כבוד למגזר!!!

TaL53

New member
אם זה תלוי בך

אז תנסי להשיג משהו עם יציאות טובות. דרך אגב, את הת"ש אישרו לך?

AeroSlash

New member
לא ביקשתי...

עשיתי את החישובים שלי ובתכלס, מתלכתחילה לא כ"כ רציתי יומיות, זה הכל היה אילוצים, אז הסתדרתי עם האילוצים.

TaL53

New member
לא קשור יומיות

יש גם הת"ש 2\1\3 שזה לא יומיות פשוט בלי סופ"ש בבית או עם אפטר באמצע השבוע. אני בטוח שבתפקיד שלך יש אופציה כזאת. את רק צריכה להגיש בקשה.

AeroSlash

New member
אממממ...

לא בדיוק הבנתי מה הקטע בזה אם הסופ"ש לא בבית [אלא אם כן לא הבנתי נכון]. כי כעקרון היציאות שלי [מלבד ההסמכה שאני לא בדיוק יודעת איך היא תהיה], זה חמשושים קבועים + אפטרים פה ושם.

TaL53

New member
טעות שלי, התכוונתי סופ"ש לא בבסיס

אז אם היציאות שלך זה חחשושים קבועים זה מצויין!!! בלי שבתות בכלל?

AeroSlash

New member
אבל שוב-

זה מה שאני הבנתי. יכול להיות שאני אסגור יותר ויכול להיות שאני אסגור פחות. אבל זה העיקרון. וחצור זה באשדוד כמעט.

TaL53

New member
אהה..נכון:)

פשוט יש גם את חצור הפלילית (הגלילית) אז לא הייתי בטוח. אז זה ממש לידי! תקפצי לבקר:)

חצור הגלילית זו עיירת פיתוח של נרקומנים ומוכי

חיים. היא כמובן התכוונה לבסיס חיל האוויר שנמצא ליד אשדוד..

TaL53

New member
זה אומר שאת כן תסגרי?

לסגור שבת זה גם סוג של חוויה, במיוחד אם אתה סוגר עם אנשים שאתה אוהב. אבל אם זה כן יפריע לך מבחינה אישית תלכי ותוציאי ת"ש, זה לא אומר שתעברי לבסיס של יומיות אוטומטית. בסופו של דבר זה גם תלוי בהחלטה שלך.

AeroSlash

New member
אני מתה על שבתות...

זו ה-חוויה !!! כשסגרנו 21 בעובדה זה היה אחד הדברים הטובים עד עכשיו בשירות...

TaL53

New member
דרך אגב

איך היה הסיום? שבירת דיסטנס? למה אין תמונות מהסיום? במיוחד עם הבחורה הבלונדינית בשביל ולן..

AeroSlash

New member
אז ככה...

שלשול לא קיבלתי. הייתי אמורה היום להגיע לטייסת. אז הגעתי לטייסת - אני חייל ממושמע ואני החייל הממושמע מגלה - אין טייסת - טיול. אז בעיקרון הייתי אמורה השאר שם עד מחר ולצאת חמשוש, אבל שלחו אותי הביתה כבר היום ומחר אני חוזרת לשם. זה בערך הסיפור הכי נפוץ בצה"ל אני מניחה. בכל מקרה - השבירת דיסטאנס הייתה הכי טובה בעולם. אני אעלה תמונות בהמשך. הסיום היה מעולה, כאמור קיבלתי חניכת למופת
. מעולה - אבל עצוב. חלק מהבנות בקורס התחילו עם הבכי יומיים לפני הסיום, ככה נתנו לעצמן כזה זמן להכנס לאווירה. תמונות כאמור יש, יעלו מאוחר יותר [ויכול להיות אפילו עכשיו, נראה אם יהיה לי כוח
]

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חוץ מהעובדה ששלשול באמת לא קיבלתי [ועל כך יעידו הטחינות במטבח] גם שלשוש לא קיבלתי.

AeroSlash

New member
והרי הקורס עצמו

אל תשאלו אותי למה חולצת הסיום בצבע נזלת - באמת שלא אני בחרתי, באמת

TaL53

New member
בכי בגלל סיום הקורס

או בכי בגלל הקורס עצמו?:) כול הכבוד על המצטיין!!!!:)

AeroSlash

New member
הסיום ):

היינו משפחת מנ"ת קטנה כזו. אפשר לומר אבא, 3 אמאות [פוליגמיה וכאלה] ו-24 ילדים [נראה לי היינו משפחה אולטרא-חרידית או משהו]. קשה להפרד עכשיו

TaL53

New member
אבל חלק מהבנות ימשיכו לשרת איתך

בבסיס החדש, לא? תמיד הקורס זה החוויה הכי טובה בשרות:)

למעלה