"כבדהו וחשדהו"

"כבדהו וחשדהו"

יש באחרונה, מספר משתתפים שנכנסים לכאן וכותבים הודעות שונות ומשונות. אלו הם משתמשים שלא מוכרים בפורום ממקודם, שאלותיהם תמוהות במקרה הטוב, והמעניין הוא - שחלק לא מבוטל מהם חולק באותה התופעה - זו להם ההודעה הראשונה בפורומים של תפוז בכלל. אצלי, זה מעורר חשד לגבי אנשים שונים ומניעיהם.

Unblessed

New member
פרט, הסבר ונמק...

אם אפשר בפרטי, או באייסי... דרך אגב, מה הפירוש של החתימה שלך?

לא מישהו ספציפי

אלא הערה כללית, אני פשוט "מציץ" בכל מיני דברים שמתרחשים כעת בפורום. לגבי החתימה, זו תפילה בודהיסטית, כאן יש הסבר.

אדוני הנכבד.

כרגע אחת מההודעות שלכם מופיעה בשער של תפוז וזה מושך פנימה אנשים חדשים, כמוני למשל. אם אתם לא רוצים אנשים חדשים ב"קבוצה" שלכם אולי כדאי שלא תקיימו את הדיונים שלכם באינטרנט אלא תקיימו מפגשים וככה אף אחד לא יציק לכם. הפורומים בתפוז פתוחים לכל אחד כל עוד הוא לא עובר על שום קוד התנהגות. ובנימה יותר אישית, מה יש לך אתה חי בסרט? "אנשים שונים ומניעיהם?" ומה אתה חושב? שהשב"כ עוקב אחריכם? נו באמת...אל תהיו נפוחים מחשיבות עצמית..

שלום לך

לא, לא שמתי לב שההודעה מופיעה בשער של תפוז, וגם אם כן, זה לא מענייני. אני רק תומך בגישת "כבדהו וחשדהו". נכנסים לפה לא אחת אנשים, אשר מחליטים כי הם הם גאוני הדור, ומחליטים להתל באנשים בכדי לשימם ללעג ולקלס, או סתם להפריח הודעות תמוהות ביותר (לדוגמה, אותה הודעה בעברית מליצית ובשפה נקיה, אשר בקשתי מכותבתה לדלל את מטענה הגנטי מזה של המין האנושי). אני די בטוח, כי לעיתים קרובות, מדובר באדם אחד בעל כינויים שונים. מילא אחד או שניים, אך לעיתים עשרה כותבים שונים נכנסים בבת אחת, כולם בכינויים אשר עוד לא נראו במע' תפוז, ומשום מה, לכולם טענות דומות וסגנון כתיבה זהה, עד כדי שגיאות הכתיב. לכן, אני ממליץ לחברי הפורום הותיקים "לעמוד על המשמר" ולא לעוט לעזור ל"כל דיכפין", מאחר ולעיתים (קרובות מדי לצערי) מדובר בכאלו שבאו להוציא את תסכולם על מי שבסביבתם הוירטואלית. לא מדובר בנפיחות עצמית, מדובר בהחלט בנסיון כאוב.

ibc

New member
אתה גם צודק וגם טועה....

אולי החבר'ה האלו שנתקלת בהם באמת נוראים ואולי הם אנשים שפשוט לא יודעים עדיין איך לגשת לנושא..... לפני מספר ימים נכנסתי לפורום כלשהו ונדהמתי לגלות ילדים בני 12-13 מנסים להתעניין לגבי מאגיה שחורה אז אולי צריך פשוט להשגיח עליהם שלא יעשיו טעויות ......

למעלה