מאיפה הבאת את זה?מבינות, שיש מספיק מזון לכולן
הן מפסיקות להתקוטט
,חבל שהמין האנושי אינו חכם כמותן
המין האנושי נבדל מהעופות ומהעולם החי בגלל חוכמתו.מבינות, שיש מספיק מזון לכולן
הן מפסיקות להתקוטט
,חבל שהמין האנושי אינו חכם כמותן
בעיני הוא נכון,,אם היית מעמיקה, ואת בהחלט חכמה,,היית מבינה שהמדובר הוא לא לגבי מזון או עזרה , אלא לגבי סכסוכים בכל תחוםהמין האנושי נבדל מהעופות ומהעולם החי בגלל חוכמתו.
האדם עוזר לחלש האדם תורם למי שאין, איני יודעת מדוע העלת פוסט כה לא נכון.
יצא לי להיתקל בבני אדם פחות חכמים מתרנגולת.המין האנושי נבדל מהעופות ומהעולם החי בגלל חוכמתו.
האדם עוזר לחלש האדם תורם למי שאין, איני יודעת מדוע העלת פוסט כה לא נכון.
איפה, בקנדה?יצא לי להיתקל בבני אדם פחות חכמים מתרנגולת.
בכל מקום בו הייתי. לטפשות אין גבולות. גם בישראל יש אנשים פחות חכמים מתרנגולת.איפה, בקנדה?
כי פה אצלנו כולם חכמים, כולם נבונים, כולם יודעים את התודה, ברוך ה'.
אני לא מסכים איתך.בכל מקום בו הייתי. לטפשות אין גבולות. גם בישראל יש אנשים פחות חכמים מתרנגולת.
אין זה משנה, לטפשות אין גבולות וניתן למצוא טפשות קיצונית בכל מקום.אני לא מסכים איתך.
עשרה קבין של חוכמה באו אל העולם
9.9 מהן עשו עליה ארצה.![]()
מסכים איתך אבל זה עניין יחסי.אין זה משנה, לטפשות אין גבולות וניתן למצוא טפשות קיצונית בכל מקום.
הכי מצחיק אותי, שאחד רואה את הטפשות של השני , זה ממש חוכמה,אין זה משנה, לטפשות אין גבולות וניתן למצוא טפשות קיצונית בכל מקום.
יש לי שאלה שהמון זמן מטרידה אותי בקשר לתרנגולות.אני גדלתי מאות של תרנגולות (באלדי- סופר חופש)...
ומה ששמתי לב זה שהתרנגולות עושות ביממה שני דברים... אוכלות
וישנות. הזכרים בין לבין 'קופצים' על הנקבות ורבים (בעיקר שהזכר הדומיננטי עסוק)
מי יזכה במנת הסקס...
הריב בין התרנגולות מתיחס לסוללות של תרנגולות מטילות ששטח תא לשלוש תרנגולות לא מספיק ל1/2 תרנגולת...
כך שהעניין היה בצפיפיות המטורפת...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.