כבל ל6230?..

SJdU

New member
כבל ל6230?..

טוב אז זהו זה קניתי את ה6230 היום , מזל טוב לי ! מכשיר בן זונה טוב בהס"כ שאני רציתי ממכשיר שיהיה קטן עם mp3 ויחחסית זהו זהץץ אה ושתהיה מצלמה אממ טוב אז ככה יש לי כבל אבל לא קיבלתי תוכנה ולא כלום.. משהו יכול להסביר לי איזה תוכנה להוריד ובערך את הא,ב של השימוש בכל של המכשיר ?? בבקשה !! כל ההתלהבות יורדת לי לאט לאט שאני לא יכולל להוריד דבירם

maxkohl

New member
איזה כיף לך

תוכנה, אפילו בעברית, קיימת פה: http://www.nokia.com/nokia/0,,54692,00.html לדעתי כדי להעביר MP3 שקיימים על המחשב, ה-MMC (כרטיס ההרחבה של הטלפון, זה שמגיע ברירת מחדל בערכה 32 מגה - רצוי שתקנה גדול יותר - 512 מגה היום הוא זול מאוד ונותן תמורה הכי טובה למחיר) צריך להיות מזוהה ככונן נוסף במחשב איך שאתה מחבר את הטלפון - ככה לפחות זה במוטורולה E398 - אם זה לא ככה אצלך, תחכה שיגיב מישהו שיש לו את טלפון כמו שלך

Yonatan77

New member
הטעיה חמורה ביותר!

הנפח המירבי של כרטיס-זיכרון שה6230 יכול לקרוא ולעבוד איתו כמו שצריך, הוא 256MB

maxkohl

New member
סליחהף אבל לא לפי פידבקים בפוקט -

יש כאלו שעובדים ויש כאלו שלא ("הטעיה חמורה ביותר!" - תהיה קצת רגוע יותר ותתמתן, אתה ממש הבהלת אותי עם הכותרת הזו - אתה רוצה רוצה להיות אחראי להתקף לב? לדעתי זה חמור יותר מלהיות אחראי לזה שמישהו יקנה כרטיס שלא יעבוד לו ומקסימום יחזיר או יחליף או ימכור או לא יודע מה... אתה מסכים איתי מר יונתן?)

Yonatan77

New member
סליחה שהבהלתי אותך..

השאלה היא האם יקבלו בחזרה כרטיס לאחר שהשתמשו בו..

shabak

New member
לא מדויק!

א. יורוקום תומכים עד 256MB, מעבר לכך, המכשיר יעבוד, אך התגובות שלו יהיו מאוד איטיות, ככל שנפח הזיכרון יעלה, כך איטיות הפעולות שלו יעלו. ב. בשונה מהמוטורולה, במכשיר הנוקיה לא נפתח כונן נוסף, אלא יש לעבוד מול תוכנה ייעודית. (audio manager ל-MP3) ו/או phone browser שניתן להוריד מהאתר של נוקיה.

ori793

New member
אני עובד עם 512,

התגובות בכל מה שנוגע לכרטיס באמת טיפה איטיות, יש טיפה בעיה בהורדדת דברים מהאינטרנט ושמירתם על הכרטיס, ושמיעת מוזיקה כשמחוברים לרשת ה GPRS. חוץ מזה המכשיר עובד מצוין, אבל אני לא ממליץ להשתמש ב-512 אחרי הכל..

למעלה