כבוד למיגזר!

גנגי

New member
וואללה? ככה הפסדתי מחזר?

מייד תעביר אותו לצינורות המקובלים! או את הצינורות המקובלים שלו אליי!

זה בסדר.

גם אני נשפכת מדולי פרטון.
בעיקר כשהיא שרה שהיא תמיד תאהב אותי. נכון שהיא משאירה את וויטני היוסטון לאכול את האבק שלה?

ב'ונה, היא פשוט מותק אמיתית!

פרטון צוטטה כמי שאמרה שאינה נעלבת מבדיחות על בלונדיניות מטומטמות, כי היא יודעת שהיא לא מטומטמת ולא בלונדינית... ורגע רצינות: היא האשה הראשונה בתחום מוזיקת הקאונטרי שהיתה לה בעלות מלאה על כל הזכויות של שיריה וסרטיה. מדובר באשת עסקים ממולחת ורצינית, בניגוד לדימוי הבובתי שהיא בנתה לעצמה. היא גם אמרה פעם שהיא גאה להיות הבעלים החוקיים של כה מה שקשור אליה, מלבד החזה, הציפורניים והשיער (נדמה לי שהיום אפשר להוסיף לזה גם שפתיים ועפעפיים). הציפורניים המלאכותיות, אגב, הן אלה שסיפקו את צליל מכונת הכתיבה בשיר 9-5.

גנג

New member
../images/Emo45.gif נכון שגם זה פמיניזם?

נכון גם שחרא שהיא צריכה להיות כל כך הרבה יותר חכמה, מוכשרת ופרובוקטיבית מגבר בשביל לעשות את זה.

אלי ו.

New member
ושגריר שבוגד באשתו?

האם גם הוא חייב להודיע מראש למשרד החוץ? אני טוען בדיוק ההפך, מותר לו לעשות הכל כל עוד זה לא מתפרסם. שגריר אינו פקיד המבצע עבודה טכנית, שגריר מייצג את פניה של מדינת ישראל לטוב ולרע ולכן כללי ההתנהגות הנדרשים ממנו שונים ממשרתי ציבור אחרים.

הצורה הנבזית בה אתה כותב הומו/בוגד

מעידה עליך כאלף עדים. אין שום קשר בין הומו לבוגד ורק מוח סוטה של אדם כמוך יכול ליצור קומבינציה כזו הנובעת מהרעלת הנפש שלך בהשוואה שהומו שווה פושע שדינו מוות.

לא אסלח ולא אשכח

שאילצת אותי להצדיק עכשיו את מסורתי- הוא פשוט ציטט את המילה בוגד שכתבתי במובן בו גם ביבי בוגד- שזה בוגד באשתו.

masorti

New member
הנבזה הוא אתה...

רציתי לכתוב "הומו או בוגד (באשתו)" - שהן שתי אפשרויות שהזכרת, אלא שמספר האותיות בכותרת לא הספיק ולכן השתמשתי בסימן "/" כתחליף ל"או". אתה מוזמן לספור את האותיות ולבדוק. אני לפחות לא נוסע בפורים במיוחד לבני ברק כדי לצלם חרדים מחופשים ולעשות מהם אחר כך חוכא ואטלולא. רק אדם חולני נוסע במיוחד לעיר חרדית כדי לאסוף על החרדים חומר שיאפשר ללעוג להם ולהגחיך את אורח חייהם.

למעלה