כאפה, אה? (ה"י 3.4)

Don Nirtin

New member
כאפה, אה? (ה"י 3.4)

כן. כאפה! ושום מילה על בננה אחת מסויימת שמסרבת להחליק ל120 בנוחיות. באמת. אגב אסף- חבל שלא גילית אותה ב130 המאוחרות ותחילת 140....... והסבר בשביל נועה החדשה שלנו- זהו FEMALE BOSS- בערך הדבר הנשי היחיד במשחק. היא בוסית לרמה 130, חלשה לברקים, ומזה מעצבנתתתתתתתתת
. אה, והיא גם נורא חמודה כשהיא מואילה בטובתה להתפגר.

Don Nirtin

New member
הצב שלי נעלם. ../images/Emo267.gif../images/Emo267.gif

זהו, עכשיו כולנו מאושרים ועשירים עד לפעם הבאה........

btekx

New member
זה לא יחידה שזה מפלצת נקבה,

יש המון נשים - מפלצות... כגון... ארנבת שבמדבר בוסיות שבעתיד נאו טוקיו, סייבוגית בנאו טוקיו, 2 בנות מפלצות-נינג'ות בטירה נינגות... רוחות Dreamy Ghost שבזיפאנגו אמא קופה (ותינוקת קוף) במקדש זהב בובה על חוטי רוח בבית רוחות מפלצות ובוסים כמו מכשפה בקרימסונווד קיפ (Crimsonwood Keep) פיות באלנייה אמא אווזה הצעצוע בלודיבירום וכו'... מפלצות חדשים שנוספת בבפאץ של יפני, ישנם עוד מפלצות נשים! כמו אמא פיה (ראה בתמונה) מי אמר שאבא פיה רווק...?

Don Nirtin

New member
טוב, תפסת אותי בזיכרון גרוע.........../images/Emo267.gif

למי אכפת!!!!!! זו המפלצתת הבחור ההיחידה שאני ראוה במשחק בימים אלה!

מ י ל ר

New member
גיליתי אותה ממזמן

כאילו, מישהו לקח אותי אליה. אבל זה ממש לא חוכמה, היא נטענת פעם ב-7 שעות, ולוקח לי נצח להרוג אותה D:

Don Nirtin

New member
מה, 7 דקות והיא מתה../images/Emo267.gif

אל תשכח שהיא חלשה לברקים!!!!!

sapir aloud555

New member
באג בRaid?

לפני חצי שעה נכנסתי לרייד, כל השחקנים שנכנסו החליטו לפרוש אחרי דקה נגד הבוס ויצאו מהמפה. יצאתי וביקשתי מהNPC את הפרס, ולהפתעתי קיבלתי אותו. מצד שני, זה גם העיף את הדמות שלי לאורביס מסיבה לא מובנת.

מצבניק

New member
עידכון מהשכבה הנמוכה :)

מצאתי לי קניון ונלחמתי בבובות חסרות רחמים... מישהו יודע איך מעלים תמונה מהמשחק?

Guid

New member
יאפ,

אתה לוחץ על כפתור "הוסף תגובה" (לא "הוסף תגובה מהירה"), ומתחת לתיבה של הטקסט יש לך שורה שכתוב עליה "הוספת קובץ", תלחץ עליה, תלחץ על "עיון", תבחר קובץ מהמחשב, ואז תלחץ על כפתור "שלח קובץ" שנמצא מתחת לכפתור "עיון". די פשוט, זה רק נשמע מסורבל...

Hasselblad

New member
אההה אם כן

ברוב המחשבים ניתן לצלם ע"י הכפתור של ה CAPS LOCK, בהרבה מחשבים ניידים זה לא עובד וגם בכמה PC. אני ממליצה על שימוש בתוכנה החינמית Fraps שמאוד קלה ונוחה לשימוש (יש גירסא מורחבת בתשלום אבל גם החינמית עובדת מעולה) רק צריך לזכור להפעיל אותה כל פעם לפני שמשחקים.

Hasselblad

New member
אופס נכון ואני כתבתי CAPS LOCK ....

בגלל שזה לא עובד אצלי שכחתי איזה כפתור זה אמור להיות

Hasselblad

New member
אם השאלה היא איך עושים את זה בתפוז

התשובה פשוטה כשלוחצים עם הודעה חדשה או הוספת תגובה נפתח החלון בו אנו כותבים את תוכן ההודעה, מתחתיו יש עוד כמה אופציות כאשר אחת מהן היא הוספת קובץ שים לב שאחרי שאתה בוחר את הקובץ שאתה רוצה להוסיף לפני שאתה שולח את ההודעה אתה צריך לעשות שליחה לקובץ וחכות שיעלה.

למעלה