כבוד למגזר!!!

AeroSlash

New member
זה הקטע...

שלא. לכל הבסיסים שאליהם כן היו תקנים - היה יותר מתקן אחד. חצור - זה הבסיס היחיד שאליו היה תקן אחד והרוב המוחלט של הקורס רצה אותו והרוב המוחלט גם רשם אותו באופציה הראשונה. מה שהביא אותנו בסופו של דבר למצב שלרוב הקורס יש כמעט העדפות זהות שהולכות בערך ככה: "1. חצור 2. רמת דוד 3. נוטה להשתנות". בגלל זה גם היינו בטוחים שאנחנו הולכים להדפק כי ההעדפות היו כאמור כמעט זהות ובחצור היה תקן אחד. תקן של אלה [כך הסתבר בדיעבד]

AeroSlash

New member
לא רע...

מלא רשמו את תל נוף באחת העדיפויות. ה"3. נוטה להשתנות" הכוונה בעצם לתחרות שהייתה לתל נוף וחצרים על המקום הזה D: הגעתי היום לבסיס אגב, חמשושים קבועים, אפטרים, תורנויות מאוד מאוד מעט. יהיה כיף :)

../images/Emo195.gif../images/Emo140.gif../images/Emo34.gif וזה כבוד אמיתי למגזר../images/Emo104.gif

בטח גם היית חניכה תורנית.... בהצלחה רבה!

AeroSlash

New member
אכן ש|מאל|

והרי השרוך
"אפשר להוציא את השרוך מהחנת"ר אבל כי אפשר להוציא את החנת"ר מהשרוך" אחחח ימי הקורס העליזים..

../images/Emo6.gifאיך ידעתי.... ../images/Emo140.gifרואים שאת "תותחית" למרות

שאת בחיל אויר
.... דרך אגב - גם אני שירתתי בזמנו בחיל האויר - אבל, הרבה לפני שזה היה גם חיל החלל... שוב, בהצלחה רבה!

AeroSlash

New member
הלו הלו...

לא לזלזל בחיל האוויר [למרות שחיל האוויר מזלזל בכל השאר
] אני לא מאלה שבאים להתחפשן בחה"א, אני אשכרה עושה עבודה נחוצה [כן כן תתפלאו]. ד"א, F16 באוויר, או יותר נכון לקראת הנחיתה זה אחד ה-מראות. בעיקר שאת נוסעת במכונית שעוברת כמעט מתחת למטוס בזמן שהוא נוחת. הנהג המחורפן החליט שבא לו קצת אקשן ומיותר לציין שהשתנתי במכנסיים, נכון?

../images/Emo12.gif וווייי... איך קלטת "צליל זילזול"../images/Emo35.gif

התכוונתי ש"תותחית" וחיל אויר לא אמור ללכת ביחד, כאילו.... דרך אגב, בתקופה שלי דווקא הפאנטום וה-F15 "עשו לי זאת זה" (למרות, שבפועל אכלתי גריז של מסוקי קרב...)

הקיובה

New member
זה נכון,באמת זול לגור שם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

המחייה שם זולה, בעיקר לגבי חשבונות של מים וחשמל, אבל הדיור שם יקר. למרות שזה תלוי באיזה שכונה שם אתה גר, מין הסתם.

TaL53

New member
the great leap?

האם רוסיה מזנקת חזרה לימי גדולתה? כתבה בנושא שמצאתי ב"מעריב" http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/598/663.html

למעלה