כאן נמחקה הודעה

יוטו2

New member
ניוסקין - שנתיים בארץ אגב ...

חברת ניוסקין מתחייבת להחזיר 100% מאותו הכסף לאחר שבועיים , ו90% עד 12 חודשים .. לכן אם כבר לשלם כסף - עדיף לשלם לחברה גדולה ומוכרת יותר כמו ניוסקין ..

יוטו2

New member
בעולם אני לא אמכור ולא אדבר כי

יש לי בעיה עם השפה האנגלית , דווקה בגלל שהחברה שלך לא מוכרת , מי אמר לי שבאמת אקבל את הכסף ? כתבתי לך במסר את המסנג'ר - נראה לי שנמשיך מחר בשעה מוקדמת יותר ..

הטRולית

New member
מישהו מוכן להסביר לי בעברית

פשוטה, מה "החברה" הזו מוכרת??? כל היום מדברים פה, סקרנות. עוד פעם סטייל הרבלייף????

SimplyMe1

New member
קודם תלך ללמוד עברית תקנית

ורק אח"כ תבוא לכאן לחפור על החברה שלך. נ.ב- זה "יכירו".

ק ד ו ש

New member
כן גם לי זה צרם

אבל הרגשתי שזה מיותר להגיב על זה... טוב שעשית את זה במקומי.

לא צורם יותר שהוא מסיים כל תגובה ב.

עמישי וטורי , ראש בלה בלה בלה ? לאן הוא חושב שהוא הגיע ...?

ק ד ו ש

New member
אבל הכי הכי צורם

זה כמובן שהוא לובש חליפה... דמאט! כמה מכוער אתה יכול להיות... בברכה, קדוש, חרטטן מקצועי בעל עסקים בכל העולם.

ק ד ו ש

New member
עזוב קשקשן

גם בהודעה הראשית רשמת "נימצא"... מאיפה לעזאזל צצה ה-י'? בוא תמציא מחדש את השפה העברית וזהו. ואתה עוד צוחק על האינטיליגנציה של הגולנצ'יקים... חכמצ'יק.

יוטו2

New member
מזכיר את החברה החדשה של

ניוסקין .. לא מומלץ להצטרף לכול החברות האלה שחובה לקנות מוצרים או לשלם ..

הטRולית

New member
יאללה, תפרוש.

מה, אנשים נראים לך סתומים???? לך חפש בפורום של רן דנקר השולטטטטטטטט;@@!!!!!! "חברים" חדשים למסע שלך. או בעיקר, לך חפששששש

הטRולית

New member
בטח אתה אומר לי מה לעשות....

מה זה פה??? צבא???? זה פורום חיילים משוחררים!! רוצה להציע עבודו? יש לוח מודעות, לא פה. אדיוט. אני אעשה מה בראש שלי, קפיש??? מתעסק לי עם סמביצ'ית על, אדיוט. ועוד נותן הוראות, ומסיים: בברכה,..... עאלק!!!!

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gifקטלת אותו

שיחות חינם מהחמ"ל כבוד

יוטו2

New member
אני יודע יפה מאוד - המחיר של

המוצרים שלהם (פי כמה וכמה ממוצרים אחרים ) + זה שחייבים לקנות את המוצרים כדי להתחיל לעבוד ..

למעלה