כאשר אבדתי אבדתי..

סאני42

New member
יקירתי... מעבר לזה שפרנסה משמים...

ולא את המפרנסת... מעבר לזה שבעז"ה מאמינה שיום אחד תחזרי לאמר לו תודה... מעבר לזה -קשה לי לשמוע את תחושותיך כלפי עצמך.... את כשלון???? כישלון מחנך דור לתפארת???? כישלון שורד את החיים לבד וצומח מהקשיים??? איני מכירה אותך מספיק כדי למנות עוד דברים שאני בטוחה שיש!!! אבל בטוחה שאינך כישלון!!! קודם כל! לפני מציאת עבודה עשי "עבודה עצמית" בנושא-כך גם תוכלי להשתלב במקום טוב שיתאים לכישוריך. ומעבר לזה... השאירי לו -זה שלמעלה-משו... תני לו את ה"זכות" לעזור לך ואין לי ספק שתצליחי בעז"ה.

ותשחק

New member
תחושת

הכשלון, היא תחושה שעדיין לא נפתרתי ממנה לגמרי.. עוד שארית שנדבקה לי חזק מאז הגירושין.. איך אחרים הצליחו במקום שאני לא הצלחתי? והאמת שיש לי עוד "עבודה" בעניין.. אני גם מרגישה קצת יותר מוצפת לאחרונה, גם בשל העובדה שאני קצת פחות 'מתבודדת' בשיחות עם היושב במרומים, ואז מתגנבים הפחדים, שאלות הלמה, החששות, והפגיעויות.. וגם, מישהו אמר לי לפני כמה ימים, שכשכותבים כאן, מיד כולם מחבקים, מעודדים, וזה חשוב ואכן מעודד. ויש רגעים בהם אני זקוקה גם לאישור הזה מאחרים שאני באמת טובה, שאני בסדר, כשאני לא מוצאת את זה כל כך בעצמי, או כשאיני מוצאת את אותו המקום של בו אני רצויה, ראויה ואהובה מלפני השם - ואפילו שהאישור הזה לא מתחיל משם אלא מתחיל מעצמי.

סאני42

New member
תמיד תקבלי חיבוק ועידוד...

זה עדיין לא במקום הצורך בעבודה עצמית-גם קיצור דרך וגם מועיל בשאר בעיות בחיים (שלא יהיו...) שמת לב שאני בענין של "קיצורי דרך"????

reo2

New member
מי אמר שלא הצלחת בגלל שהתגרשת? אולי

דוקא הצלחת לצאת ממצב שאינו מתאים לך , לו, לילדים... את עוד תבני משפחה לתפארת. כנראה זה מסוג הדברים שאנחנו צריכים לעבור לפעמים... לכל אחד יש אכזבה כזו או אחרת בחיים

ליגה76

New member
ותשחק יקרה../images/Emo201.gif

יש אנשים שבזכות פיטורם נהיו מליונרים!! התקדמו הלאה, גם בחיים, גם באישיות וגם בכסף. הייתי בקורס אימון והוא לא פעם הזכיר את זה, שפיטורין לכאורה יכול להיות טראומה גדולה, אבל זה יכול להיות גם ראשית של צמיחה גדולה!! בעז"ה שזאת תהיה תחילתה של דרך חדשה הרבה יותר רגועה והרבה יותר מוצלחת!! את אישה ענקית, יש בך המון ואת שווה המון! רק תאמיני בה' שהוא יוליך אותך למשהו טוב יותר... המון המון הצלחה

ותשחק

New member
כך כך הרבה פעמים

שומעים את הסיפורים הללו.. הלוואי ונזכה לחיות במדרגת אמונה ובטחון גדולים בה', שאכן יהפכו דברים לטובה. תודה ליגה על מילותייך החמות. אנחנו מכירות מבפנים, וזה כיף.

את יודעת למה הדבר דומה?

את יוצאת עם מישהו. את יודעת שזה לא בשבילך וזה לא יילך והיית רוצה להמשיך הלאה אבל אין לך אומץ/כוחות לעשות את זה. יום אחד הוא בא ומודיע לך או שאת מגלה במקרה שהוא רוצה לסיים את הקשר. זה כואב נכון? למה? הרי ממילא לא רצית אותו? התשובה פשוטה וקוראים לה
אגו!! כואב לך האגו יקירתי וזה בסדר גמור. כואב לנו שלא רוצים אותנו, שחושבים שימצאו משהו טוב יותר מאיתנו ולא משנה באיזה תחום בחיים. תאמיני בעצמך ותדעי שאת יכולה למצוא הרבה יותר טוב מזה. בהצלחה

ותשחק

New member
אני מאוד מבינה את מה שאת אומרת

אבל במקרה הזה, זה לא סוג של אגו שכזה, זה יותר קשור לבטחון העצמי הפגוע ממילא. הלוואי והייתי ברמתך הגבוהה, שזה רק אגו, אבל זה לא.

ותשחק

New member
לא ארצה

לומר דברים "לשון הרע" על עצמי, אלא רק אומר, שיש נקודות שהם נקודות רגישות וכואבות, שקשורות לתחושה עצמית פנימית, ולצערי - פרידה 'עושה' לי את זה!

ותשחק

New member
../images/Emo26.gifודרך אגב

גם בהגדרה הפסיכולוגית, אגו הוא החלק המהווה את עיקר המודע של האדם, לא את הגורמים התת מודעים, המשפיעים על תחושותינו הפנימיות, ועל סוג של חוויה פנימית שאנו חווים, לעומת מישהו אחר, שיחווה את אותה חוויה בצורה אחרת לגמרי. כי מדובר כאן על תהליכים יותר פנימיים מאשר מודעים לפעמים. הרי לפי ההגיון - למה שבכלל אפגע, למה שבכלל אחוש רצויה או לא רצויה - מה הקשר בכלל? לא מתאים? נפרדים יפה, אומרים שלום וגמרנו. ממשיכים הלאה.

סאני42

New member
ע"פ המודל הפסיכוסקסואלי או בלשון העם?

בלשון עמך אגו=כבוד עצמי,גאווה ולפעמים מהווה דווקא קונטרה למונח "ביטחון עצמי"...

ותשחק

New member
תודה סאני

מה שאני ניסיתי להסביר בהמון משפטים, הצלחת להסביר ברגע ובמשפט.

סאני42

New member
אני בענין של קיצור דרך זוכרת???../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

אבל לא בכל תחום...

למעלה