בגרויות (וגם באמצע אם אני אעשה מועד ב' במתמטיקה x.x) בקיצור אני אשתדל לבוא אם יהיה מפגש.. אבל אני לא יכולה להבטיח

star_female

New member
לא רק רוצה..

אני אהיה תוכניתנית (אני אעשה תוכניות במחשב בשביל הצבא ^^ מה שמזכיר לי שיש לי מחר בגרות במדעי המחשב ולא למדתי.. נו טוב.. במילא כל החומר פתוח).

Digi Lista

New member
אני כבר אמרתי שאני לא אחראית...

אתם רוצים תארגנו,אני לא בטוחה שאני אוכל לבוא(היום נתקעתי שעתיים בהסעה!!!)אבל תארגנו ואני אשתדל לעזור כמיטב יכולתי,אני לא מארגנת מהסיבות שפירטתי בעבר-אני לא טובה בקטעים האלה וכול העניין נראה לי מוזר יחסית...בכול אופן אתם רוצים-תארגנו
ושיהיה ברור שאף אחד לא ירגיש לא שייך כי הוא לא היה במפגש(וזה החשש הגדול שלי!),אני באמת לא רגועה בגלל עניינים כאלה...(ראיתי מה קרה בכמה פורומים אחרים)...

טיקיי

New member
אני לא חושב שיהיה לי איך...

אבל אם אני אוכל (רוב הסיכויים שלא), אני אבוא, כי אני רוצה. בכל מקרה, אני לא חושב שמי שלא מספר לך על הבעיות שלו באייסיקיו, יספר לך פנים מול פנים, כי זה קשה יותר.

אין קשר לזה

וחוץ מזה אני חושב שתמיכה ועזרה שתוגש פנים-מול-פנים תעזור הרבה יותר מעזרה שתוגש דרך המחשב, זה הכל.

DiGiHiLa

New member
...אני בעד מפגש פורום....

ואם יהיה רוב הסיכויים הם שאני כן אגיע...בגלל שההורים שלי ירשו לי....ומי שואל אותם בכלל?אני שואלת רק את הארוקה פאפא....להם במילא אני לא מקשיבה...לא חשוב.....

למעלה