כבוד למגזר!

אבזץ

New member
כבוד למגזר!

חסידות גור מככבת בכותרות. והרי תקציר הידיעות: 1. חסידת גור שמתלוננת על בעלה הסוטה, שמטריד מינית ילדים קטנים ונערים. המשטרה סגרה ת'תיק (אביו של אותו סוטה הוא איזה גרוייסע מעכר בגור). בעקבות התלוננותה של אשתו אצל ערוץ שתים החקירה נפתחה שוב. (הנ"ל פורסם בתקשורת) 2. הידיעה הבאה עדיין לא פורסמה, לפי מיטב ידיעתי: נתפסה כנופיית פורצים חרדיים - שמונה אברכים חסידי גור - חלקם בעלי משפחות... החוליה נתפסה כשאחד מהם ניסה לפרוץ לביתו/משרדו של חלפן (ו/או מלווה) כספים בשם דויטש מבני-ברק. דויטש שכבר גנבו ממנו שלושים וחמישה אלף דולר, לא ויתר ונאבק עם הגנב החרדי. הגנב אמנם נמלט, אך החליפה החסידית שלבש נשארה אצל דויטש. להפתעתו נתגלתה בכיס החליפה תעודת הזהות של הגנב. סוף גנב לתליה. לכידתו ע"י המשטרה הביאה למעצרם של שאר החסידים המעורבים. ובחקירה הסתבר שהיו שותפים לכמה וכמה פריצות לבתים חרדיים. ובציבור החרדי שישו ושמחו איני שמח לאידם חלילה (אולי מעט...). יחד עם זאת, טוב לראות במוחש כי כאשר מקצצים את הקצבאות של הכוללים, בני-ברק מתגלית כאחותה התאומה בת-ים. דרך ארץ קמה לתורה, ולא ההפך - לימוד התורה לא הופך אדם לטוב יותר... אולי המעשיות האלה יפתחו להם ת'עיניים לראות את החור השחור ואת הבור אותו הם כורים לקבור עצמם בעודם חיים.

מה קשור לימוד תורה לחבורת פורקי עול אלימים

בליע להיכר אותם, לא נראה לי שהם היו ה"שפיצים" של "שפס אמס". תגיד לבישת שחורים +גאטקעס +המנעות ממקלחות ומישיבה על מיטת רעיך - לא מעניקים ביטוח מפני פושענות. אבל לימוד התורה? תורה מאן דכר שמיה הכא?

אבזץ

New member
ייתכן. פשוט השפיץ נתחתן עם הגביר

או שנתמנה לרב איזו קריה. מזונותיו נתונים לו כיד המלך. בינתיים, אין לו סיבה לגנוב. הוא מסתפק במישמוש לקטינים... מסמסת את הפואנטה (גם ככה לפואנטה יש טעם רע), "דרך התורה" בפשיטת רגל. וזו לחלוטין לא גוזמה. מתחת לפני השטח החרדי הקרקע בוערת, מאז סגירת ברזי התקציבים. המשוואה פשוטה: כשאין כסף, הפשע גואה.

אל תרחיק לכת !

מודה הנביא הנודיסט, שבעבר אותה קריה זונה, היתה נאמנה. ואף כי עתה מרצחים, לפנים היתה מלאתי משפט! שמאז חזקיה החזירם בתשוקה, וחובל עול מפני שמן, התדרדרו מוסרית. ובפרט בדורו של יאשיה, שאף כי לא פסקו ממנה אנשי אמנה בדברי תורה, לא כן במשא ומתן !

לא יכול להיות. זו סתם תשקורת.

זאת אומרת, יכול להיות שזה קורה, אבל איך לעזאזל זה דלף החוצה???

האם אפשר לדעת ?

היכן ישנו חלפן כספים בבני ברק העונה לשם דויטש ? שוחחתי עם אחד מהדייטשאלאך חלפן כספים בירושלים, והלה אף אינו יודע במה מדובר. ולדבריו, אילו היו דברים מעולם, הדבר היה לשיחת היום אצל אנ``ש.

Epignosis

New member
דויטש הוא אחד מחלפני הכספים הגדולים בארץ.

אני יודע מי זה, והוא לא חלפן שפורט 1000 דולר, אלא אחד שנוסע לירדן או משהו בשביל לפרוט סכומים אסטרונומיים בשביל צ'יינג'רים אחרים.

מישהו מכיר כאן ?

את דוייטש הלז? אני בניברקי לשעבר ואף פעם לא שמעתי על מלווה/ חלפן וכדומה בשם דוייטש.

המעניין

שאף חלפני הכספים דוייש בירושלים, לא שמעו על חלפן בשם זה בבני ברק. ומשום מה ניראה, שהספקנות אינה נחלתי הבלעדית.

בערוץ 10 נאמר אחרת

נאמר שהתיק הועבר לפרקליטות ולא שהתיק נסגר. היה גם ראיון עם האשה שנמצאת עכשיו במקלט לנשים מוכות מהמגזר החרדי . ובכל מקרה ישראל - אתה לא צריך לשמוח על דברים כאלו . אל תשכח שבאת מחסידות גור ... הכל מאהבה ...

ומה בכך?הן שרופי הכבשנים מאשימים...

מנהיג הסיקריקים מאשים את חסידות גור בעושק נלוז של יהדות וארשא שמכרו את בתיהם עבור אישורי עליה עת עלה עליהם הכורת. אך הכסף נאכל כלעומת שבא, ולא נודע כי בא אל קרב איטשה מאיר לעוין. ומומלץ לקרוא על מעלליהם בספריו עת ניסיון וההעתקות.

Le Fay

New member
מפיתום. אצלנו אין דברים כאלה, רק אצל חילוינים

Epignosis

New member
למה אחותה התאומה בת-ים?

כאן לבד ציטטת שני מקרים. אין סיכוי שערים חילוניות יעקפו את זה במקרי פשע! ויבוא כאן החכם שיגיד: זה קורה הרבה יותר, אבל משתיקים את זה. ואני התם שואל, מילא חילוני יטען כזה דבר, אגיד אולי. אבל אני בתור יוצא בשאלה מכיר שעדיין רמת הרכילות בציבור החרדי עצומה, ולהשתיק סיפורי נוכלות ופשיעה זה יהיה מבצע בלתי אפשרי. אולי זה לא יגיע למשטרה אבל לפורומי הייד-פארק זה יהיה עוד לפני ביצוע החטא.

למעלה