כבדהו וחשדהו

BellA עלמה

New member
כבדהו וחשדהו../images/Emo57.gif

האם אתם נותים להאמין שהאדם הוא טוב מיסודו או שנותים להיות זהירים. אישית אחרי מה שהיה לי היום אני נותה לכיוון הזהיר
לא להאמין לכל אחד ו לכל דבר

משתדלת לחשוב על אנשים בצורה

חיובית ומחפשת תמיד את הטוב שבאדם, אבל למדתי שלא צריך לראות הכל במשקפיים ורודות ושחייבים להיזהר.

אני די פתיה

מאמינה בד"כ, ואז נדפקת. בכל פעם שאני מנסה לשנות את זה ולהיות חשדנית יותר, זה גורם לי להסתכל בצורה די מרירה על החיים. לא יודעת מה יותר טוב.

BellA עלמה

New member
למדתי מניסיון חיים

לצערי ישנם אנשים שרק רוצים לעבוד עליך צריך להזהר ולא להאמין לכל אחד

ניאו30

New member
גם אני די פתי כזה

לא תמיד,אבל לרוב אני שלם לגמרי עם זה,גם אם לפעמים אני זה ש"אוכל" אותה.לא הייתי רוצה להיות מישהו בעל אופי אחר,בתחום הזה. להבה,מדברייך עולה כאילו מדובר בקשר של סיבה ותוצאה,לא קורה לך שאת מאמינה באנשים ולא מתאכזבת? נשאל את זה אחרת-את מאמינה שזה קשור אלייך?בזה שאת מאמינה באחרים או לא? אני אישית פחות מאמין בזה,אלא חושב שזה יותר קשור לאותם אנשים אחרים שמנצלים את המצב הזה. הבחירה שלי היא כאן אולי מצטמצת לעניין התגובה, כיצד אנחנו מתייחסים לאותם מקרים...אצלי,למשל,כמה שאני לא "חוטף" אני לא מרגיש צורך לשנות את זה כי זה חלק ממני,חלק טבעי ולא כפוי/מאולץ/ מלאכותי,ולכן הדבר היחיד כאן שדרוש שינוי הוא התגובה שלי למקרים,באותם פעמים בהם אני משליך מהמקרה היחיד אל כלל העולם.

לירננה

New member
יפה שאתה משלים עם זה

אתה רוצה להמשיך להיות אדם עם אמון באחרים ומעדיף את זה על פני חיים בחשדנות תמידית. זה יפה הלוואי עליי

לירננה

New member
אני נוטה להאמין אבל תלוי מתי

אני מאמינה לאנשים שהם אומרים את האמת. אבל יודעת שיכול להיות שהם עובדים עליי.לכן יכולים לקרות לי מקרים לא נעימים שאני מנסה להכריח את עצמי לעמוד על שלי כשבסוף זה יוצא מול אנשים שכן אפשר לתת בהם אמון. וזזה בגלל שלא באמת יש לי את ההבנה מתי אחרים עובדים עליי אני רק יודעת שזה יכול לקרות בגדול. לגבי חברים-לזה חשבתי שהתכוונת בהתחלה-אני לא מאמינה באנשים. או מאמינה ברמה מאוד נמוכה וחושבת שיאהבו אותי רק כל עוד אני בסדר ואם אני חלשה לא יקבלו אותי כבר (זאת היתה החוויה שלי עם חברות מסויימות שלי והיא רק הוכיחה לי את מה שחששתי ממנו כל הזמן)

למעלה