כבוד למגזר!!!

TaL53

New member
כבוד למגזר!!!../images/Emo152.gif

שנה שנייה ברציפות מוסקבה מקבלת את התואר "העיר שהכי יקר לגור בה". במושגים שקליים עולה במוסקבה 25 שקל לכוס קפה:) שכירות של דירת שני חדרים תעלה 16,000 שקל לחודש (4000 דולר). http://news.yahoo.com/s/ap/20070618/ap_on_bi_ge/world_s_expensive_cities לעומת זאת הכי זול לגור זה בדרום אמריקה. בבואנוס איירס תשלמו 8 שקל לכוס קפה.

Astroo

New member
מדובר במחירים לאנשי עסקים שעושים relocation

ניתן לשכור דירת 2 חדרים גם ב-600 דולר, אבל לא ברמה שמתאימה לאנשי עסקים בינ"ל

TaL53

New member
זה היה די ברור

מרגע שהוא התחיל את הסיפור הזה בלי לבדוק מה עומד מאחורי טיב טעם היה ברור שהוא יצא קירח מכול הצדדים.

אל תהיה כל כך בטוח

הוא לא בנאדם טיפש. אני בטוח שהכל אצלו מתוכנן לפרטי פרטים. שום דבר לא קורה במקרה.

TaL53

New member
אני חושב שגאידמק בעצמו

לא יודע מה הוא רוצה. בזמן האחרון הוא יורה פשוט לכול הכיוונים ומנסה להיות בכול מקום. העובדה שמציגים אותו כמישהו שמנסה להשתלט על המדינה מעידה קודם כול על זה שהתקשורת חושבת שעם ישראל טיפש מספיק בשביל לקנות כול מה שהם דוחפים לנו. לפי המקורות הכלכליים שלי גאידמק בכלל לא בדק את מורכבות הנושא, הוא גם לא בדק את העובדה שלטיב טעם יש חוזה עם קיבוץ מזרע בקשר לשינוי היעוד של המפעל. אם גאידמק היה הולך על התוכנית ה"פרעונית" שלו זה היה עולה לו מיליוניים ללא שום רווח באופק כי כאילו הוא היה בונה חברה מכלום. במישור הפוליטי לא משנה מאיפה נסתכל אז גאידמק היה מפסיד כי הוצאת החזיר הייתה מרגיזה את המגזר שקונה שם אוכל לא כשר ואי הוצאת החזיר (אחרי ההבטחות שלו והעובדה שהוא נתפס כבעל אינטרסים במגזר הדתי-חרדי) הייתה מרגיזה את הציבור החרדי.

לדעתי מדובר בתרגיל יחצ"ני

מראש הוא לא התכוון לקנות את הרשת, אז הוא ישלם כמה מיליונים פיצוים אבל הרוויח הון פוליטי רב.

TaL53

New member
הוא לא הרוויח שום הון

הוא רק הראה שהוא באמת לא יודע מה הוא בעצמו רוצה.

לא מסכים איתך

ע"י ההודעה על הרכישה הוא הצליח לקנות סופית את החרדים, ע"י ההודעה על הביטול הוא הצליח לשמור על תומכיו החילונים בכלל והרוסים בפרט שלא לדבר על הפירסום לו זכה בתקשורת.

TaL53

New member
קודם כול מה שעניין אותו

זה בכלל הנושא הכספי. והוא ביטל את העסקה אחרי שההוא גילה שיש סעיף בחוזה בין קיבוץ מזרע לבין טיב טעם שמונע את שינוי הייעוד של המפעל. אז הוא רצה להוריד 10 מיליון מהעסקה ובעלי טיב טעם לא הסכימו. דבר שני, לא ברור איזה כוח פוליטי הוא רצה להשיג בדיוק כי לא נראה לי שאבן הקיום של החרדים זאת העובדה שאין להם טיב טעם בירושלים. ואין לנו זכרון עד כדי כך קצר, עצם העובדה שהוא הצהיר שהוא רוצה לעשות את מה שהוא רצה לעשות הרגיזה את כולם- את החילונים על הכוונה ואת החרדים על ההתקפלות.

ואתה באמת מאמין בזה? ../images/Emo6.gif

הוא לא רצה להרוויח כסף. יש לו דיי והותר עד 120. הוא ניסה להשיג כאן משהו אחר לגמרי [כמו ברכישת בית"ר, שרק הפסדים יש לו מזה]. ואני לא קונה את זה שהוא באמת "לא ידע" לפני כן את כל הפרטים.

TaL53

New member
deneg mozet bit mnogo

no nekogda ne dostato4no. אני מאמין שגאידמק באמת לא יודע מה הוא רוצה וסתם יורה לכול הכיוונים. בעניין טיב טעם הוא באמת לא ידע על ההסכם בין טיב טעם למזרע, או שהוא חשב שהוא יוכל להכפיף את מזרע לרצונו. בכול מקרה הסיפור לא עבד לו.

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

אני לא כלכך בטוחה שזה עושה טוב לאזרחים של רוסיה...

נו זה ם תלוי איפה שוכרים דירה

באיזה מקום במוסקבה ...יש אבדל בין מרכז ללא מרכז.. ואותו דבר על הקפה...תלוי איפה שותים קפה. בבית קפה נורמלי בחיפה עולה הקפה איזה 20 שקל

varui

New member
גאימדק

כמו מישהו אמר פה כניראה הוא לא ידע מה הוא רצה בעצמו כי אם הוא הייה הופך אותה לרשת כשרה הוא הייה מאבד קולות של ציבור רוסים אבל אם הוא לא הייה מכשיר אותה הייה מאבד קולות של חרדים אזה כניראה הוא חשב והוא החליט לא להכנס לקטע הזה אבל היום בבוקר אני שמעתי שהוא כיעט לא משקיע בארץ אלא הוא קונה יחיס ציבור

AeroSlash

New member
וכבוד הוא לי :)

סיימתי בתור חניכה למופת את הקורס בשעה טובה ומוצלחת וקצת [הרבה] עצובה כי קשה לי להפרד מעובדה ומבעיקר מהקורס שלי. מחר לבסיס. תאחלו לי בהצלחה
אוהבת אתכם

TaL53

New member
וקיבלתם שלשוש כבונוס?:)

קודם כול מזל"ט ובהצלחה בהמשך:) זה אומר שנראו אותך עכשיו לעיתים תכופות יותר?

AeroSlash

New member
אההה...

ובקשר ל-לעיתים תכופות יותר, יכול להיות ויכול להיות שלא. כעיקרון, לפי מה שאמרו לי ההסמכה זה חצאים, כלומר בערך ב-4 החודשים הקרובים אני לא אהיה הרבה בבית. לאחר מכן חמשושים כעיקרון אבל הכל תלוי בבסיס. גם ההסמכה וגם כל השאר אז נראה.

למעלה