כבוד!

vinney

Well-known member
המם...

"אל תתנו למילה אוניברסיטה לבלבל אותכם - זאת לא אוניברסיטה" לא ממש מוסיף לאמינות המדגם שלהם כשהם מדברים על האוניברסיטה הפתוחה. גם דירגו אותנו במקום אחרון בגלל דברים כל כך סובייקטיביים עד שזה מעליב
טיפשי זאת לא המילה, עוד סקר מטעה ומכוון לתוצאות הייתי אומר.

GuestOfHonor

New member
בם ירדו על הפתוחה ולא ראיתי?

לא צריך יותר מזה כדי לשכנע אותי שהם עשו עבודה מחורבנת. מתנצל על ההודעה המקורית. (ואם מישהו קרא בטעות את הסקר בשרשור - האוניברסיטה הפתוחה זה מקום רציני, שיטות הלימוד שלו טובות, יש לו הרבה בוגרים ברמה גבוהה שבחרו בפתוחה כי הם עבדו בחברה תוך כדי או כי הם היו בכיתה י', ועד כמה שידוע לי הפתוחה נחשבת בעיני מעסיקים יותר מאשר שלל המכללות).

vinney

Well-known member
את כל זה הם דווקא כתבו

הבעיה היא שהדירוג שלהם מושפע מאוד מדברים כמו איכות הקמפוס, כמות וזמינות של מכונות צילום, איכות הקפה בקפטריה, ומספר מרצים פרופסורים. מכיוון שלפתוחה כל המדדים האלה שואפים לאפס (בערך 10% מהתלמידים לומדים בקמפוסים, אין (ולא צריך) מכונות צילום, ואין ממש קפטריות, ואין בכלל מרצים), הדירוג שלה יצא איפשהו באמצע המכללות. לא ברור לי מה ההגיון בסקר הזה, כאילו, אנשים בוחרים אוניברסיטה לפי איכות הקפה? מוזר.

vinney

Well-known member
שלא לדבר על זה שהם דיברו עם מספר

מאוד מצומצם מתלמידי הפתוחה, שהוא מפולח במדויק לאנשים שהכי לא מתאימים שם (סטודנטים בתחילת דרכם בקמפוס בית בירם).

ron369

New member
אבל אם מנהל אחד כן מקשיב,

וכך משקלל את הבוגרים שמגיעים אליו, לכולם מסריח (עשן). נכון?

neko

New member
זה כבוד? הבינתחומי עקף את את"א השנה

(שנה שעברה או לפני שנתיים הם היו הפוכים במיקום). זה כבוד

vinney

Well-known member
וואלה... יש אחלה קפה בבינתחומי

טוב כמעט כמו זה שבעברית!

neko

New member
חחח ../images/Emo3.gif דווקא הקפיטריה ממש גרועה...

GuestOfHonor

New member
בשום שלב לא אמרתי שאת"א מוצלחת

מה לעשות, יש אנשים שלא אומרים דברים שלדעתם הם לא נכונים

למעלה