כאן נמחקה הודעה

אל תהי קשה איתו, לדעתי.

מנסיון אני יכול לומר לך שהחזה הוא המקום הראשון שאנחנו הולכים אליו מייד אחרי הצוואר והבטן. הרבה בנות לא יפסיקו אותו וזה לרוב בגלל שהן בעצמן נהנות מזה. כל אחת מתייחסת בצורה שונה לחלקים האינטימיים בגופה ואת, כנראה, יותר רגישה. אם הוא התנצל במשך שעה אז כנראה הוא באמת מצטער. ומותק... בשלב מסוים בפגישה ה5 כבר מסדרים את המצעים בחדר... זה רובו תלוי בגיל ובנסיונות קודמים. אל תכעסי עליו עדיין. אם הוא ימשיך לחרמן אותך בצורה שלא נוחה לך-תגידי לו יפה ``שלום ולא(!) להתראות!`` בהצלחה! נשמח לעדכון. [דוד]

pacific ocean

New member
tipical teenage girl

בובה......זה שהוא נמשך אלייך ורוצה לגעת לך בחזה לא אומר שהבנאדם מנצל אותך למטרותיו המיניות.......אני מנחשת שההתנצלות הרבה שלו די מבהירה ת'עניין וזה לא נושא לדיון בכלל...הבנאדם התנצל...אם הוא היה רוצה רק סקס הוא לא היה מבקש סליחה....תאמיני לי... למה את חושבת שמשיכה מינית בקשר הופכת אותך לפרחה?.... את צעירונת מדי ורואים את זה בתגובה שלך..והכל נאמר ברוח טובה....כי גם אני הייתי מגיבה ככה אם הייתי בגילך אבל תשכחי מזה ותעברי הלאה...תבהירי לו שלא נעים לך עם הסיטואציה הזו ואם זה מפריע לו תביני שצדקת.... בהצלחה :)

pacific ocean

New member
אה..ושכחתי להוסיף

תעשי מה שנוח לך ואל תקחי את זה כמשהו רע...אם זה נעים לך אל תחשבי שזה הופך אותך לפריחה... ממש לא.....

REGENERATION

New member
סליחה?

אם בחורה לא מסכימה שיגעו בה על השבוע הראשון זה עושה אותה ללא בוגרת? וואו. זה אחד הדברים הכי טיפשיים שאמרת אי-פעם.

keton13

New member
...

"יש בנות 22 שמתחרפנות שנוגעים בהן" אני לא רואה שהמשפט מדבר על פרק זמן מסויים.

לא יודעת מה עם

'כל השאר' או מה אומרות המוסכמות החברתיות. אני שומרת על עצמי בניילון נצמד. מרגישה שמכבדים אותי, שמקשיבים לי לפני הפנטזיות של הלהיות איתי. אין שום קשר בין זה בין הדת, כי בנינו, עם הדת אני ברגרסיה עצבנית. בגרות פירושה איפוק, בניגוד למה שאתה חושב. ואיפוק זה דחיית סיפוקים. וזה שווה את זה.

נ ט ע 9 1

New member
מנוף מעריצות

השם שלך מוכר לי מפורום 'אהבה ורומנטיקה'.. הסכמתי עם דברייך

נ ט ע 9 1

New member
*תיקון מנוף עריצות חחחחח

נכון

אבל זה שווה את זה רק כאשר האיפוק בא להשיג מטרה מסוימת, ולא איפוק לשם האיפוק (אם כי זה לא מתקשר ממש למקרה הנוכחי).

למעלה