כאשר אבדתי אבדתי..

ותשחק

New member
כאשר אבדתי אבדתי..

גם מצד ההיחשפות
וגם מצד העניין.. אז זהו שככה, גיליתי היום במקרה שמי שהיה (עוד רגע בעבר) הבוס שלי, מחפש עובדת חדשה. הוא קצת התנצל שגיליתי זאת במקרה, ואחרי כשעה הוא הסביר לי למה, לא מצד הישרות, האמון, המידות שלי, או עניין אישי, לא מצד ההתנהלות, אלא סיבה הרבה יותר פשוטה וניתנת לעיכול. אני מאוד מנסה להחזיק את הדמעות, ואני מנסה לשנן לעצמי כי הפרנסה היא מאת ה', ושממילא גם אני התחלתי לחשוב על עבודה יותר בשבילי, ויותר מכניסה, אבל עדיין הלחץ מתחיל לפעפע ולעלות - מאין תבוא פרנסתי? גם ככה היא בתקופה הכי קשה שלה, מאז שאני עם עצמי.. אבל בעיקר אני מרגישה רע, בשל תחושת הלא רצויה שלי. עם זה הכי קשה לי כרגע. סוג של איני רצויה, סוג של עוד "כשלון". עוד פרידה לאגו החבול שלי... איפה אני לא מצליחה? אני כל כך דפוקה?

ציפי81

New member
../images/Emo201.gifאולי זו הזדמנות לחזור למקצוע המקורי?

נראה לי שיש בתוכך כל כך הרבה שאת יכולה לחזור למה שבאמת מתאים לך לעשות ולמדת לעשות, אולי תחפשי בכיוון ההוא? אולי החלון הזה שנסגר כאן פותח לך דלת למקום טוב יותר? את לא דפוקה ותכניסי לך את זה לראש. אגב, ההרגשה הרעה של ה"לא רצויה" היא הרגשה טבעית שנלווית לפיטורין, כך שאת ממש ממש נורמלית. פשוט תאמרי לעצמך שזה משמים, ושתמצאי מקום שהרבה יותר מתאים לך בעזרת השם.

ותשחק

New member
כל בחירה שלי בעבודה

בשנים האחרונות, היתה בראש ובראשונה להיות קודם כל אמא במשרה הכי מלאה. חנקתי את עצמי בימי עבודה מצומצמים ומרוכזים, או בימים קצרים באלפי נסיעות, כדי שאוכל לגדל את הדור השני, והוא גדל לתפארת. לא יודעת. הדמעות מדברות בעד עצמן.

השקעה בילדים זו השקעה בטוחה לכל החיים...

בקשר לעבודה...נכון זה מאד לא קל אבל זה בסך הכל קטן עלייך אחרי כל מה שעברת אני רק יכולה להתפלל להצלחתך או אולי לנסות לעזור לך למצוא עבודה...אם תגידי לי מה את מחפשת...

אiר1

New member
../images/Emo201.gifאוי מתוקה

איזה הפתעה לא נעימה.... מצטערת מאד בשבילך. מקווה שזה לטובה. בע"ה.

``שערי דמעה לא ננעלו``

אתן לך כמה שאלות אימוניות בהן תבררי את הסיבה האמיתית , מצד `עצמך` , כיצד הובלו העינינים לידי מצב שכזה ... לכל מקרה יש את הסיבה הטבעית שלו ... ומי יודע איזה דבר טוב מוכן לך ... מהצד הרוחני והגשמי , שמצריך מצד שניהם `בדק בית` , כהכנה לקבל את השפע המתאים לפי מצבך ... בדאגה אמיתית למצבך , צביקה

ותשחק

New member
צביקה היקר

זה מה שאני עושה כל חיי.. לפעמים יותר מידי.. דווקא התחושה שלי כרגע, מתמקדת בנקודת הבטחון בה', שמשהו טוב יותר יגיע, גם אם כרגע המצב נראה לו טוב, וגם קצת צורב. זאת נקודת ההתחזקות שלי. אך אשמח לשמוע.

ותשחק

New member
אמן

מתוקה. תודה אהובה, את תמיד משמחת אותי בכתיבתך, עם האנרגיות החיוביות והטובות שלך. זה אפילו 'עובר' בכתיבה.

במסרים ...

הבטחון בה` יכול לחול בכמה מישורים ... סוס מוכן למלחמה, ולה` התשועה ... או, דום לה` והתחולל לו ... זה האחרון , לבעלי דרגא גבוהה ... המצויה בנשים דוקא ... אתן בעלות `בינה` יתירה , שם, משכנה של האמונה ... אשריכן בנות ישראל הכשרות ... שדימעתכן מצויה וקרובות לה` בזכותן ... כי דלתי מרום לא ננעלו ... בזכות דימעה קטנה וטהורה שלך , יקרה שלי !

ותשחק

New member
שמתי לב פתאום

שגם היום אני די צבועה באפור, יחסית לכל הסמיילים והסימנים.. "לחופש הנצחי לילדים שלי בואו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה" מתוך התקווה של אביב גפן.

TILTAN2

New member
פרנסה משמיים אבל...

אדם צריך להשתדל כמו שאת עושה אבל אני מציע לך בכל מקרה להתחיל בעבודה ולא משנה איזה ותוך כדי כך לחפש עבודה שתתאים לכישורייך עם שכר הוגן בצידה

TILTAN2

New member
חשיבה חיובית

בסופו של דבר היא נבואה שמגשימה את עצמה

למעלה