כבודו של ג'נטלמן

cohensapir

New member
כבודו של ג'נטלמן

היי שוב חברים,סיימתי עוד סדרה וזה הזמן קצת לחפור,לא ככה ?~
A Gentleman's Dignity בשם: כבודו של ג'נטלמן.

כשהיא יצאה לפני כחצי שנה,ראיתי פרק אחד ולא ממש רציתי להמשיך,עניין אותי
סדרות אחרות.
אבל המון אנשים המליצו לי עליה,אז איך יכולתי לפספס??

מאוד אהבתי את העלילה.
4 גברים,4 נשים,שזה אומר 4 גברים עם אופי שונה,4 נשים עם אופי שונה.
ותיראו,הצליחו לחבר אותם ביחד,כמה שזה מדהים!
נתחיל בקים דו ג'ין וסאו יי סו-הזוג "הראשי" בואו נקרא לזה ככה כי תמיד בדרמה צריך להיות שחקנים הכי ראשיים.
אהבתי את הפעולות של דו ג'ין התחמן הזה כדי לגרום ליי סו להתאהב בו חחח,ובסוף הוא הצליח למרות שבדרך היו סיבוכים(הבן שלו שצץ משם מקום) ואיזה הצעת נישואים מושלמת,הוא כזה מתוק!! אג'שי חתיך ♥

ג'אנג רוק ומין סוק-וואי,כמה הזוג הזה הצחיק אותי זה לא ייאמן,בחיי כל פעם שראיתי אותם צחקתי.
ג'אנג רוק מושלם!! מתאים לו לשחק בדמות מצחיקה,הוא רודף שמלות,כל אישה יפה שהוא רואה חייב לחזר אחריה...והוא נשוי!!!
אבל הוא אוהב את אישתו,עובדה שהוא נלחם עליה עד הסוף ;)

טה סאן וסה רה-זוג רגיל,לא היה משהו מיוחד איתם,אבל היה צריך סיפור אהבה גם איתם,לא ?
צריכה לציין שהגבר שסאו יי סו הייתה מאוהבת בהתחלה זה הוא,אבל שתקה בגלל חברתה שגרה איתה,וחשבה שלה מגיע להיות איתו כי היא התוודתה באהבה שלה אליו מוקדם יותר.

ולזוג שהכי אהבתי : צוי יון ומה הא רי- היו הרבה בעיות עד שהגיעו להיות ביחד.
הבדל של 17 שנה,מה הא רי היא אחותו של חבר של יון(טה סאן).
מה הא רי כל הזמן הייתה מאוהבת בו אבל יון היה נשוי,אשתו נפטרה ומה הא רי הייתה בחו"ל ללימודים.
היא חזרה והאהבה שוב פרחה,היא נסתה לחזר אחריו,בהתחלה לא השפיע עליו...אבל שהיא כזאת עקשנית,צעירה ויפה...איך הוא לא יתאהב בה?? כל כך אהבתי את סיפור האהבה שלהם והלוואי שהם היו הזוג הראשי!!! בקטעים שלהם אני תמיד חוזרת אחורה ורואה שוב ♥

ו....אני חייבת להגיד משהו על ארבעת האג'שים שלנו !!
אהבתי את הרגעים שהם ביחד,תומכים אחד בשני,צוחקים ונזכרים בעבר.

הרבה הרבה זמן לא נהנתי מסדרה קלילה ויפה!
(שיגמר איי מיס יו,נדבר)
חחחחחח

שבת שלום !!

למעלה